PIELĘGNIARKA Czarnków oferta pracy Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna Czarnków

Stanowisko: PIELĘGNIARKA

Wynagrodzenie: od 4 000 PLN

Zakres obowiązków: Prowadzenie nadzoru nad chorobami zakaźnymi. Monitorowanie sytuacji epidemiologicznej.Nadzór nad szczepianiami.

Data publikacji: 2021-03-29

Lokalizacja: Czarnków (wielkopolskie)

Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna Czarnków

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Zamkowa 8, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Prowadzenie nadzoru nad chorobami zakaźnymi. Monitorowanie sytuacji epidemiologicznej.Nadzór nad szczepianiami.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: inna

warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1

Nazwa stanowiska: PIELĘGNIARKA

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czarnków

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie

warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki

warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3002

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czarnków

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: pielęgniarka

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2021

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)

wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B

wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array

Nazwa pracodawcy:
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna Czarnków

danePracodawcy_nip: 7631540620

danePracodawcy_regon: 570293360

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie

Adres pracodawcy:
Zamkowa 8, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: wielkopolskie

danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30

Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki

danePracodawcy_kodPowiatu: 3002

Gmina pracodawcy: Czarnków

Kraj pracodawcy: Polska

danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134

Miejscowość pracodawcy: Czarnków

danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0966777

Ulica pracodawcy: Zamkowa

Numer budynku pracodawcy: 8

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|222101

Zawód wykonywany przez pracownika: pielęgniarka

pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212

Data dodania oferty pracy: 09.04.2021

Oferta pracy ważna do: 28.04.2021

Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2021

Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2021

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

kodJezyka: pl

link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?638dda195571a6360637313d9b0d2093

Podobne oferty pracy

KASJER - SPRZEDAWCA - od 2 100 PLN

Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o estetyczny wygląd sklepu.
ELIZA CHUCHRO - 2018-04-13 - Kraków (małopolskie)

SZEF KUCHNI - od 2 800 PLN

- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)

SPRZEDAWCA - do 14 PLN

Sprzedaż napojów, kanapek, wyrobów garmażeryjnych.
ŚRÓDMIEŚCIE OSKAR KUBICKI (wspólnik spółki cywilnej) - 2017-08-01 - Gdańsk (pomorskie)

KIEROWCA SAMOCHODU CIĘŻAROWEGO KAT. "C+E" W TRANSPORCIE KRAJOWYM I MIĘDZYNARODOWYM - od 2 100 PLN

Praca w charakterze kierowcy samochodu ciężarowego w transporcie krajowym i międzynarodowym.Wymagania: prawo jazdy kat. "C+E".
POLL-NUSSBAUMER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-18 - Chałupki (śląskie)

SPECJALISTA DS. EXPORTU - do 4 500 PLN

Sprzedaż produktów zakupionych w Polsce do Niemiec i Francji (głównie napoje), pozyskiwanie nowych klientów, utrzymywanie relacji z dotychczasowymi. Praca głównie w terenie.Praca na czas określony: 3 lataGodziny pracy 8:00 - 16:00
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Wrocław (dolnośląskie)

ZBROJARZ - od 1 000 PLN

Wymagane wykształcenie zawodowe, minimum trzy lata doświadczenia w zawodzie oraz nie więcej niż rok przerwy od ost. zatrudnienia. Gotowość do podjęcia pracy poza miejscem zamieszkania ( praca wg zaleceń na terenie Polski). Wymagane prawo jazdy kat. B, aktualne badania wys. pow 3 m., umiejętność czyt. rys. technicznego, sprawne wiązanie cęgami. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za wykonywanie zbrojeń na budowach. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Rybnik (śląskie)

SZEF KUCHNI - od 2 800 PLN

- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)

POMOCNICZY ROBOTNIK BUDOWLANY - od 14,7 PLN

POMOC W PODSTAWOWYCH PRACACH BUDOWLANYCHWYKSZTAŁCENIE: MILE WIDZIANE ZAWODOWEWYMAGANIA: 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU, MILE WIDZIANE BADANIA LEKARSKIE- PRACA NA WYSOKOŚCI POWYŻEJ 3M.WYNAGRODZENIE: 14,70ZŁ BRUTTO/GODZINĘ60 GODZIN W MIESIĄCUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)

POMOC KUCHENNA - od 2 000 PLN

pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy.Możliwość uzgodnienia wymiaru czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Zabrze (śląskie)

KS/ KIEROWCA SAMOCHODU CIĘŻAROWEGO C+E - od 2 000 PLN

Przewóz drogowy towarów, załadunek i rozładunek.
"Stępień-Transport" Radosław Stępień - 2017-05-30 - Jedlina-Zdrój (dolnośląskie)

PRACOWNIK BIUROWY - od 1 000 PLN

Wykonywanie prac biurowych
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)

SPRZEDAWCA/STAŻ - 997,4 PLN

Obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Wymysłów (lubelskie)

MŁODSZY DORADCA KLIENTA - od 2 500 PLN

Twoim głównym celem będzie oferowanie Klientom produktów bankowych oraz realizowanie wpłat i wypłat gotówkowych w placówce. Będziesz opiekował się przypisaną do Ciebie bazą Klientów i nawiązywał nowe kontakty, dbając o jak najwyższą jakość obsługi.
Credit Agricole Bank Polska SA - 2017-05-31 - Tarnowskie Góry (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-01-18 - Legionowo (mazowieckie)

