PIEKARZ Jarocin oferta pracy Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska"
Stanowisko: PIEKARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja pieczywa. Praca w Piekarni Jarocin. Wymagane doświadczenie na stanowisku piekarz.
Data publikacji: 2020-06-30
Lokalizacja: Jarocin (podkarpackie)
Pracodawca: Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:37-405 Jarocin, powiat: niżański, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Produkcja pieczywa. Praca w Piekarni Jarocin. Wymagane doświadczenie na stanowisku piekarz.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: PIEKARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarocin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: niżański
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1812
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jarocin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: piekarz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska"
danePracodawcy_nip: 8650003510
danePracodawcy_regon: 000381060
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nisku
Adres pracodawcy:
Reymonta 1A, 37-400 Nisko, powiat: niżański, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: niżański
danePracodawcy_kodPowiatu: 1812
Gmina pracodawcy: Nisko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nisko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0980530
Ulica pracodawcy: Reymonta
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nisku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|751204
Zawód wykonywany przez pracownika: piekarz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 30.06.2020
Oferta pracy ważna do: 31.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?799868372d8810fbf1f9e776a464eda7
Podobne oferty pracy
kelner/ka
GARNIER RESTAURANT Sławomir Domiński - 2016-12-14 - Kobylnica (wielkopolskie)
Wszelkie obowiązki związane z pracą piekarza w tym ogólne prace wykonywane w piekarni.Wymagania pracodawcy:- Preferowane osoby po przebytych szkoleniach, z certyfikatami jako piekarz,- Jeśli kandydat nie posiada certyfikatów świadczących o przebytym szkoleniu jako piekarz wówczas niezbędne jest posiadanie długiego doświadczenia w zawodzie,- Dobra znajomość języka angielskiego lub norweskiego lub szwedzkiego lub duńskiego. Po rozpoczęciu pracy należy podjąć się nauki jęz. norweskiego.- Preferowane jest posiadanie prawo jazdy kat. B,- Motywacja do ciągłego utrzymywania czystości, higieny i porządku w miejscu pracy.
Vik Dampbakeri og Konditor - 2016-10-05 - Norwegia (Norwegia)
1.Zakładanie i archiwizacja akt.2.Wysyłka korespondencji i wstępna obsługa korespondencji przychodzącej;3.Obsługa urządzeń biurowych.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Gryfino (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE MIESZANKI I DODATKÓW DO WYPIEKU PIECZYWA, UMIESZCZENIE UFORMOWANEGO I WYROŚNIĘTEGO CIASTA W PIECU, KONTROLA TEMPERATURY I CZASU WYPIEKU- PIEKARZ OBSŁUGUJE RÓŻNE MASZYNY, DOKONYWANIE ODPIEKU Z GOTOWYCH WYROBÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ NA DZIALE ORAZ WSZYSTKICH SPRZĘTÓW UŻYWANYCH DO PIECZENIA, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH.WYNAGRODZENIE 2 650 ZŁ BRUTTO PLUS PREMIA 215 ZŁ BRUTTO, PROPONOWANE ZATRUDNIENIE NA OKRES PRÓBNY 09.19-11.2019R.
