Praca MANAGER LOKALU GASTRONOMICZNEGO - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy MANAGER LOKALU GASTRONOMICZNEGO, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 4 ofert pracy MANAGER LOKALU GASTRONOMICZNEGO.

MANAGER LOKALU GASTRONOMICZNEGO - do 2聽500 PLN

kontakty z hurtowniami (polskie, zagraniczne), zamawianie towaru, rozliczanie pracy pracownik贸w, negocjowanie cen z dostawcami, podpisywanie um贸w, pomoc w kuchni, przygotowywanie da艅 typu kebab
S&S POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-19 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)

MANAGER LOKALU GASTRONOMICZNEGO - od 2聽850 PLN

- Kierowanie lokalem gastronomicznym oferuj膮cym tradycyjne dania tureckie. Ustalanie Menu. Rozliczanie kasy i raportowanie. Nab贸r i kierowanie personelem. - Wynagrodzenie: 2850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 3 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie wy偶sze. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 27 miesi臋cy jako Manager Lokalu Gastronomicznego. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b.
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Katowice (艣l膮skie)

MANAGER LOKALU GASTRONOMICZNEGO - od 2聽850 PLN

- Kierowanie lokalem gastronomicznym oferuj膮cym tradycyjne dania tureckie. Ustalanie Menu. Rozliczanie kasy i raportowanie. Nab贸r i kierowanie personelem. - Wynagrodzenie: 2850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 3 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie w zawodzie Kucharza. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 27 miesi臋cy jako Manager Lokalu Gastronomicznego. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Katowice (艣l膮skie)

MANAGER LOKALU GASTRONOMICZNEGO - od 1聽850 PLN

Uk艂adanie grafiku dla pracownik贸w, robienie zam贸wie艅 towarowych, utrzymywanie kontakt贸w z dostawcami, negocjowanie cen, rozwi膮zywanie wewn臋trznych problem贸w restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Warszawa (mazowieckie)