KUCHARZ Wi艣niowa oferta pracy Restauracja "Pod 艢wierkami" Robert Wojnarowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie i podawanie posi艂k贸w oraz dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w.
Data publikacji: 2019-08-08
Lokalizacja: Wi艣niowa (podkarpackie)
Pracodawca: Restauracja "Pod 艢wierkami" Robert Wojnarowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:38-124 Wi艣niowa 168a, powiat: strzy偶owski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie i podawanie posi艂k贸w oraz dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wi艣niowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzy偶owski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wi艣niowa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.08.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Prawo jazdy b
Nazwa pracodawcy: Restauracja "Pod 艢wierkami" Robert Wojnarowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzy偶owie
Adres pracodawcy:
38-124 Wi艣niowa 168a, powiat: strzy偶owski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, List motywacyjny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: strzy偶owski
Gmina pracodawcy: Wi艣niowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wi艣niowa
Numer budynku pracodawcy: 168a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzy偶owie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b0eab4a3a83bf5a2499b4fb378a8d56d
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
Bar TAWERNA - 2017-07-03 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
Prace do艂owe, wydobycie w臋gla
kontakt przez OHP - 2017-10-12 - Knur贸w (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem (prace higienicznetoalety, k膮piele, golenie, ubieranie itp., karmienie podopiecznych, prowadzenie plan贸w opieki indywidualnej mieszka艅c贸w, motywowanie podopiecznych do korzystania z r贸偶nych form terapii oferowanych w Domu, zach臋canie podopiecznych i wsp贸lny udzia艂 w imprezach okoliczno艣ciowych oraganizowanych w Domu)I zmiana system r贸wnowa偶ny zgodnie z grafikiem dy偶ur贸w w godz 07:00-19:00 pn-nd
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw.
PIERO呕KARNIA Angelika Sztachowska - 2017-03-20 - Grajewo (podlaskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna b臋dzie za przygotowanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej oraz b臋dzie bra艂a udzia艂 w kreowaniu karty menu. Praca w godz.: 4-24.
PURO HOTEL WROC艁AW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Operator CNC. Produkcja komponent贸w o wysokim poziomie jako艣ci, wg. przekazanej specyfikacji. Przygotowywanie lasera do ci臋cia - konfiguracja. Kontrola i utrzymanie lasera w ruchu. Dbanie o sprz臋t
MODERN FORMS Marcin Bosek - 2017-10-25 - Dobrzech贸w (podkarpackie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa os贸b bezrobotnych 30+ (2019), wsp贸艂finansowanego ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych, spe艂niaj膮cych kryteria dost臋pu - s膮 to osoby w wieku 30 lat i wi臋cej znajduj膮ce si臋 w szczeg贸lnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku 偶ycia,- kobiety,- osoby z niepe艂nosprawno艣ciami,- osoby d艂ugotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
MARKAM Marta 艢witalska - 2019-05-20 - Sul臋cin (lubuskie)
.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Zimnowodzie - 2019-10-29 - Zimnowoda (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnych z menu dziennym, wykonywanie polece艅 szefa kuchni
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Sp贸艂ka z o.o. Sp. komandytowa - 2019-10-29 - Mielno (zachodniopomorskie)
Zak艂adanie ogrod贸w, prace piel臋gnacyjne, koszenie trawnik贸w.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Z臋bowice (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2019-04-25 - D臋bica (podkarpackie)
odpowiednie przygotowywanie i przyprawianie 偶ywno艣ci zgodnie z przepisami kulinarnymi oraz w艂a艣ciwa prezentacja da艅 do podania go艣ciom
METROPOL HOTEL MAN Sp. z o.o. - 2019-01-11 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Mariusz Ulidowski - 2018-08-20 - Bi艂goraj (lubelskie)
sprzarz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie da艅 z sezonowych i 艣wiezych produkt贸w. Gotowanie posilk贸w 脿 la carte jak r贸wnie偶 da艅 bankietowych.
Restaurant "Zum Hirschgulden" - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Ropica Polska (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw, da艅 barowych i obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Bobowa (ma艂opolskie)
Obs艂uga klient贸w banku, doradztwo w zakresie produkt贸w i us艂ug banku, rozpoznawanie potrzeb i oczekiwa艅 klient贸w, aktywne pozyskiwanie nowych klient贸w, dba艂o艣膰 o jako艣膰 obs艂ugi, realizacja miesi臋cznych plan贸w sprzeda偶owych.
BANK ZACHODNI WBK SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-11-22 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 9-17 w Ko艂obrzegu, w sezonie r贸wniez w weekendy.
Bar "Syrena" - 2016-01-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w D藕wirzynie, r贸wnie偶 w weekendy.
GEOVITA S.A. Centrum Zdrowia, Urody I Rekreacji w D藕wirzynie - 2018-01-18 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
- gotowanie da艅 zgodnie z przyj臋tymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
FITFOOD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie, gotowanie potraw
Us艂ugi Gastronomiczne. Handel, Us艂ugi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celi艅ska - 2018-06-01 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
wg stanowiska, wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowiskuwynagrodzenie 3100-3900
Hotel Miko艂ajki sp. z o.o. - 2017-01-31 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Rejestracja go艣ci hotelu, pobieranie zap艂aty za pobyt w hotelu, wystawianie paragon贸w i faktur.
HOTEL MIRJAN L膭DEK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2019-04-08 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- Przygotowanie potraw- Pobieranie z magazynu towar贸w do produkcji- Pomoc w obs艂udze klient贸w- Uk艂adanie menu na kolejne dni
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Leszno (wielkopolskie)
realizacja zam贸wie艅 w restauracji oraz zam贸wie艅 cateringowych, praca zgodnie z wyznaczonymi standardowymi, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, pokazy sushi dla go艣ci restauracji oraz poza lokalem
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - O偶ar贸w Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie menu, przygotowywanie listy zakup贸w.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, obs艂uga maszyn i urzadze艅, rozmowa z go艣c膰mi restauracyjnymi, dbanie o porzadek i czysto艣膰 maszyn i urz膮dze艅 oraz kuchni. Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie lub zawodowe - gastronomiczne, kierunek gastronomia, sta偶 pracy 2 lata, umiej臋tno艣ci gastronomiczne.
"Dom Bankietowy" S.C. Henryk i Stanis艂aw Grinholc - 2018-11-05 - Rumia (pomorskie)