POMOC KUCHARZA Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie półproduktów i prostych potraw kuchni ukraińskiej (czeburieki, młynci, solanki, żarke, kruczenyky) i bałkańskiej (cevapi, pljeskovica, ajvar, burek peksimet) z zastosowaniem podstawowych urządzeń kuchennych: obieraczka do ziemniaków i warzyw, szatkownica do warzyw, piec konwekcyjny)
Data publikacji: 2020-07-06
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie półproduktów i prostych potraw kuchni ukraińskiej (czeburieki, młynci, solanki, żarke, kruczenyky) i bałkańskiej (cevapi, pljeskovica, ajvar, burek peksimet) z zastosowaniem podstawowych urządzeń kuchennych: obieraczka do ziemniaków i warzyw, szatkownica do warzyw, piec konwekcyjny)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętności: przygotowanie półproduktów i prostych potraw kuchni ukraińskiej (czeburieki, młynci, solanki, żarke, kruczenyky) i bałkańskiej (cevapi, pljeskovica,ajvar, burek, peksimet)- umiejętność obsługi urządzeń: obieraczka do ziemniaków i warzyw, szatkownica do warzyw, piec konwekcyjny- niezbędna książeczka dc. sanitarno epidemiologicznych lub orzeczenie dc. sanitarno epidemiologicznych- wymagany staż pracy 3 m-ce na stanowiskach związanych z gastronomią (pomoc kuchenna, kelner itp.)- przewidywany test wewnętrzny zakładu mający na celu weryfikacje umiejętności kandydatów
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7262672827
danePracodawcy_regon: 380077560
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 06.07.2020
Oferta pracy ważna do: 20.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?220ee90d378c2cd676ee77ded78a1612
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem.
Bar Pulpet - 2017-05-16 - Gdynia (pomorskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków, mycie naczyń i sprzątanie
PUH Marcin Ligenza - 2017-06-06 - Sosnowiec (śląskie)
Pomoc kuchenna
Symfonia Smaku BAKALARKA Krystyna Grzębska-Wąsicka - 2018-06-11 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
poszukujemy osoby do pracy w kuchni w BARZE DOMOWYM Rzeszów, ul. Krakowska 14
"PAJ" SPÓŁKA CYWILNA JANUSZ ŚLEDZIONA, PAWEŁ WOŹNIAK - 2017-09-26 - Rzeszów (podkarpackie)
wg potrzeb
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "TIR-PORT", ANDRZEJ CISZEWSKI - 2017-04-24 - Jasionowo (podlaskie)
Pomoc kuchenna w restauracji hotelu w Sobieszewie
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2017-03-14 - Gdańsk (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Szczyrzyc (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
RESTAURACJA "STOKROTKA" USŁUGI GASTRONOMICZNO-HOTELOWE MARZENNA ORŁOWSKA-SAPIECHA - 2017-02-02 - Silno (pomorskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej "Kombatant" - 2019-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, dostarczanie posiłków do sal przdszkolnych, nakrywanie do stołów
Przedszkole Niepubliczne "Jacek i Agatka" - 2017-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Głowińsk (kujawsko-pomorskie)
Wstępna obróbka warzyw, obsługa maszyny zmywającej.
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków oraz utrzymywanie czystości.
PAWEŁ WRONA WYBORNE SMAKI - 2019-06-24 - Kraków (małopolskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków dla kuracjuszy, pomoc przy wydawaniu posiłków, zmywanie naczyń po posiłkach, sprzątanie pomieszczeń kuchennych i dezynfekcja, sptzątanie sali jadalnej, czyszczenie sprzętu kuchennego itp.
RYSZARD TYMOFIEJEWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "WITAL" - 2016-05-18 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Zarzecze (śląskie)
wydawanie potraw, przygotowywanie surówek, sałatek inne prace pomocnicze. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne zawodowe ale nie koniecznie, mile widziabe doświadczenie. Wynagrodzenie miesięczne brutto 2600zł.
"SPIŻARNIA" RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE. KATARZYNA BUJANOWSKA - 2020-01-20 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości, wydawanie posiłków, obsługa sprzętów kuchennych
kontakt przez OHP - 2017-12-07 - Szczawno-Zdrój (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, obróbka wstępna warzyw, mięs, ciast, obsługa klienta, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
obróbka wstępną warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie),rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,utrzymanie porządku na stanowisku pracy, czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych, sprzętów i naczyń
TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL - 2017-03-17 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie, utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów
SŁAWOMIR SYKUS USŁUGI GASTRONOMICZNE BAR PRZY STACJI PALIW - 2017-03-14 - Korytnica (łódzkie)
prasowanie odzieży
ZAKŁAD PRODUKCJI ODZIEŻOWEJ "OLEŃKA" Gabriela Pielusińska SZCZERCÓW - 2018-02-22 - Szczerców (łódzkie)
SPRZĄTANIE ZAPLECZA KUCHENNEGO, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU NA KUCHNI, ZMYWANIE NACZYŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH;CZAS PRACY: TRZY ZMIANY W GODZINACH 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00
PAZIM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Obróbka wstępna warzyw i owoców -Pomoc w przygotowaniu posiłków według standardów .
kontakt przez OHP - 2018-11-16 - Sianów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produktów, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-09-09 - Stanowice (śląskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków i sprzątanie pokoi
Agroturystyka U Grzegorza Grzegorz Królikowski - 2015-10-01 - Tylicz (małopolskie)
pomoc przy obróbce cieplnej i przygotowywaniu potraw, przygotowywanie produktów do przetworzenia, pomoc w pracach kuchennych, praca na zmywaku
E.J.P. HOTELE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-09 - Trzemeszno (wielkopolskie)
wg programu stazu , Staż ze środków unijnych RPO
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Wiewiórczyn (łódzkie)
WYDAWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH, ZMYWANIE NACZYŃ, WYDAWANIE MLEKA, WARZYW I OWOCÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH4 DNI PRACY W GODZINACH OD 08:00-15:00, 1 DZIEŃ 08:00-14:30
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 23 IM. MARIUSZA ZARUSKIEGO - 2017-10-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)