KUCHARZ Ustka oferta pracy SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; okres zatrudnienia 3 lata; godz. pracy 8-22
Data publikacji: 2021-03-08
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kilińskiego 1, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków; okres zatrudnienia 3 lata; godz. pracy 8-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2212
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.03.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
umiejętności kulinarne - gotowania (kucharz - garmażer)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: książeczka SANEPID
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC
danePracodawcy_nip: 8392120133
danePracodawcy_regon: 770863510
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Jana Kilińskiego 1, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: słupski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2212
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ustka
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977427
Ulica pracodawcy: Jana Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 09.03.2021
Oferta pracy ważna do: 07.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?624ef70ef64ac08072006ac5f8b43098
Podobne oferty pracy
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy z zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych
RETRO Ewa Paprocka - 2016-10-28 - Świdwin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-05-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
WYKONYWANIE DAŃ KUCHNI WSCHODNIEJ TJ. BLINY, BARSZCZ UKRAIŃSKI, CEPELINY, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (DAŃ OBIADOWYCH) Z PÓŁPRODUKTÓW, GODZINY PRACY 10-18WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ WYKONYWANIA DAŃ KUCHNI WSCHODNIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, MIN 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRACY.
PIEROGI ZE SŁONKA PAWEŁ GRABOWSKI - 2018-10-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ( ŚNIADAŃ )DLA PENSJONARIUSZY , WYDAWANIE OBIADÓW (FIRMA CATERINGOWA DOSTARCZA), UTRZYMYWANIE KUCHNI W NALEŻYTYM PORZĄDKU.
Dzienny Dom Pomocy Społecznej w Toruniu - 2020-09-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
ZABEZPIECZENIE SUROWCÓW PRZED ZEPSUCIEM, OBRÓBKA WSTĘPNA PRODUKTÓW, POSŁUGIWANIE SIĘ MASZYNAMI, URZĄDZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DESERÓW POD IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE, ROZBIÓR MIĘSA, KUCHNIA POLSKA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY NA STANOWISKU, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, KONIECZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 12.00-24.00
BP BARTOSZ BALIK, ZBIGNIEW BALIK SPÓŁKA CYWILNA - 2018-10-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie mięsa halal, grillowanie baraniny, wypiek słodyczy tureckich
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
OŚRODEK WCZASOWY "NA KLIFIE" HELENA KAPICA - 2019-04-15 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie w pracy na stanowisku tokarz/frezer, mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawnosci (ale nie koniecznie)
PPH Bylicki Sławomir - 2016-11-15 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przewożenie towarów
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Gniezno (wielkopolskie)
kierowanie autobusem, sprzedaz biletów jednorazowych, przewóz pasażerów na wyznaczonych trasach, sprawdzenie stanu technicznego autobusu i przygotowanie do jazdy
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Wiśniewo (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań restauracyjnych oraz pizzy
MCC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
Gotowanie potraw, obróbka mięs, produkcja pierogów. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-18 .
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2017-03-20 - Nowy Duninów (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
OLF Damian Majewski (Restauracja u Czapy) - 2019-03-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-03-17 - Głogów (dolnośląskie)
prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Wleń (dolnośląskie)
Praca w zawodzie kucharzaPraca również w weekendy
"Tropikalna Sztandera" w Żninie - 2016-03-17 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybor sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie potraw i deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Pizzeria Gusto zatrudni KucharzaWymagamy:- Minimum 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku.Znajomość kuchni- Wysokie umiejętności komunikacyjne.- Dobra organizacji pracy.- Punktualność i dyspozycyjność, i umiejętność pracy pod presją czasu-Aktualne badania Sanepidu (książeczka zdrowia).-Entuzjazm i zapał do pracy.-Praktyczne umiejętności-Ukierunkowanie na jakość-Wysoka kultura osobista.-Umiejętność zarządzania wieloosobowym zespołemCV Prosimy wysyłać na adres pizzeria.gusto (at) op.pl
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2020-07-20 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGRTYCZNYCH ORAZ ODŻYWCZYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI WŁOSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZINĘ 16,50 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłku dla klientów; WYMAGANIA: wyksztalcenie zawodowe lub więcej, mile widziane doświadczenie zawodowe, chęci do pracy
Zajazd "TYTAN" Adam Mika - 2016-07-21 - Molna (śląskie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2020-09-15 - Lubin (dolnośląskie)
Pomoc w prowadzeniu zajęć terapeutycznych w poszczególnych grupach.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Wolica Brzozowa (lubelskie)
Przyrządzanie dań wietnamskich, tajskich, orientalnych, szeroka znajomość przypraw orientalnych oraz dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.praca w godz. 6-14, 10.30- 18.30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-06-29 - Łódź (łódzkie)
Praca w barze
ZBIGNIEW DYLEWSKI - 2020-06-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
transport krajowy
Syl-Sped Sylwia Rusin - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)