KUCHARZ Zamość oferta pracy ZDROWSZA DIETA KAROL ŁASOCHA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 280 do 4 130 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dietetycznych.
Data publikacji: 2021-03-23
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: ZDROWSZA DIETA KAROL ŁASOCHA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Strefowa 3, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dietetycznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 280 do 4 130 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2400-3000 netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0664
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 280 do 4 130 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności kulinarne
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy: ZDROWSZA DIETA KAROL ŁASOCHA
danePracodawcy_nip: 9223059615
danePracodawcy_regon: 381459861
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Strefowa 3, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Zamość
danePracodawcy_kodPowiatu: 0664
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zamość
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987510
Ulica pracodawcy: Strefowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.03.2021
Data dodania oferty pracy: 23.03.2021
Oferta pracy ważna do: 22.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 23.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 23.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?885ae0d783479791f3308cbfdb922411
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z wewnętrznymi recepturami z zapewnieniem wysokich standardów. Kreatywność oraz umiejętność organizacji pracy własnej, współpraca z pozostałym personelem kuchennym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-11-16 - Niemcy (Niemcy)
rejestracja korespondencji i dokumentów, archiwizacja dokumentacji
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG INWESTYCYJNYCH "EKO-INWEST" - 2017-06-09 - Zielona Góra (lubuskie)
Zamawianie surowców do produkcji, umiejętność gotowania, kierowania zespołem, podział obowiązków, nadzor nad utrzymywaniem czystość.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ANDRZEJ" Andrzej Leszczyński - 2020-05-13 - Legnica (dolnośląskie)
Przyżądzanie dań kuchni ukraińskiej wg tradycyjnych przepisów ukraińskich. Znajomośc języka ukraińskiego.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2017-11-09 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie przystawek, dań gotowych, deserów i napoi odpowiednich dla kuchni bałkańskiej, śródziemnomorskiej i amerykańskiej, nadzór nad pracą pozostałych pracowników kuchni, zamawianie produktów, ewidencja towaru
"LIPIŃSKI" Marcin Lipiński - 2021-03-10 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
praca okołoprodukcyjna
FABER-CNC MARCIN WINNICKI - 2019-09-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej, sushi
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
zg z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Chorzów (śląskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wałcz (zachodniopomorskie)
OBSŁUGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
KucharzJedna zmiana: od 14:00 do 22:00
" Pizzeria Egzit " Łukasz Godek - 2016-06-30 - Przecław (podkarpackie)
Prowadzenie ksiąg podatkowych.
BIURO USŁUG KSIĘGOWYCH HELENA FOMIENKO - 2018-01-23 - Kalisz (wielkopolskie)
zgodny
13. Wojskowy Oddział Gospodarczy/Centrum Szkolenia Logistyki - 2018-04-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie zajęć terapeutycznych dla podopiecznych Rodzinnego Domu Pomocy (m.in. zajęcia manualne).Elastyczny grafik pracy.
Towarzystwo Przyjaciół Niepełnosprawnych - 2019-02-22 - Łódź (łódzkie)
przewóz towarów róznych, chłodnia
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE JOANNA TWARDZIAK - 2018-06-27 - Karczew (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata pracy, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującym jadłospisem i według podstawowych zasad technologii żywienia, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, sporządzanie listy zakupów spożywczych, nadzorowanie porządku w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą restauracji
DEKA Agnieszka Sączawa-Kwiatkowska - 2017-04-03 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie obiadów, wypiek pizzy, pierogów, przygotowywanie makaronów,sałatek
SI JULITA MODLIBOWSKA - 2016-07-29 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej według oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
PHU"Akcent"we Fromborku Iwona Borowska - 2016-01-11 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni słowiańskiej, ustalanie karty dań, udzielanie informacji gosciom na temat składników używanych w potrawach, umiejętność pracy z mięsem typu dziczyzna, dziki drób, filetowania ryb.
kontakt przez PUP - 2019-09-04 - Poczernin (mazowieckie)
czynności biurowe w Kancelarii Prezydenta Miasta
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Świętochłowice (śląskie)
podział decyzji i innej korespondencji za dowodem doręczenia według rejonów miasta, terminowe dostarczanie korespondencji adresatom zamieszkałym na terenie miasta, codzienne i systematyczne rozliczanie się z pobranej korespondencji, prowadzenie ewidencji dostarczonych przesyłek.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Turek (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowaniu dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. MIejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)