KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 18,82 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw zgodnie z procedur膮 oraz menu. Dbanie o czysto艣膰 oraz zanjomo艣膰 obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych. Praca na umow臋 zlecenie. ok. 168 godzin pracy w miesi膮cu, elastyczny system pracy w godzinanch: 9:00-21:00. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2017-05-26
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedur膮 oraz menu. Dbanie o czysto艣膰 oraz zanjomo艣膰 obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych. Praca na umow臋 zlecenie. ok. 168 godzin pracy w miesi膮cu, elastyczny system pracy w godzinanch: 9:00-21:00. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 18,82 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 18,82 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe ka偶de; sta偶 pracy min. 1 miesi膮c jako kucharz; znajomos膰 kuchnii europejskej, w szczeg贸lno艣ci kuchni 艣r贸dziemnomorskej, przestreganie zasad BHP, HACCP; aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w saniorano-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 19.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
艢cis艂a wsp贸艂praca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczeg贸lnych zespo艂贸w, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecno艣膰, przygotowanie potraw i posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
FOLWARCZNA G脫RSKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-06-19 - Gdynia (pomorskie)
Praca biurowo-administracyjna, obs艂uga klienta, obs艂uga strony internetowej
Golden Age GCG Sp. z o.o. - 2018-02-01 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw
Przedsi臋biorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyza艂o - 2016-07-26 - August贸w (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie. Miejsce wykonywania pracy: LUBLIN- KARPACZ (zakwaterowanie).
LOGO-LIFT S.C. - 2016-11-07 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej. Wydawka da艅 do bemar贸w, przygotowywanie p贸艂produkt贸w. Umowa o prac臋, 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
samodzielne stanowisko-pierogarnia
GARMA呕 "GARCEK" PRODUKCJA WYROB脫W GARMA呕ERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-07-22 - L臋bork (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla podopiecznych w domu pomocy spo艂ecznej
Powiatowy Dom Pomocy Spo艂ecznej w Pog贸rzu - 2017-09-20 - Ko艅czyce Ma艂e (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowanie da艅 kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, przede wszystkim da艅 hiszpa艅skich.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg. stanowiska
"GRAJAN" Sp. z o.o. Ogonki, 11-600 W臋gorzewo - 2016-04-12 - Ogonki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wyb贸r naczy艅 do podawanie da艅, wyb贸r sprz臋tu do przygotowania da艅
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Lubart贸w (lubelskie)
POBIERANIE SUROWC脫W I P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH I INNYCH NAROD脫W.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wypiek pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2017-06-08 - Grajewo (podlaskie)
Przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅 klient贸w. Przygotowywanie potraw. Obs艂uga ekspresu ci艣nieniowego. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 6.00 - 18.00. R贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
SULTAN GASTRO 艦an Aleksandra - 2017-06-01 - Prudnik (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych. Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe OAZA s.c. - 2017-02-10 - K臋pno (wielkopolskie)
Monta偶 wi膮zek elektrycznych, obs艂uga narz臋dzi i przyrz膮d贸w pomiarowych, obs艂uga maszyn do monta偶u mechanicznego.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
przygotowyywanie da艅 ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem da艅 kuchni ukrai艅skiej, polskiej, ameryka艅skiej i Fusion
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Brzegi (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Praca co drugi dzie艅 w godz. od 6 do 18.
"Kalmar", Maciej Marcinkiewicz - 2017-10-16 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Samodzielna praca kucharza
Us艂ugi Budowlane Waldemar Burek - 2017-01-04 - Giedlarowa (podkarpackie)
Sporzadzanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, zmywanie naczy艅 i utrzymanie ich w nalezytym porz膮dku, dbanie o czysto艣膰 w pomieszczeniach kuchn, iwydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jaros艂aw Wi艣niewski - 2016-08-01 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
praca w charakterze kucharza, przygotowanie i podawanie da艅 z karty, przygotowanie przystawek przygotowanie pieczeni, warzyw, przygotowanie sa艂atek
Schwab's Landgasthof Joachim Schwab - 2015-11-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej.
Lee's Chinese Leciejewski Wiktor - 2016-02-02 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej; obs艂uga klientow;
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
Ze wzgl臋du na profil firmy, kt贸ra specjalizuje si臋 w przygotowywaniu wszelkich potraw kuchni hinduskiej, oferta pracy dotyczy zatrudnienia kucharzy wy艂膮cznie kuchni hinduskiej.40 godzin pracy miesi臋cznie
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w
Firma Handlowo-Us艂ugowa "Rutex", Wies艂aw Rutkowski - 2017-01-12 - Barcice (ma艂opolskie)
Znajomo艣膰 technologii, metod i otoczenia zwi膮zanego z oddelegowanymi zadaniami i obszarem biznesowym, znajomo艣膰 serwis贸w wsparcia technicznego, wsparcie w konfiguracji, testowaniu , weryfikacji system贸w i produkt贸w ds bezpiecze艅stwa, poznawa膰 najlepsze praktyki w sektorze bezpiecze艅stwa, poznawa膰 proces projektowania, konfiguracji specjalistycznych narz臋dzi operacyjnych, rozwojowych oraz testowania
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna S艂awska - 2016-11-10 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw i posi艂k贸w. Praca w godzinach od 6:00-14:00 i 12:00-19:00. W wolne dni sporadycznie.
"HUTNIK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-01 - K臋ty (ma艂opolskie)