AUCHAN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wyrabianie ciasta i wypiekanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Siedlce (mazowieckie)
do uzgodnienia
PIEKARNIA ŁEPIK ZYGMUNT - 2018-07-26 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace porządkowe na terenie gminy
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Ostrowite (wielkopolskie)
Produkcja wyrobów piekarskich
JMT Joanna Tarasiuk - 2020-06-24 - Wyszki (podlaskie)
-
PIEKARNIA I CUKIERNIA WALKOWIAK S.C. - 2019-08-19 - Koło (wielkopolskie)
Piekarz
Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" w Radomyślu Wielkim - 2020-01-21 - Radomyśl Wielki (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
LECH ZWOLIŃSKI Firma Handlowo-Usługowa " B.L. OLIWIA" - 2018-08-24 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
bezpośredni wyrób pieczywa i wyrobów cukierniczych
Piekarnia Mechaniczna Wąs Marcin - 2016-08-18 - Osiek (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Mokre (kujawsko-pomorskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Racice (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie prac z podopiecznymi, warsztaty
FUNDACJA IM. BRATA ALBERTA - 2016-09-06 - Rudawa (małopolskie)
wypiek pieczywa
Firma Prod.-Handl.-Usługowa "Mr Max" Tadeusz Śliwa - 2016-06-27 - Zławieś Wielka (kujawsko-pomorskie)
x
kontakt przez PUP - 2020-05-26 - Gniewczyna Łańcucka (podkarpackie)
- Dekretowanie dokumentów księgowych, wprowadzanie danych do systemu księgowego, rejestrowanie zamówień, blokad, przedpłat- Kontrola wydatków w ramach działalności dydaktycznej prowadzonej w języku angielskim i współpraca z dysponentami środków - Opracowywanie danych finansowych dotyczących wpłat w systemie Bazus- Dekretacja płatności studentów- Udział w przygotowywaniu danych do sprawozdań finansowych i statystycznych- Rozliczanie dydaktyki ED w systemie finansowo-księgowym w okresach sprawozdawczych- Uczestnictwo w procesie rozliczania kosztów i zamykania okresów sprawozdawczych- Działania wspomagające przy imporcie i dekretacji dokumentów list płac, działania wspomagające przy uzgadnianiu prawidłowej dekretacji list płac.- Comiesięczne uzgadnianie kosztów BFP z danymi z Działu PłacWynagrodzenie nie mniej niż 2100 zł brutto + dodatek stażowy Kontakt kandydatów z pracodawcą: tylko e-mail z CV: rekrutacja (at) umed.wroc.pl
Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu - 2018-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
prace produkcyjne przy wypieku pieczywa
Inter Europol Piekarnia Szwajcarska Sp. z o.o. Sp.J. - 2016-10-27 - Marki (mazowieckie)
Pracownik ogólnobudowlany
Bolesław Kaczmarczyk Usługi Remontowo-Budowlane "BUDIREM" - 2017-05-29 - Kończyska (małopolskie)
Pomoc kuchenna. Praca na 2 zmiany (6.00-14.00, 10.00-18.00).
JANO A. Serwatka Spółka Jawna - 2018-10-04 - Zabrze (śląskie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Legnica (dolnośląskie)
wyrób ciasta, przygotowanie do produkcji, formowanie wypieków
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
opieka nad grupą produktów firmy, opieka nad kluczowymi klientami, promowanie nowych produktów/ odmian produktów oraz zwiększanie efektywności sprzedaży i rozpoznawalności marki, doradztwo we wszystkich stadiach powstawania produktu - od badań, planowania, wdrażania, do kontroli efektów, analiza danych rynkowych dotyczących segmentu, konsumentów, działań konkurencji i wyników produktów, przygotowywanie raportów marketingowych i cenowych na potrzeby działań zespołu oraz raportów dla zarządu, planowanie, zarządzanie i kontrola budżetu działu i poszczególnych produktów, opieka nad marką, prowadzenie promocji danej marki, doradzanie klientom we wszystkich stadiach kreowania marki - od badań, planowania, wdrażania, do kontroli efektów (np. współpraca przy wprowadzaniu nowych produktów na rynek), doradzanie klientom, prezentacja, negocjacje oraz sprzedaż produktu/usługi (min. 10 godzin tygodniowo spędzonych bezpośrednio u istniejących lub/i potencjalnych klientów), przygotowywanie umów i koordynacja ich realizacji, monitorowanie i analiza danych rynkowych dotyczących segmentu, konsumentów.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Brzeg Dolny (dolnośląskie)
Obsługa kasy fiskalnej, sprzedaż, rozmowa z klientem, dbanie o wizerunek sklepu, praca w sklepie z bielizą i artykułami erotycznymi. System pracy 2 na 2 od pon do soboty oraz niedziele handlowe w godz. 10-23. Wynagrodzenie-podstawa + prowizja.
ALDO DOROTA PIESZCZEK - 2019-12-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie analiz,prowadzenie zestawień,segregacja dokumentów
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Chrzanów (małopolskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Piekarnia - cukiernia - 2018-06-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Obsługa maszyn piekarniczych: dzielarki, rogalikarki, krajalnicy, pieca do wypieków chleba.
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Wólka Radzymińska (mazowieckie)