PIEKARZ Lublin oferta pracy "Społem" Lubelska Spółdzielnia Spożywców w Lublinie
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: PIEKARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Zapewnia właściwe przygotowanie maszyn i urządzeń do dzielenia i formowania kęsów ciasta na bułki i chleb. Krojenie i pakowania chleba, bułek w folię termokurczliwą lub do torebek, woreczków oraz zapewnienie właściwego znakowania. Przy wykonywaniu czynności w magazynie wyrobów gotowych układanie pieczywa na ustalone trasy rozwózki do sklepów, a następnie przekazanie pieczywa wg asortymentów w pojemnikach Przewoźnikowi zgodnie z ilościami wykazanymi w dokumentach dowód dostawy, WZ, faktura, rozliczenie Przewoźnika.
Data publikacji: 2019-06-05
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: "Społem" Lubelska Spółdzielnia Spożywców w Lublinie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WYSZYŃSKIEGO 15, 20-102 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zapewnia właściwe przygotowanie maszyn i urządzeń do dzielenia i formowania kęsów ciasta na bułki i chleb. Krojenie i pakowania chleba, bułek w folię termokurczliwą lub do torebek, woreczków oraz zapewnienie właściwego znakowania. Przy wykonywaniu czynności w magazynie wyrobów gotowych układanie pieczywa na ustalone trasy rozwózki do sklepów, a następnie przekazanie pieczywa wg asortymentów w pojemnikach Przewoźnikowi zgodnie z ilościami wykazanymi w dokumentach dowód dostawy, WZ, faktura, rozliczenie Przewoźnika.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Ryczałtowy
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: PIEKARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: piekarz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Piekarz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
"Społem" Lubelska Spółdzielnia Spożywców w Lublinie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
WYSZYŃSKIEGO 15, 20-102 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Adres strony pracodawcy: www.lss.pl
Ulica pracodawcy: WYSZYŃSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż detaliczna
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: piekarz*
Data dodania oferty pracy: 05.06.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b33de5a7f4474032d40895a290759c02
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; staż pracy: mile widziany; samodzielność; ks. sanepidowska; dwie zmiany; miejsce pracy: Knurów;
KŁOS M.KURZYCA SPÓŁKA JAWNA - 2016-06-21 - Knurów (śląskie)
Kierowca autobusu
BRYL & WÓJCIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-24 - Kraków (małopolskie)
PIEKARZ
RYSZARD GODZISZ FIRMA USŁUGOWO - PRODUKCYJNO - HANDLOWA "WALDOR" - 2017-01-19 - Dębica (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja pieczywa
Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" w Parczewie - 2018-06-29 - Parczew (lubelskie)
wsadzanie chleba do pieca i praca przy stolnicy
Piekarnia "KOSZYCE" T.B.Moskwa Sp.j. - 2016-07-27 - Koszyce (małopolskie)
wypiek pieczywa
"HAND-POL" S.C. - 2017-12-28 - Strzelce Małe (łódzkie)
wypiek pieczywa
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Jeleśnia (śląskie)
wypiek wyrobów cukierniczych
GMINNA SPÓŁDZIELNIA SAMOPOMOC CHŁOPSKA - 2016-09-06 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Praca przy wypieku pieczywa: chleb, bułki, rogale
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2016-05-11 - Jasło (podkarpackie)
opieka i pomoc w wykonywaniu codziennych czynności oraz w prowadzeniu gospodarstwa domowego
ANGELCARE 24 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-03-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodny z wykonywaniem pracy na stanowisku piekarz
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Sianów (zachodniopomorskie)
montaż konstrukcji, stawka godzinowa od 12zł/godz., stawka godzinowa+premia
Rak Piotr RAK BUD - 2015-12-30 - Klecza Górna (małopolskie)
wypiek pieczywa i ciast
GS DARŁOWO sp. z o.o. - Darłowo ul. Wojska Polskiego 32 - 2018-04-11 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Wypiek pieczywa
SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KALISZU - 2016-10-19 - Kalisz (wielkopolskie)
