KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych - dba艂o艣膰 o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznegoPraca na czas okre艣lony: 3 lataGodziny pracy 6:00 - 22:00
Data publikacji: 2019-07-22
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowanie potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych - dba艂o艣膰 o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznegoPraca na czas okre艣lony: 3 lataGodziny pracy 6:00 - 22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 3聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 3聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: przygotowywanie posi艂k贸w
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zas. zawodowe, sta偶 pracy 6 miesi臋cy, przygotowywanie posi艂k贸w, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: RP II 411-420/07
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 13.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?40dce2fd79ed460f4b4c90640fcbe2c9
Podobne oferty pracy
Wed艂ug wymaga艅 pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Olesno (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kontrola 艣wie偶o艣ci produkt贸w, zamawianie towar贸w
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Cha艂upy (pomorskie)
wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe, do艣wiadczenie zawodowe 8 miesi臋cy, znajomo艣膰 obs艂ugi krajalnicy, szatkownicy, blendera, mile widziana znajomo艣膰 j. hindi. Obowi膮zki: pomoc szefowi kuchni -przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych(obieranie, krojenie, szatkowanie owoc贸w i warzyw,przygotowywanie mi臋sa oraz ryb) -utrzymywanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni -czyszczenie sprz臋tu kuchennego, powierzchni sto艂贸w, pod艂贸g i maszyn, oraz zmywanie naczy艅 -pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga klient贸w sklepu,wyk艂adanie towaru,pilnowanie termin贸w wa偶no艣ci.
P.P.H.U."AZMEX"Z.SK脫RNICKI I A.JANISZEWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2016-12-16 - Pionki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej, wybieranie naczy艅 do podawania da艅 i sprz臋t贸w do przygotowywania da艅, zarz膮dzanie sk艂adnikami, ustalanie estetycznych sposob贸w podawnia da艅
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
Sprzedawca - doradca klienta
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Olesno (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni pakista艅skiej.
"ZEESHAN" MALIK NADEEM - 2017-08-14 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 18 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie BEZ Znaczenia. Mile widziane wykszta艂cenie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku Kucharz. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-21:00) (Tel. 661-024-947) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 465, 40-748 Katowice).
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" S艁AWOMIR SZOJDA - 2017-03-14 - Katowice (艣l膮skie)
Obs艂uga klienta, wydawanie, przyjmowanie towaru zgodnie z faktur膮, obs艂uga kasy fiskalnej i terminala
"PRES" AGNIESZKA ROGOWSKA - 2019-04-26 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Ptzygotowywanie da艅 (mi臋so, ryby).
FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA JADWIGA DOMANOWSKA - BAR - 2017-05-18 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Zielona G贸ra (lubuskie)
zgodnie z zapisami wniosku
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
w/w stanowisku
Delta Paw艂贸w - 2016-11-08 - Paw艂贸w (opolskie)
Monter wyrob贸w
ALLIGATOR Polska Sp. z o.o. - 2016-03-15 - Nekla (wielkopolskie)
utrzymanie czysto艣ci pomieszcze艅 produkcyjno-biurowych, mycie hal produkcyjnych, pomieszcze艅 socjalnych, sanitariat贸w, opr贸偶nienie koszy na 艣mieci
Zak艂ad Pracy Chronionej "MEGAN" Bania, Zieli艅ska Sp. Jawna - 2018-06-12 - 呕ory (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z procedur膮 HACCAP, utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych, przyjmowanie produkt贸w z magazynu i sprawdzanie ich jako艣ci.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
Zajazd "ROJANKA" Tadeusz Konsek - 2018-07-05 - 呕ory (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 wg ustalonych receptur, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, dbanie o utrzymanie ustalonych standard贸w. Znajomo艣膰 kuchni gruzi艅skiej wymagana do pracy w restauracji gruzi艅skiej.
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.), przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-12-20 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tajskiej i wietnamskiej
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2015-12-21 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Kucharz: przyrz膮dzanie zdrowych posi艂k贸w wgustalonego jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, wsp贸艂praca ze specjalist膮 do spraw zaopatrzenia w zakresie sporz膮dzania dekadowych jad艂ospis贸w, przygotowywanie codziennych pr贸bek z ka偶dego posi艂ku i nale偶yte ich zabezpieczenie, wydawanieposi艂k贸w zgodnie z normami, kierowanie prac膮 kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepis贸w BHP i wymog贸w sanitarnych, wykonywanie czynno艣ci zwi膮z. z HACCP.
RAFA艁 LE艢NIAK ,"MA艁OPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
.
BIURO US艁UG W "POD ANIO艁EM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-09-20 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia dzieci do lat 3, pomoc w karmieniu dzieci, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy, sporz膮dzanie jad艂ospis贸w i wszelkich dokument贸w zwi膮zanych z 偶ywieniem.
呕艂obek T臋czowy Domek - 2016-08-23 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Praca przy zaladunku towar贸w
P.P.U.H. WOSEBA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-06 - Jaczkowice (dolno艣l膮skie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Leszno (wielkopolskie)
- przyjmowanie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego,- przygotowywanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu- dba艂o艣膰 o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-06-13 - Czerwie艅sk (lubuskie)
Przygotowanie kebaba, kanapek, gyrosa, frytek, sa艂atek, pieczenie bu艂ek
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNII ORIENTALNEJ.
Hong Ha Phung Quoc Huy - 2018-10-31 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, produkcja
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Nowy Targ (ma艂opolskie)