KUCHARZ Szklarska Poręba oferta pracy MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
Data publikacji: 2020-06-25
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wysoka 7, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0206
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dobra organizacja pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie na stanowisku kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 6920209894
danePracodawcy_regon: 390234017
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Kościuszki 13, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: lubiński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0211
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lubin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0954142
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 25.06.2020
Oferta pracy ważna do: 25.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ec168535f0da7fbcb4808872e995bcc6
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej,bangladeskiej,odczytywanie oryginalnych receptur i przepisów.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie produktu do sprzedaży, dbanie o ciągłość produkcji, dbanie o czystość stanowiska pracy.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Praca w godzinach 06.00-16.00, 14.00-23.00, 16.00-01.30.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-10-11 - Płońsk (mazowieckie)
dbanie o asortyment i sporządzanie listy zapotrzebowania;obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców;przygotowywanie potraw;obsługa urządzeń kuchennych;dowóz do klienta przygotowywanych dań
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Cieszyn (śląskie)
wykonywanie instalacji elektrycznych teletechnicznych,serwisy, pomiary
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie, przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni indyjskiej, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w restauracji w Pałacu Sieniawa
ARCHE S.A. Pałac Sieniawa - 2016-02-03 - Sieniawa (podkarpackie)
Produkcja sałatek, wyrobów garmażeryjnych, przygotowanie regionalnych kuchni wschodnej, tłumaczenie przepisów kuchni ukraińskiej, układanie jadłopisów
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań m.in. przystawek, dań głównych oraz deserów. Organizacja procesów pracy kuchni. Dbałość o odpowiednie magazynowanie produktów oraz ich zamawianie. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie składników, przygotowywanie ciasta na pizze, palenie w piecu do wypieków pizzy, segregowanie składników.
PIZZERIA "CASAMIA" KAMILA OTTO - 2018-06-28 - Antoniów (śląskie)
Samodzielna praca w kuchni i barze
"TARGOPAL" Sp. J. Franciszek i Stanisław Pelczar - 2016-05-12 - Zalesie (podkarpackie)
przygotowywanie dań, obsługa sprzętu kuchennegoCu, Sala D
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Domasław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, wypiek pizzy, wyrób ciasta na pizze, porządku w kuchnipraca na umowę zlecenie około 160 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, praca w przedziale godzinowym 11:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Wrocław (dolnośląskie)
montaz stolarki budowlanej
kontakt przez PUP - 2020-02-21 - Tarło-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków- istnieje możliwość przyuczenia.
JW INTERNATIONAL ZAJAZD KOSYNIER HOTEL JANINA N/POPRADEM S.C. - 2019-03-07 - Bibice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, dbanie o czystość o lokaluDwie zmiany: do ustalenia 12-22
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2017-03-16 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowanie surówek, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wykonywanie prac kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wisła (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-07-26 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie posiłków , praca w systemie II zmianowym w godz. 9.00-17.00; 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Cyców (lubelskie)
Sprzedaż towaru, utrzymywanie kontaktu z kontrahentami
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie porządku oraz przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i zastosowanie ich w przygotowywane potrawy, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi.
EKWOS Piotr Parasiewicz - 2016-12-21 - Grębiszew (mazowieckie)
Kucharz
Zajazd "MUSTANG" Gardyjas Andrzej - 2017-09-08 - Moskorzew (świętokrzyskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2019-02-21 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
zarzadzanie, tworzenie menu, , nadzór nad jakością dań, przygotowywanie dań zgodnie ze standardami.
MORENC-CZYŻEWSKA EWA FIRMA CATERINGOWA "GUSTO" - 2019-04-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem i wymaganiami
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe FIRMA SADOWSKI - 2018-02-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka mięs, krojenie warzyw.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
produkcja podzespołów do samochodów
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)