KUCHARZ Złotoryja oferta pracy Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków
Data publikacji: 2020-07-06
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
zatrudnienie w Złotoryi, praca w systemie dwuzmianowym od 07:00 do 15:00 oraz od 13:00 do 21:00, praca w dni wolne
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0226
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2020
Data zakończenia pracy: 14.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz, staż pracy min. 6 miesięcy
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 6941643153
danePracodawcy_regon: 020528406
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
al. Miła 18, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wykształcenie zasadnicze zawodowe, doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz, staż pracy min. 6 miesięcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: złotoryjski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0226
Gmina pracodawcy: Złotoryja
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Złotoryja
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0954219
Ulica pracodawcy: al. Miła
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: Karta pracodawcy H-43
Nazwisko osoby zgłaszającej: Andrzej Kowalski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 06.07.2020
Oferta pracy ważna do: 06.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f370c030544de804fad69abeb0226cb6
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i serwowanie posiłków
Restauracja Flaming Łukasz Dziuba - 2020-07-22 - Wola Radziszowska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-02-07 - Łomża (podlaskie)
gotowanie, dbanie o czystość stanowiska i miejsca pracy
GUSTO & ARTE Ewelina Bryguła - 2016-04-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowychi restauracji, bankietów, przekazywanie produktów żywnościowych zgodnie z zasadami HACCP, wdrażanie nowych dań
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Miejsce wykonywania pracy: 97-300 Piotrków Tryb., Al. 3-go Maja 1 (główne); 97-300 Piotrków Tryb., ul. Słowackiego 54 (dod.)
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-06-13 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Praca w godz. 9-21
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie i podawanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.
Restauracja "Pod Świerkami" Robert Wojnarowski - 2019-10-01 - Wiśniowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z recepturą. Utrzymywanie czystości w przynależnych pomieszczeniach zgodnie z HCCP.
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SPÓŁKA CYWILNA MARZENA WOJCIECHOWSKA ROBERT WOJCIECHOWSKI - 2019-02-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
prace kucharza, przygotowywanie posiłków, dań, praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dostaraczanie posiłków do klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków,dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
EFEKT Sp. z o.o. - 2016-08-11 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
Usługi Gastronomiczne KUCHMAR Maria Poborca - 2018-03-28 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna: mycie, obieranie, krojenie, siekanie, rozdrabnianie, mielenie, gotowanie, pieczenie, smażenie, opiekanie, grillowanie. Wyrabianie ciasta do pizzy. Wydawanie posiłków na wynos (catering dla szkoły, przedszkola, gości indywidualnych). Wydawanie posiłków na miejscu. Dekorowanie potraw, ciast i deserów. Zmywanie naczyń, pojemników i sztućców kuchennych. Mycie, czyszczenie urządzeń kuchennych. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2020-07-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Praca Restauracja Gospoda " Czarny Wieloryb"; wstępnie kontakt tel.,w godz.9.00-17.00; Praca w godz.6-14,10-18
MARCIN STUKAN , "INDUSTRIAL" - 2017-02-08 - Damnica (pomorskie)
Przygotowanie kanapek, praca przy grillu.Po umowie zlecenia- dalsze zatrudnienie w ramach umowy o pracę.
Krzysztof Nordwind Firma Handlowo Usługowa NORWIND - 2018-06-27 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Mycie instalacji i tanków. Do podstawy doliczana premia
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MLEKA "MLECZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W WOLSZTYNIE - 2019-05-16 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Specjalistyczny Szpital im. Ks. Biskupa Józefa Nathana w Branicach - 2020-01-16 - Branice (opolskie)
gotowanie zup, przygotowywanie surówek, obróbka wstępna, porcjowanie rzygotowywanie dań głównych, smażenie, pieczenie, gotowadznie, sporządzanie listy zakupów, zabezpieczanie towaru po zakończeniu pracy, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-08 - Ukta (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie stołów do konsumpcji (sprzątanie, nakrywanie zastawą stołową, zbieranie brudnej zastawy stołowej), wkładanie brudnej zastawy stołowej do urządzeń myjących i wyparzających, przygotowywanie napojów z wykorzystaniem urządzeń do ich przyrządzania i podawania, przygotowywanie deserów na zimno i ciepło z wykorzystaniem urządzeń do ich przygotowania, dbanie o komfort klienta przebywającego w lokalu, na ogrodzie oraz tarasach poprzez zapewnieni ich czystości, porządkowanie i utrzymanie w czystości głównej Sali lokalu oraz toalet dla klientów i personelu, porządkowanie ogrodu i mini placu zabaw dla dzieci, obsługa przyjęć okolicznościowych, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, rozliczanie płatności, obsługa kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych
1.EBM CHEMICALS 2.EBM Consulting Elżbieta Barciak - 2019-05-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca polega na organizacji pracy pracowników kuchni, przygotowywaniu i terminowym wydawaniu posiłków. Realizowana jest w kuchni, wyposażonej we wszystkie standardowe urządzenia takie jak: piece piekarnicze, piece konwekcyjno-parowe. Praca odbywa się w oparciu o grafik pracy pracowników. Do głównych zadań kucharza należy obróbka mięs i warzyw, procesy gotowania, smażenia i pieczenia.
kontakt przez OHP - 2019-05-24 - Niemcy (Niemcy)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej; - Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej; - Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych; - Planowanie posiłków i układanie menu.
kontakt przez PUP - 2020-05-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Utrzymania należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykulów spożywczych wydanych do kuchni. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy. Przestarzeganie terminów badań okresowych. Wykonywanie innych czynności słuzbowych zlecownych przez Dyrektora, kucharz przestrzega obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnetrznych Dyrektora, przestrzega tejemnicy państwowej i służbowej, przestrzega przepisów bhp i ppoż oraz bierze udział w organizowanych szkoleniach i kursach.Kontakt z pracodawcą: 71 798 68 04
Przedszkole nr 61 - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Tęczowa;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badan okresowych
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń.
NASZE MAZURY J. MARCZAK M. SADOWSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2020-01-03 - Strzygi (kujawsko-pomorskie)
praca w restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE " MIREX " MIROSŁAW KUŹNIECKI - 2016-07-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywaniu posiłków
"ZAJAZD NA ROZDROŻU"- Agnieszka i Lech Halicki - 2019-02-06 - Sól (lubelskie)