PIELĘGNIARKA Czarnków oferta pracy Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna Czarnków
Stanowisko: PIELĘGNIARKA
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Prowadzenie nadzoru nad chorobami zakaźnymi. Monitorowanie sytuacji epidemiologicznej.Nadzór nad szczepianiami.
Data publikacji: 2021-03-29
Lokalizacja: Czarnków (wielkopolskie)
Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna Czarnków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 8, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Prowadzenie nadzoru nad chorobami zakaźnymi. Monitorowanie sytuacji epidemiologicznej.Nadzór nad szczepianiami.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: PIELĘGNIARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czarnków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3002
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czarnków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pielęgniarka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna Czarnków
danePracodawcy_nip: 7631540620
danePracodawcy_regon: 570293360
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 8, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3002
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0966777
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|222101
Zawód wykonywany przez pracownika: pielęgniarka
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 09.04.2021
Oferta pracy ważna do: 28.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?638dda195571a6360637313d9b0d2093
Podobne oferty pracy
Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o estetyczny wygląd sklepu.
ELIZA CHUCHRO - 2018-04-13 - Kraków (małopolskie)
- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
Sprzedaż napojów, kanapek, wyrobów garmażeryjnych.
ŚRÓDMIEŚCIE OSKAR KUBICKI (wspólnik spółki cywilnej) - 2017-08-01 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w charakterze kierowcy samochodu ciężarowego w transporcie krajowym i międzynarodowym.Wymagania: prawo jazdy kat. "C+E".
POLL-NUSSBAUMER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-18 - Chałupki (śląskie)
Sprzedaż produktów zakupionych w Polsce do Niemiec i Francji (głównie napoje), pozyskiwanie nowych klientów, utrzymywanie relacji z dotychczasowymi. Praca głównie w terenie.Praca na czas określony: 3 lataGodziny pracy 8:00 - 16:00
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, minimum trzy lata doświadczenia w zawodzie oraz nie więcej niż rok przerwy od ost. zatrudnienia. Gotowość do podjęcia pracy poza miejscem zamieszkania ( praca wg zaleceń na terenie Polski). Wymagane prawo jazdy kat. B, aktualne badania wys. pow 3 m., umiejętność czyt. rys. technicznego, sprawne wiązanie cęgami. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za wykonywanie zbrojeń na budowach. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Rybnik (śląskie)
- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
POMOC W PODSTAWOWYCH PRACACH BUDOWLANYCHWYKSZTAŁCENIE: MILE WIDZIANE ZAWODOWEWYMAGANIA: 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU, MILE WIDZIANE BADANIA LEKARSKIE- PRACA NA WYSOKOŚCI POWYŻEJ 3M.WYNAGRODZENIE: 14,70ZŁ BRUTTO/GODZINĘ60 GODZIN W MIESIĄCUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy.Możliwość uzgodnienia wymiaru czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Zabrze (śląskie)
Przewóz drogowy towarów, załadunek i rozładunek.
"Stępień-Transport" Radosław Stępień - 2017-05-30 - Jedlina-Zdrój (dolnośląskie)
Wykonywanie prac biurowych
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Wymysłów (lubelskie)
Twoim głównym celem będzie oferowanie Klientom produktów bankowych oraz realizowanie wpłat i wypłat gotówkowych w placówce. Będziesz opiekował się przypisaną do Ciebie bazą Klientów i nawiązywał nowe kontakty, dbając o jak najwyższą jakość obsługi.
Credit Agricole Bank Polska SA - 2017-05-31 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-01-18 - Legionowo (mazowieckie)
Zaopatrzanie zakładu w surowce, paliwo, opakowania.Penetrowanie rynku pod kątem potrzeb danego zakładu.Dokonywanie zakupów gotówkowych i dostarczanie do zakładu.Zamawianie potrzebnej ilości artykułów.Czuwanie na terminową realizacją zamówiń.Analizowanie cen, warunków i terminów dostaw.Wybór źródeł zaopatrzenia.Reklamacje.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Suchedniów (świętokrzyskie)
- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
cięcie płyt laminowanych wg rozkrojów, obsługa pilarki poprzeczno- wzdłużnej, montaż mebliGodziny pracy: 7-15
Czapla i Spółka s.c. - 2019-08-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Ochodza (wielkopolskie)
zgodnie z zajmowany stanowiskiem - obsługa kasy pływalni lub hotelowej
Zespół Szkół nr 1 - 2020-09-11 - Goleniów (zachodniopomorskie)
- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
obsługa klientów na stoisku sery/wędliny
CARREFOUR POLSKA Sp.z o.o. - 2016-04-01 - Kraków (małopolskie)
Pon-Pt 7.30-15.30
kontakt przez PUP - 2021-03-15 - Opole (opolskie)
transport mebli, akcesorii meblowych
kontakt przez PUP - 2018-04-22 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Wykonywanie zabiegow i usług kosmetycznych.
Malwina Rejs-Chudyga MAGIA PIĘKNA - 2017-11-24 - Zamość (lubelskie)
Kompleksowa obsługa konsumenta w restauracji oraz prowadzenie dokumentacji sprzedaży, rozliczenia kelnerskie.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
GProdukcja wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, np. ciast, ciastek, odpowiedzialność za właściwe przygotowanie półproduktów oraz dodatków do produkcji, dokładne odmierzanie składników zgodnie z recepturą, ręczne rozrabianie, wałkowanie i dzielenie ciasta, przygotowanie maszyn i urządzeń do produkcji, dbałość o sprawność pracy wszystkich maszyn, konserwacja ich, przestrzeganie przepisów BHP i Ppoż, praca zgodnie z instrukcją pracy i kontroli.Umowa zlecenie do 3 lat, około 160h/m-cu, dyspozycyjnosć od 06:00-06:00sala G
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Zabrodzie (dolnośląskie)
praca na suwnicach, mycie statywów, mycie elementów metalowych, przygotowanie elementów do mycia
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Kluczbork (opolskie)
- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
jw.
Ochrona- Got Sp. z o.o. - 2018-08-02 - Warszawa (mazowieckie)