ZAOPATRZENIOWIEC - 997,4 PLN

Zaopatrzanie zakładu w surowce, paliwo, opakowania.Penetrowanie rynku pod kątem potrzeb danego zakładu.Dokonywanie zakupów gotówkowych i dostarczanie do zakładu.Zamawianie potrzebnej ilości artykułów.Czuwanie na terminową realizacją zamówiń.Analizowanie cen, warunków i terminów dostaw.Wybór źródeł zaopatrzenia.Reklamacje.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Suchedniów (świętokrzyskie)

SZEF KUCHNI - od 2 800 PLN

- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)

PILARZ MEBLOWY - 4 000 - 5 000 PLN

cięcie płyt laminowanych wg rozkrojów, obsługa pilarki poprzeczno- wzdłużnej, montaż mebliGodziny pracy: 7-15
Czapla i Spółka s.c. - 2019-08-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)

OGRODNIK - 997,4 PLN

zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Ochodza (wielkopolskie)

KASJER - od 1 300 PLN

zgodnie z zajmowany stanowiskiem - obsługa kasy pływalni lub hotelowej
Zespół Szkół nr 1 - 2020-09-11 - Goleniów (zachodniopomorskie)

SZEF KUCHNI - od 2 800 PLN

- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)

JUNIOR W DZIALE PRODUKTY ŚWIEŻE - od 1 850 PLN

obsługa klientów na stoisku sery/wędliny
CARREFOUR POLSKA Sp.z o.o. - 2016-04-01 - Kraków (małopolskie)

STAŻ - REFERENT - 1 440 PLN

Pon-Pt 7.30-15.30
kontakt przez PUP - 2021-03-15 - Opole (opolskie)

KIEROWCA SAMOCHODU DOSTAWCZEGO DO 3,5 TONY - do 2 100 PLN

transport mebli, akcesorii meblowych
kontakt przez PUP - 2018-04-22 - Zgorzelec (dolnośląskie)

KOSMETYCZKA - od 2 000 PLN

Wykonywanie zabiegow i usług kosmetycznych.
Malwina Rejs-Chudyga MAGIA PIĘKNA - 2017-11-24 - Zamość (lubelskie)

KELNER - od 14,7 PLN

Kompleksowa obsługa konsumenta w restauracji oraz prowadzenie dokumentacji sprzedaży, rozliczenia kelnerskie.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)

SZEF KUCHNI - od 2 800 PLN

- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)

PRACOWNIK PRODUKCJI - do 13,7 PLN

GProdukcja wszelkiego rodzaju wyrobów cukierniczych, np. ciast, ciastek, odpowiedzialność za właściwe przygotowanie półproduktów oraz dodatków do produkcji, dokładne odmierzanie składników zgodnie z recepturą, ręczne rozrabianie, wałkowanie i dzielenie ciasta, przygotowanie maszyn i urządzeń do produkcji, dbałość o sprawność pracy wszystkich maszyn, konserwacja ich, przestrzeganie przepisów BHP i Ppoż, praca zgodnie z instrukcją pracy i kontroli.Umowa zlecenie do 3 lat, około 160h/m-cu, dyspozycyjnosć od 06:00-06:00sala G
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Zabrodzie (dolnośląskie)

OPERATOR LINII MYJĄCEJ ATH - 997,4 PLN

praca na suwnicach, mycie statywów, mycie elementów metalowych, przygotowanie elementów do mycia
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Kluczbork (opolskie)

SZEF KUCHNI - od 2 800 PLN

- koordynowanie zadań wykonywanych przez pracowników kuchni polegającej tj.nadzorowanie, gotowanie i przygotowanie posiłków z pozostałymi pracownikamikuchni,- monitorowanie pracy pracowników kuchni polegającej m.in. na sprawdzaniu jakości iestetyki wykonywania potraw, sprawdzaniu czystości pomieszczeń kuchni, kontroliprzy przenoszeniu artykułów spożywczych i wyposażenia do magazynów i zmagazynów do kuchni, układaniu, sortowaniu produktów, nadzorze prac porządkowychi sprzątających, planowanie miesięcznego czasu pracy,- zajmowanie się przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okolicznościowych,- sprawdzanie, czy w kuchni są przestrzegane podstawowe zasady bezpieczeństwa i higieny pracy,- przyuczanie pracowników do przygotowywania potraw na bazie nowych przepisów,- szkolenie pracowników obszaru kuchni w zakresie obsługi narzędzi i urządzeń,- planowanie miesięcznego czasu pracy pracownikom niepełnosprawnym zatrudnionymw kuchni i organizowanie bieżącego czasu pracy w danym dniu,- w uzgodnieniu z referentem ds. obsługi imprez, marketingu i sprzedaży codzienne uaktualnienie karty dań,- sprawdzanie rezerwacji na daną porę dnia,- współpraca z zespołem ds. organizacji imprez, marketingu i sprzedaży, zespołem ds.obsługi hotelu.
Zakład Aktywności Zawodowej - 2021-05-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)

KADRY I PŁACE K/M - od 3 500 PLN

jw.
Ochrona- Got Sp. z o.o. - 2018-08-02 - Warszawa (mazowieckie)


Wybierz powiat