KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej potraw.
Data publikacji: 2019-03-18
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: gastronomia - Restauracja 7 dni
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2019
Oferta pracy ważna do: 18.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-01-05 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Bobowa (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, w miarę potrzeb objęcie funkcji barmanapraca w godzinach 10:00-18:00
Firma Usługowa Anna Jakobus - 2016-02-02 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni polskiej.Miejsce wykonywania pracy: Parking Augustówka, gm. Kałuszyn.
EMIDA Spółka Jawna Rek - Szerszeniewscy Parking - Augustówka - 2016-12-22 - Kałuszyn (mazowieckie)
praca na kuchni, przygotowanie posiłów
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Sianów (zachodniopomorskie)
Brak danych
Zarząd Budynków i Lokali Komunalnych w Gdyni - 2018-03-29 - Gdynia (pomorskie)
praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Żagań (lubuskie)
Zgodnie z programem staży
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Babimost (lubuskie)
jw.
Zespół Szkolno-Gimnazialny - 2018-12-28 - Zakręt (mazowieckie)
gotowanie, smazenie
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków
F.H.U. ŻEGLEŃ Kazimiera Żegleń - 2016-06-27 - Skomielna Biała (małopolskie)
- pomoc w przygotowaniu dań- zapoznanie się z menu- utrzymanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Gorlice (małopolskie)
realizacja celów sprzedażowych i dystrybucyjnych, pozyskiwanie ofert sprzedaży, prowadzenie wizyt handlowych, prezentacji, negocjacji, przygotowywanie ofert, doradztwo w zakresie technicznych aspektów oferowanych produktów, raportowanie wyników pracy, poszerzenie rynku odbiorców
OPTICAL ELECTRONICS sp z o.o. - 2016-11-23 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie i wydanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-23 - Gorlice (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Głogów (dolnośląskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych. Kontakt tel. 506 313 583
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE-KARABELA-CK SP. Z O. O - 2017-06-14 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2016-05-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
- UKŁADANIE JADŁOSPISÓW,- PRZYRZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z ZATWIERDZONYM JADŁOSPISEM,- PORCJOWANIE POTRAW I WYDAWANIE POSIŁKÓW,- ODBIERANIE PRODUKTÓW Z MAGAZYNU ŻYWANOŚCIOWEGO, - DBANIE O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ W TRAKCIE PROCESU PRODUKCYJNEGO,
Zespół Szkół Nr1- Gimnazjum i Liceum im. Ks. Piotra Skargi - 2018-12-03 - Szamotuły (wielkopolskie)
Nadzór nad obróbką wstepną i termiczna przygotowywanych posiłków, znajomośc przepisów dot. przyjmowania wydawania oraz przechowywania środków spożywczych w magazynie kuchennym, organizowanie pracy współpracowników na swojej zmianie.
33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2017-03-21 - Kielce (świętokrzyskie)
Zgodne ze stanowiskiem
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-10-25 - Bolesławice (pomorskie)
wg stanowiska
Wyroby Garmażeryjne Aleksandra Gostkowska - 2017-04-25 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Bieżący nadzór i diagnoza oprogramowania teleinformatycznego, bezpośrednie wsparcie klienta w zakresie obsługi i użytkowania systemów teleinformatycznych, przyjmowanie zgłoszeń o awariach, incydentach oraz błedach, naprawa błędów podstawowych, przekazywanie błędów krytycznych w postaci "ticketów" do działu IT i bezpieczeństwa IT celem ich usunięcia oraz bieżące informowanie klienta o ewentualnym potrzebnym czasie naprawy błędów krytycznych.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWAIE, DEKOROWANIE I WYDAWANIE POSILKÓW WRAZ Z PIECZENIEM CIAST I INNYCH WYROBÓW CUKIERNICZYCH; PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH; PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH; SPRZĄDZANIE I KALKULACJA JADŁOSPISU
HENRYK GMYREK - 2017-04-18 - Niechorze (zachodniopomorskie)
produkcja dań kuchni polskiej mięsnej, mlecznej. Produkcja sałatek, surówek. Przygotowanie dań do wydania i wydawanie w czasie obsługi. Dbanie o stanowisku pracy i powierzony sprzęt
DOMINIKA GAŁEK FIRMA HANDLOWA PRESS - 2017-01-30 - Zielona Góra (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI JAPOŃSKIEJ CIEPŁEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ SUSHI, PRZYGTOWANIE PRODUKCJI, DBANIE O CZYSTOSĆ STANOWISKA PRACY, OBSŁUGA KLIENTA.
Fusion Sushi - Jakub Maderski - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-08-08 - Żary (lubuskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-02-07 - Mielec (podkarpackie)