KUCHARZ Zaścianki oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia domowa
Data publikacji: 2019-10-14
Lokalizacja: Zaścianki (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szosa Baranowicka 72a, 15-521 Zaścianki, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kuchnia domowa
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaścianki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Supraśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Szosa Baranowicka 72a, 15-521 Zaścianki, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: białostocki
Gmina pracodawcy: Supraśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zaścianki
Ulica pracodawcy: Szosa Baranowicka
Numer budynku pracodawcy: 72a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.10.2019
Oferta pracy ważna do: 30.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4c52ca191f15d015275c4818abb7fab1
Podobne oferty pracy
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Pomorsko (lubuskie)
zarządzanie personelem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; dbanie o estetykę potraw; utrzymanie porządku i higieny pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań,wybór naczyn do podawania dań,wybór sprzętu do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywnosci, dopilnowanie racjonalnego zarzadzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracujacym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie produktów, przygotowywanie dań, porządkowanie miejsca pracy
SYLWIA MARECKA-WÓDKA - 2019-09-13 - Ząbki (mazowieckie)
-obróbka surowca- uczestniczenie w żywieniowych procesach technologicznych- tworzenie potraw, receptur, ustalanie jadłospisu- wydawanie potraw- mycie, czyszczenie, dezynfekcja pomieszczeń- utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt- wykonywanie innych czynności poleconych przez Dyrektora wynikające z organizacji pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-11-22 - Gąsawa (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
STAROPOLSKA Piotr Bugajski - 2018-08-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
"KREWETKA" Joanna Barcz - 2018-08-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy. Utrzymanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie i doświadczenie bez znaczenia,Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-06-11 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
"Rodzinne Bistro" Katarzyna Michalska - 2016-05-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Lepienie pierogów.
ŁUKASZ DUBICKI F.U.H. "IWA" ZDZIECHOWICE - 2016-11-02 - Praszka (opolskie)
1. wykonywanie prac magazynowych2. rozładunek + załadunek towaru3. kompletowanie części zgodnie z zamówieniami4. dbałość o powierzony towar5. dbanie o czystość i porządek
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Białężyce (wielkopolskie)
Wykonywanie czynności pomocy kucharza pod nadzorem opiekuna stażu:- zapoznanie się z organizacją pracy w dziale żywienia- przygotowywanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywnościową- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków zgodnie z jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ, UKOŃCZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 RÓWNIEŻ W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
Miejskie Zakłady Opieki Zdrowotnej w Żorach Sp.z o.o - 2017-10-18 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. receptur restauracji (np. włoskie desery).
Fe. Ro. Gonfia Sp. J. - 2017-03-16 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-04-20 - Obrzycko (wielkopolskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Jarosław (podkarpackie)
kuchnia polska,
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2018-11-22 - Białystok (podlaskie)
Zakres obowiązków:Koordynacja i udział w planowaniu produkcji, zapotrzebowania na materiały i usługi zewnętrzne;•Organizacja i koordynacja realizacji zleceń produkcyjnych z uwzględnieniem terminowości oraz optymalnego wykorzystania mocy produkcyjnych;•Nadzór nad terminowym i jakościowym wykonaniem prac oraz osiągnięciem ustalonych wskaźników produkcyjnych;•Nadzór nad przestrzeganiem dyscypliny pracy i zasad BHP;-Bieżąca współpraca z działami wspierającymi produkcję;Wymagania:-Wykształcenie wyższe, preferowane: techniczne/ekonomiczne;-Doświadczenie w planowaniu i organizacji produkcji;-Znajomość zagadnień i procedur nowoczesnych systemów planowania produkcji;•Znajomość rysunku technicznego;-Znajomość technologii i technik produkcji;-Znajomość zasad zarządzania jak
Energomontaż Zachód Wrocław Sp. z o.o. - 2019-04-10 - Żmigród (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
opracowywanie oraz przygotowywanie menu dla klientów OW Kormoran; praca w godz. 6-10, 16-20.
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-03-07 - Rowy (pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy i wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub e-mailowy gosia (at) bizonpub.pl.
MAŁGORZATA OSIŃSKA-WRONA - 2018-02-20 - Rybnik (śląskie)
Prowadzenie zajęć logopedycznych dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat.
Przedszkole nr. 6 - 2017-07-10 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
HELIANTUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Bukowno (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2018-08-31 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)