POMOC KUCHARZA Łosice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: 1 057,6 PLN
Zakres obowiązków: Zadania zgodne z programem stażu polegające głównie na pomocy przy przygotowywaniu dań.
Data publikacji: 2020-07-24
Lokalizacja: Łosice (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łosice, powiat: łosicki, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
Zadania zgodne z programem stażu polegające głównie na pomocy przy przygotowywaniu dań.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 057,6 PLN
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łosice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łosicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1410
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 057,6 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 4
Data rozpoczęcia pracy: 03.08.2020
Data zakończenia pracy: 30.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 4960179069
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łosicach
Adres pracodawcy:
Narutowicza 6, 08-200 Łosice, powiat: łosicki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: łosicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1410
Gmina pracodawcy: Łosice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łosice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0922120
Ulica pracodawcy: Narutowicza
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż paliw
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łosicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 24.07.2020
Oferta pracy ważna do: 23.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.07.2020
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3ea4bf0f37f5ea310e28343af659d8c6
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowaniu potraw, dań obiadowych.
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Włodawa (lubelskie)
j.w
PRZEDSZKOLE NR 191 IM. MARII KOWNACKIEJ - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Parysów (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, obróbka warzyw i owoców, robienie kanapek, wydawanie posiłków.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2019-01-15 - Stary Gostków (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE MIWJSCA PRACY, DORAŹNA POMOC KUCHARZOWI. PRACE PORZADKOWE, OBIERANIE, KROJENIE WARZYW I OWOCÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W OBREBIE KUCHNI
kontakt przez PUP - 2019-04-19 - Gubin (lubuskie)
praca w kuchni-przygotowanie surowców, obróbka miesa, samodzielne przygotowanie potraw
STARY MŁYN SP.Z.O.O. - 2017-07-28 - Brzeźnica (lubuskie)
Praca woźnego w szkole podstawowej, dokonywanie drobnych napraw itp. Praca na jedną zmianę w godz. 07.00-15.00.
Szkoła Podstawowa Nr 2 - 2018-03-27 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom, pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
IBD BUSINESS SCHOOL Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Serock (mazowieckie)
załadunek i rozładunek surowców, wyrobów i innych materiałówutrzymuwanie pomieszczeń magazynowych oraz stref załadunkowo-wyładowczych w należytym porządku i czystościdbałość o prawidłowe rozmieszczenie surowców i wyrobów umożliwiające łatwą ich identyfikację i zapewniające bezpieczeństwo dla ludzi (w tym wyroby znajdujące się na rampie)
"POLIFOLIA" Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Poniatowa (lubelskie)
pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków, obsługa zmywarki, utrzymanie czystości w kuchni, zmywalni, obieralni i magazynie. Oferta pracy przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Oświęcim (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków,- prace porządkowe,- porcjowanie posiłków,- przestrzeganie zasad sanitarnych, - osoby zainteresowane proszone są o podejście z kompletem dokumentów poświadczających kwalifikacje i uprawnienia na adres: ul. Niepodległości 10, 83-110 Tczew,- wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W TCZEWIE - 2019-03-12 - Tczew (pomorskie)
prace zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Huszlew (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, zmywanie naczyń, obróbka warzyw, mięsa i ryb
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
- poznawanie programu stażu - szkolenie BHPi P P Ż - poznanie urządzeń i wyposażenia kuchennego - poznanie rodzai surowców do produkcji - przygotowywanie półproduktów ( z warzyw, mięs) - mycie,obieranie, czyszczenie surowców - przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki - porcjowanie i dekoracja potraw - mycie naczyń i sprzętu kuchennego - doraźne zastępowanie kucharki - sprzątanie kuchni i pomieszczeń kuchennych7:00 - 15:00RPO
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Płock (mazowieckie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2020-04-06 - Ustroń (śląskie)
jw.
FOOD INVESTMENT S. A. - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
Staż dla osoby do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy, realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz od 10 do 18 lub 12 do 20.Montaż opon , wymiana opon w samochodach osobowych, sprawdzanie ciśnienia w kołach i dopompowywanie, poznanie środków chemicznych stosowanych na stanowisku, zapoznanie się z obsługą kasy fiskalnej, nauka sporządzania raportów dobowych i okresowych.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów.Przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie.Gastronomiczny rozbiór mięsa.Wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza.Porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych.Praca w godz.: 8:00-16:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
TAJAN BUSINESS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-05-20 - Wrocław (dolnośląskie)
-
P.H.U. "MAGDOM" -RESTAURACJA "MARYSIEŃKA"JAKUBOWSKI STEFAN LISOWO - 2017-07-21 - Lisowo (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Nisko (podkarpackie)
Zarządzanie działaniami rozwojowymi produktu i procesu programu zgodnie z PMS (system zarządzania projektami)Udział w przeglądzie wykonalności kompletnego miejsca dla produktów na wszystkich kamieniach milowych PMSOdpowiedzialność za budżet Prowadzenie PFMEA do momentu zatwierdzenia narzędzia i wyposażenia w zakładziePrzestrzeganie budżetu sprzętu i narzędzi (VTL)Śledzenie proto i wyłączanie narzędzi od zamówienia do dostawcy aż do dostawyKontynuacja planu oprzyrządowania wydajności do GATE 3Zapewnienie niezawodności procesu dla narzędzi poprzez wymianę z zespołem zakładu i produkcjiWdrażanie zmian w systemie produkcyjnym Przygotowanie działań HSE/Ergo Nadzór nad realizacja etapów inżynieryjnych i produkcyjnychKoordynacja zadań i zapewnienie ich realizacjiZarządzanie zmianami
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Preca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2017-05-11 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbiór mięsa.Praca między 7 a 23 (również weekend)
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
Prace w kuchni
F.H.U. Anna Kuźnicka - 2019-03-13 - Gdynia (pomorskie)
Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej , praca na dziale mięsno-wędliniarskim
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Kanie (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, utrzymanie nalezytej czystości w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Praca w kuchni
JADWIGA ZALEWSKA BAR HERBOWY, PARKING STRZEŻONY - 2019-03-26 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Grotniki Duże (świętokrzyskie)
montaż drzwi i okien, prace budowlane i związane z montażem serwis gwarancyjny i pogrwarancyjny
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu dań, obróbka art. spozywczych, przechowywanie surowców i pólproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Leśna (dolnośląskie)