KUCHARZ Wrocław oferta pracy "ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z karty restauracyjnej oferujacej międzynarodowe potrawy stworzone w oparciu o zbilansowaną doetę w myśl zasady Zero Waste Cooking. Dbanie o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać terndy kulinarne ze świata. Praca w godz.: 5:00-23:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 538 432 692.
Data publikacji: 2019-12-23
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: "ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyścigowa 35, 53-011 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z karty restauracyjnej oferujacej międzynarodowe potrawy stworzone w oparciu o zbilansowaną doetę w myśl zasady Zero Waste Cooking. Dbanie o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać terndy kulinarne ze świata. Praca w godz.: 5:00-23:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 538 432 692.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: zasadnicze zawodowe, staż pracy: brak wymagań, motywacja i zaangażowanie w pracę, umiejętność organizacji pracy
Nazwa pracodawcy: "ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Wyścigowa 35, 53-011 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Wyścigowa
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.12.2019
Oferta pracy ważna do: 31.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4a2a8902b8863e7ea853c866061d296a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pierogów, zup ukraińskich i kresowych, gołąbków, krokietów kresowych, naleśników kresowych i innych potraw ukraińskich i kresowych, praca w zespole ukraińskojęzycznym. Praca w ramach umowy zlecenie w Szczyrku. Proponowane wynagrodzenie 13 zł brutto na godzinę.
META INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-07 - Szczyrk (śląskie)
zgodnie ze zstanowiskiem pracy, kandydaci zgłaszają się po uprzednim kontakcie telefonicznym
Firma Handlowo-Usługowa ANIKA - ANNA WOŹNIAK - 2019-04-25 - Sierpc (mazowieckie)
Prace magazynowe
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Sieradz (łódzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanioe posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-12-15 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej,znajomość systemów kontroli jakości i czystości, dbałość o szczegóły estetyczne i higienę pracy, umiejętność pracy w zespole, komunikacja z chińskim prezesem, umiejętność czytania chińskich przypraw
ZHOU YUE Sp. z o.o. - 2018-10-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
koordynacja, rekrutacja cudzoziemców tj. Ukraina, Rosja, Białoruś, Gruzja. Współpraca z firmami zewnętrznymi - produkcyjnymi. Porządkowanie bieżących dokumentów, współpraca z urzędem pracy.
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2017-08-18 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kluczkowice-Osiedle (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Kościan (wielkopolskie)
Zgodnie z zawodem
RESTAURACJA " ZACISZE " GRAŻYNA MARZENA ALBRECHT - 2016-04-06 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
obsługa baru, przygotowywanie dań
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2019-01-03 - Łapy (podlaskie)
KUCHARZ (WILLA WILUSZÓWKA)-PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ,BIAŁORUSKIEJ,GRUZIŃSKIEJ, LITEWSKIEJ,ROSYJSKIEJ
RENATA NAGAWIECKA ZARZĄD I ADMINISTRACJA NIERUCHOMOŚCI - 2018-02-07 - Dębica (podkarpackie)
przyrządzanie potraw
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
GOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I TURECKIEGO KEBABABA, ROBIENIE ZAMÓWIEŃ TOWARU ORAZ DBANIE O CZYSTOŚĆ
BEST FOOD JOYSTAN FERNANDES SŁUPSK - 2019-12-17 - Białogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków wg receptur kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obróbka surowca
STAWY MILICKIE Spółka Akcyjna - 2016-02-17 - Ruda Sułowska (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Baboszewo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-08-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
KEBAB, KUCHNIA ARABSKA
AFRIN KEBAB- CHIKHO BAKAR - 2019-05-02 - Karlino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków. Praca dwuzmianowa w godzinach 06.00 - 14.00 i 09.00 - 17.00, miejsce pracy Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu, Aleja Tysiąclecia 30, 59-700 Bolesławiec.
Wojewódzki Szpital Dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2019-04-23 - Bolesławiec (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Strzyżenie, modelowanie, malowanie
Anna Pawlus LADY HAIR - 2019-07-08 - Zamość (lubelskie)
Sporządzanie potraw, ciast i deserów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2018-02-21 - Słupsk (pomorskie)
Smażenie, pieczenie.Kontakt z pracodawcą: manager.wroclaw.centrum (at) campanile.com
LWIH PROPERTY HOLDING (POLAND) SP. ZO.O. - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12/30 kg. Praca w godz. 6-14. 12-20.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-04-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe; przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych; samodzielność; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
RESTAURACJA "Zacisze Leśne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2018-04-10 - Knurów (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej zgodnych z karta dań, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szkoła gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność samodzielnej pracy na stanowisku, umiejętność pracy zespołowej, znajomość podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (śląskie)