PIEKARZ Odrzywół oferta pracy Zakład Piekarniczy J. Liwiński
Stanowisko: PIEKARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Wytwarzanie ciast na różne rodzaje pieczywa
Data publikacji: 2018-04-06
Lokalizacja: Odrzywół (mazowieckie)
Pracodawca: Zakład Piekarniczy J. Liwiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RADOMSKA 19, 26-425 Odrzywół, powiat: przysuski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wytwarzanie ciast na różne rodzaje pieczywa
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: PIEKARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Odrzywół
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: przysuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Odrzywół
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: piekarz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.04.2018
Nazwa pracodawcy: Zakład Piekarniczy J. Liwiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Przysusze
Adres pracodawcy:
RADOMSKA 19, 26-425 Odrzywół, powiat: przysuski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak danych
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: przysuski
Gmina pracodawcy: Odrzywół
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Odrzywół
Ulica pracodawcy: RADOMSKA
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przysusze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: piekarz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wyrób i wypiek ciasta. Praca w godz. 11.00-16.00 oraz 21.00-02.00.
PIEKARNIA Andrzej Lish - 2015-11-26 - Zabrze (śląskie)
ważenie ciasta i dzoelenie na mniejsze porcje, formowanie bułek, rogali, chałek, przygotowywanie kruszonki, pomoc w wyrabianiu ciasta na chleb, obsługa pieca, krojenie i pakowanie pieczywa
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Łuków (lubelskie)
Pobieranie opłat za parkowanie, dozór pozostawionych na parkingu pojazdów, wprowadzanie danych do komputera.
WORK SERVICE S.A. - 2018-02-22 - Tychy (śląskie)
Praca w zawodzie
KAZIMIERZ TRZASKA PIEKARNIA - 2016-01-12 - Kraków (małopolskie)
Piekarz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Ruda (podkarpackie)
Sprzątaczka
Stekop S.A. - 2018-04-17 - Białystok (podlaskie)
praca w piekarnii
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Ciechanowie - 2017-01-18 - Ciechanów (mazowieckie)
Piekarz
Spółdzielnia Rolniczo-Handlowa SAMOPOMOC Łęg Tarnowski - 2017-01-13 - Łęg Tarnowski (małopolskie)
Kontrola jakości części produkowanych w branży samochodowej.Drobne prace produkcyjne typu montaż, naprawa.
kontakt przez OHP - 2018-01-03 - Tychy (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Krosno (podkarpackie)
Nauka śpiewu osób niepełnosprawnych uczestników WTZ, prowadzenie zajęć indywidualnych i grupowych.Czas pracy - 2 godziny tygodniowo.
Wąbrzeskie Stowarzyszenie POMOCY DZIECIOM SPECJALNEJ TROSKI - 2016-12-06 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
produkcja i wypiek pieczywa
Piekarnictwo Wolscy Beata Wolska - 2018-01-16 - Siewierz (śląskie)
praca na produkcji
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Wypiek chleba oraz ciast, przygotowanie ciasta, przygotowanie form i blach do wypieków
Radosław Skałban RS INVEST - 2017-01-02 - Skowieszyn (lubelskie)
Szycie lekkie artykułów reklamowych- flagi, torby.
ATELIER - MICHAŁ MIROŃCZUK - 2017-07-07 - Gdynia (pomorskie)
Przewóz ładunków na terenie kraju
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Starogard Gdański (pomorskie)
ocena przydatności produkcyjnej surowców podstawowych i pomocniczych, przygotowanie do produkcji, dzielenie ciasta, formowanie, prowadzenie rozrostu, wypiek, składaowanie, krojenie i pakowanie pieczywa, ocena jakości. Obsługa sprzędtu. Przestrzeganie BHP i PPOŻ.
kontakt przez PUP - 2018-04-28 - Gorlice (małopolskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów.
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Cicha Góra (wielkopolskie)
kontrole dostaw, weryfikacja zamówień, skanowanie palet
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Mszczonów (mazowieckie)
wyrób i wypiekanie pieczywa w piekarni, praca na dwie zmiany 17.00-1.00, 21.00-5.00, praca także w weekendy, miejsce pracy Mała Wieś Dolna, dowóz ze Zgorzelca zapewnia pracodawca
OSCARR, Anna Buzbas - 2017-12-07 - Mała Wieś Dolna (dolnośląskie)
Wypiek pieczywa
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Koło (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2016-09-01 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Sprzedaż artykułów spożywczych
Przedsiębiorstwo Handlowe "MDK" Kamil Maślanka - 2016-10-12 - Muszyna (małopolskie)
Praca przy produkcji pieczywa (wyrabianie i wypiek pieczywa).
Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" - 2016-11-07 - Blachownia (śląskie)
Pomoc nauczycielowi w realizacji zadań opiekuńczo-wychowawczych i dydaktycznych w Oddziale Przedszkolnym w Szkole Podstawowej w Szkole Podstawowej we Wronowie.
SZKOŁA PODSTAWOWA WE WRONOWIE - 2018-08-09 - Wronów (lubelskie)
zgodnie z harmonogramem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-18 - Byczyna (opolskie)
-
PIEKARNIA I CUKIERNIA WALKOWIAK S.C. - 2018-09-14 - Koło (wielkopolskie)
wypiekanie w piechach tradycyjnych RRK 32
Piekarnia Ciastkarnia ZG.Tomczyk - 2017-10-30 - Będzin (śląskie)
.
Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" Skępe - 2017-10-13 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie surowców do produkcji,; wytwarznie ciast na różne rodzaje pieczywa w okreslonych warunkach techniczno-organizacyjnych piekarni;dzielenie ciasta na kęsy, formowanie kęsów, prowadzenie rozrostu uformowanych kęsów cisasta na różne rodzaje pieczywa, wypiekanie rozrosniętych kęsów ciasta w różnych typach pieców piekarskich, schładzanie, krojenie i pakowanie pieczywa;ocenianie stopnia dojrzałości półproduktów piekarskich do dalszego przerobu;ocenianie jakości pólproduktów i i poieczywa , jej zgodności z z wymogami przepisów technologicznych i norm ; zapopbieganie powstawaniu wad pieczywa
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Wylewa (podkarpackie)