OBSŁUGA ADMINISTRACYJNO-KANCELARYJNA WYDZIAŁU
REGIONALNA DYREKCJA OCHRONY ŚRODOWISKA W BYDGOSZCZY - 2017-04-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wypiek wafli
Zakład Cukierniczy MUSIAŁ Anna Dzikowska, Monika Hart Spółka Cywilna - 2018-03-16 - Wólka Panieńska (lubelskie)
- Przygotowanie bufetu do pracy (organizowanie zaopatrzenia); ocenianie jakości i przyjmowanie ilościowe towarów handlowych, surowców, półproduktów i wyrobów kulinarnych do bufetu oraz ich przechowywanie w odpowiednich warunkach; dobieranie surowców, sporządzanie i przygotowywanie wybranych dań gorących, przekąsek, deserów i napojów zgodnie z normami i przepisami kulinarnymi, np.: frytek, kurczaków z rożna, hamburgerów, pizzy, kanapek podstawowych i dekoracyjnych, tartinek, kanapek zapiekanych, surówek, sałatek warzywnych i owocowych, zimnych i gorących napojów alkoholowych i bezalkoholowych, deserów; sporządzanie napojów mieszanych bezalkoholowych i alkoholowych z zastosowaniem różnych technik i narzędzi wg receptur krajowych i zagranicznych oraz własnych przepisów; posługiwanie się maszynami, urządzeniami, narzędziami mierniczymi i drobnym sprzętem niezbędnym do przygotowania, przechowywania oraz ekspedycji potraw i napojów z zastosowaniem zasad bhp i ppoż.; przygotowywanie (polerowanie) szkła, sztućców oraz innych naczyń do wydawania potraw i napojów; porcjowanie (odmierzanie) potraw i napojów oraz ich wydawanie (serwowanie); dekorowanie, eksponowanie i reklama potraw oraz napojów w bufecie, dbanie o ich estetykę; dokonywanie oceny organoleptycznej potraw i napojów; układanie kart menu oraz kart win i wódek; obsługiwanie konsumenta przy bufecie (przekąski, zupy, dania gorące, desery, napoje) z zastosowaniem odpowiednich naczyń, szkła i drobnego sprzętu; serwowanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych przy barze; doradzanie konsumentowi w zakresie wyboru potraw i napojów; kalkulowanie cen potraw i napojów; rozliczanie pobranych surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i towarów handlowych, rozliczanie dziennego utargu, inkasowanie należności itp. oraz prowadzenie obowiązującej dokumentacji; utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy oraz przestrzeganie wymogów sanitarnych i bhp (mycie oraz czyszczenie ręczne i mechaniczne sprzętu i naczyń z zastosowaniem właściwych środków myjących). - Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie min. 2 lata i 6 miesięcy na stanowisku barmana. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Katowice (śląskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Nowy Targ (małopolskie)
Realizowanie aktualnych napraw ślusarskich, wspomaganie pracy przy naprawach i remontach urządzeń i maszyn w dziale ruchuKontakt z pracodawcą telefoniczny lub e-mailowy
Avit Adam Rytel - 2016-07-08 - Niepiekła (mazowieckie)
Obsługa urządzeń w piekarni
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Zabrze (śląskie)
Praca montażowo-serwisowa na budowach, wykonywanie drzwi i ścianek w systemie Janus KFL, obsługa urządzeń linii produkcyjnych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Leszno (wielkopolskie)
wypiek pieczywa
Piekarnia S.C. Maria, Kazimierz Byrtek - 2016-01-19 - Grodziec (śląskie)
-
Marek Sworacki Piekarnia Sklep Spożywczy - 2017-01-19 - Kościan (wielkopolskie)
produkcja pieczywa i ciast
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kwidzyn (pomorskie)
Produkcja i wypiek wyrobów z ciasta drożdżowego.
Cukiernia "AMBROZJA" Mariusz Altmajer - 2017-09-22 - Rogóźno (lubelskie)
Wypiek pieczywa
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe "Revmod" Spółka z o.o. - 2017-06-01 - Mońki (podlaskie)
Naprawa, modernizacja i konserwacja maszyn
PPHU TOMPOL TOMASZ PIETRUS - 2018-10-22 - Myjomice (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRODUKTÓW, PIECZENIE ORAZ DEKORACJA CIAST, PIECZENIE PIECZYWA (CHLEB, BUŁKI), PRZYGOTOWYWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ, PIECZENIA CIAST, CIASTEK, PIECZYWA, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
USŁUGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wypiek pieczywa
Piekarnia "Na Złotym Rogu" W. Obrębowski - 2016-09-29 - Jawor (dolnośląskie)