Praca MANAGER GASTRONOMII - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy MANAGER GASTRONOMII, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 12 ofert pracy MANAGER GASTRONOMII.
Zarz膮dzanie lud藕mi, przedsi臋biorczo艣膰, inicjatywno艣膰, kreatywno艣膰, 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku, nienormowany czas pracy
CRK Ziele艅 i Rekreacja Sp. z o.o. - 2021-05-25 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Zarz膮dzanie lud藕mi, przedsi臋biorczo艣膰, inicjatywno艣膰, kreatywno艣膰, 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku, nienormowany czas pracy
CRK Ziele艅 i Rekreacja Sp. z o.o. - 2021-05-25 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Wdra偶anie i koordynacja strategii sprzeda偶y zgodnie z polityk膮 firmy, przy 艣cis艂ej wsp贸艂pracy z Dzia艂em Sprzeda偶y i Marketingu, rozwijanie i wdra偶anie procedur zwi膮zanych z gastronomi膮, organizacja pracy Dzia艂u Gastronomii: rekrutacja, wdra偶anie i szkolenie, motywacja pracownik贸w, zarz膮dzanie prac膮 zespo艂u, planowanie grafik贸w i ich rozliczanie, wsp贸艂praca przy tworzeniu menu, koordynacja imprez okoliczno艣ciowych, dbanie o dobry wizerunek Dzia艂u i ca艂ej firmy, przestrzeganie zasad HCAP, sta艂y nadz贸r i zapewnianie najwy偶szych standard贸w obs艂ugi. Pracodawca oferuje: zatrudnienie na podstawie umowy o prac臋 / kontraktu managerskiego, atrakcyjny system premiowy, prac臋 w dynamicznym zespole oraz mo偶liwo艣膰 rozwoju zawodowego, posi艂ki pracownicze w specjalnych cenach, mo偶liwo艣膰 zakwaterowania na miejscu. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawc膮.
HOTEL ORLE K. PODK脫WKA, M. ZDANOWSKI SP脫艁KA JAWNA 583 - 2020-10-05 - Gda艅sk (pomorskie)
Planowanie, organizowanie i koordynowanie pracy dzia艂u gastronomii, organizacja pracy podleg艂ego personelu. Zarz膮dzanie kosztami dzia艂alno艣ci restauracji, pizzerii, bar贸w, okre艣lenie rentowno艣ci poszczeg贸lnych punkt贸w. Wsparcie dzia艂u Sprzeda偶y i Marketingu (przygotowywanie menu, kalkulacji, zatwierdzanie ofert gastronomicznych, itp.). Wsp贸艂udzia艂 w tworzeniu polityki sprzeda偶owej i marketingowej oraz cenowej dla dzia艂u gastronomii. Nadzorowanie obs艂ugi konferencji, bankiet贸w, cateringu, indywidualnej obs艂ugi w poszczeg贸lnych punktach gastronomicznych. Opracowywanie ofert dla poszczeg贸lnych segment贸w rynku. Organizacja zaopatrzenia, nadz贸r nad sk艂adaniem zam贸wie艅 i przyjmowaniem towaru od dostawc贸w. Wdra偶anie projekt贸w, procedur i standard贸w firmy w podleg艂ych obszarach. Zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug gastronomicznych. Pozyskiwanie klienta, utrzymywanie d艂ugofalowych relacji z klientem. Analiza mo偶liwych kierunk贸w rozwoju sprzeda偶y, nadz贸r nad wdra偶aniem nowych produkt贸w i us艂ug, monitorowanie i analiza danych rynkowych i wynik贸w sprzeda偶y.
"SOLPARK KLESZCZ脫W" SP. Z O.O. - 2020-09-08 - Kleszcz贸w (艂贸dzkie)
Zarz膮dzanie zespo艂emMiejsce pracy: Gliwice.
kontakt przez PUP - 2019-10-29 - Gliwice (艣l膮skie)
Zaopatrzenie. Zarz膮dzanie prac膮 personelu. Ustalanie grafiku pracy zespo艂u. Formalno艣ci zwi膮zane z gastronomi膮. Odpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie BHP i ppo偶. Dbanie o jako艣膰 us艂ug.Kantakt wy艂膮cznie mailowy - kontakt (at) dinoparkmalbork.pl
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Malbork (pomorskie)
Zarz膮dzanie firma i restauracj膮
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zarz膮dzanie barem pod wzgl臋dem administracyjnym i handlowym, planowanie dostaw, analiza sprzeda偶y, przestrzeganie standard贸w czysto艣ci, dbanie o poprawne dzia艂anie sprz臋tu znajduj膮cego si臋 w barze (zg艂aszanie awarii, wymiana zu偶ytego sprz臋tu).Organizacja pracy w艂asnej i za艂ogi. Nadzorowanie jako艣ci wydawanych da艅 i produkt贸w.
PPHU Hortulus Iwona Bigo艅ska - 2018-03-19 - Dobrzyca (zachodniopomorskie)
Zarz膮dzanie zespo艂em pracownik贸w, prowadzenie administracji, ustalanie menu, komponowanie zam贸wie艅, wdra偶anie proces贸w u艂atwiaj膮cych prac臋
SORENO Alina Maciejewska - 2016-07-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zarz膮dzanie gastronomi膮
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Zarz膮dzanie oraz delegowanie os贸b do pracy , szkolenia dla nowych pracownik贸w , obs艂uga go艣ci , zarz膮dzanie magazynem , zamawianie towaru , weryfikacja przygotowywanych potraw , serwis potraw i napoj贸w , obs艂uga reklamacji.
Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o - 2016-05-11 - Brzezina (dolno艣l膮skie)
Planowanie i realizacja jad艂ospis贸w w tym diet, prowadzenie magazynu 偶ywno艣ciowego, ekonomia i analityka gastronomiczna
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)