KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy Liceum Ogólnokształcące Nr 1
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 880 PLN
Zakres obowiązków: przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według nich posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, w tym: porcjowanie, dbałość o najwyższą, jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków dbałość o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, pobieranie produktów spożywczych z magazynu, zabezpieczanie posiłków przed przerobieniem, kwitowanie odbioru posiłków w raportach żywieniowych, dbałość o utrzymanie porządku i przestrzeganie zasad higieny osobistej, dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie we właściwym stanie powierzonego sprzętu kuchennego, niezwłoczne informowanie przełożonego o powstałych usterkach oraz wszelkich nieprawidłowościach stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, stosowanie norm i Zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora dotyczących pracy
Data publikacji: 2020-07-20
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: Liceum Ogólnokształcące Nr 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kilińskiego 7, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według nich posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, w tym: porcjowanie, dbałość o najwyższą, jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków dbałość o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, pobieranie produktów spożywczych z magazynu, zabezpieczanie posiłków przed przerobieniem, kwitowanie odbioru posiłków w raportach żywieniowych, dbałość o utrzymanie porządku i przestrzeganie zasad higieny osobistej, dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie we właściwym stanie powierzonego sprzętu kuchennego, niezwłoczne informowanie przełożonego o powstałych usterkach oraz wszelkich nieprawidłowościach stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, stosowanie norm i Zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora dotyczących pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 880 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0862
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 880 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie technik żywienia, żywienie zbiorowe, 5 lat doświadczenia
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy: Liceum Ogólnokształcące Nr 1
danePracodawcy_nip: 9291322114
danePracodawcy_regon: 970603523
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 7, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
danePracodawcy_kodPowiatu: 0862
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0988313
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 20.07.2020
Oferta pracy ważna do: 18.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?82cbbd445106ab2d331f774d009700c2
Podobne oferty pracy
Grillowanie mięsa, składanie burgerów, przygotowanie sałatek.
Maciej Wójs PONADTO - 2019-03-15 - Jaworzno (śląskie)
wg. zakresu
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Gomunice (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Praca w hotelowej restauracji
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI - 2017-09-01 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Tęczowa;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Pobieranie i przygotowanie produktów, obróbka wstępna surowców, przygotowanie i wydawanie posiłków, napojów, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Grybów (małopolskie)
1.Zapoznanie się z przepisami bezpieczeństwa i higieny pracy na stanowisku kucharza2.Nauka przygotowania posiłków.3.Wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2020-06-26 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Kucharz
PSS SPOŁEM W WADOWICACH - KARCZMA "RZYM" w Suchej Besk. - 2016-09-23 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Montaż okien
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Świercze (opolskie)
pomo w pracach administracyjnych
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Świętochłowice (śląskie)
kontakt z klientem, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2020-07-13 - Chęciny (świętokrzyskie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Żary (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez OHP - 2016-10-20 - Police (zachodniopomorskie)
Przyjecie towarów do magazynu, obsługa systemu i dokumentów magazynowych. wydawanie towarów.
Piotr Wiśniewski - Firma Handlowa Krecik - 2017-01-09 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2020-07-03 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Gniezno (wielkopolskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Ujście (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie napojów i posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Trzcianka (wielkopolskie)
x
ISS Facility Services - 2019-06-14 - Białystok (podlaskie)
praca na kuchni
Restauracja SMAKOSZ Waldemar Gawryjołek - 2017-09-06 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Kościelniki Górne (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński - 2017-07-25 - Zamość (lubelskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-12-08 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wykonywanie różnymi metodami zgodnie z normami rożnych potraw z ryb
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Gradówek (dolnośląskie)
kucharz
tuniziana - 2017-12-19 - Kozienice (mazowieckie)
PRZEWOZY PASAŻERSKIE NA LINIACH KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM PODSTAWOWE, PRAWO JAZDY KAT.D Z WPISEM POTWIERDZAJĄCYM ODBYCIE KWALIFIKACJI WSTEPNEJ LUB SZKOLENIEM OKRESOWYM, AKTUALNE BADANIA LEKARSKIE I PSYCHOLOGICZNE, NIEKARALNOŚĆ.KONTAKT OSOBISTY : SZCZECIN UL. KLONOWICA 3C DZIAŁ KADR POK. M7, TELEFONICZNY 91 432 84 13, CV NA EMAIL - PIASECKA (at) SPAK.PL
SZCZECIŃSKIE PRZEDSIĘBIORSTWO AUTOBUSOWE KLONOWICA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)