KUCHARZ/ SZEF ZMIANY Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań i posiłków do restauracji i cateringu. Dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
Data publikacji: 2019-10-30
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań i posiłków do restauracji i cateringu. Dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętność gotowania.
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.10.2019
Oferta pracy ważna do: 29.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5c866d0ac0bfccf5705e64dc2152fbdd
Podobne oferty pracy
osoby zarejestrowane z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Zabrze (śląskie)
xxx
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przewóz osób
MIXBET Posadzki Przemysłowe Spółka z o.o. spółka komandytowa - 2019-07-18 - Łomża (podlaskie)
wykształcenie kierunkowedoświadczenie mile widziane
P.W. Restauracja TRZCIELINY s.c Leszek Witoń, Urszula Witoń - 2015-11-18 - Przygodzice (wielkopolskie)
kuchnia ciepła, kuchnia zimna, przygotowywanie posiłków
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-26 - Zblewo (pomorskie)
Montaż, naprawa, konserwacja urządzeń hydrauli siłowej.
KNYCHTECH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-29 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2018-08-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
Przedsiębiorstwo - Produkcyjno - Handlowo - Usługowe FORMA Przemysław Kleszcz - 2018-08-22 - Leśna (dolnośląskie)
pobieranie surowców do produkcji zgodnie z jadłospisem, wykonywanie obróbki wstępnej, ręcznej, termicznej i mechanicznej, wykonywanie potraw, przestrzeganie higieny produkcji, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, wydawanie posiłków
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej Pogórze - 2019-11-12 - Pogórze (śląskie)
KUCHARZ
F.H.U Malibu Z. i M. Niedbalec Spółka Jawna - 2018-04-09 - Brzeźnica (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, europejskiej oraz wschodniej wg. karty menu hotelu oraz własnych pomysłów, pomoc w przygotowaniu i planowaniu imprez firmowych, urodzin, wesel itp. wg. harmonogramu pracy hotelu.
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2019-01-25 - Mielec (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Jedlińsk (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem,Zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy zlecenie, rozpoczecie pracy 7.00.
ZAKŁAD ZIELENI MIEJSKIEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W PILE - 2019-03-04 - Piła (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Nowy Janków (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowanie potraw, obsługa osób, catering, dbanie o stan magazynu
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radłów (małopolskie)
Przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Dbanie o porządek i higiene w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Gniewino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Zakopane (małopolskie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA TERESA - 2019-05-28 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie produktów garmażeryjnych.
Zakład P.H.U. "SMAKOSZ" Wyroby Garmażeryjne Sylwia Bosak - 2016-10-07 - Jerzmanowice (małopolskie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2016-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
Kucharka
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Justynów (łódzkie)
Bezpośrednia współpraca z szefem kuchni, kierownikiem działu żywienia oraz dietetykiem, obróbka wstępna, wtórna i termiczna surowców, przygotowywanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowiązków służbowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2017-01-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie zajęć językowych z dziećmi i młodzieżą w wieku 2 do 18 lat.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Brzesko (małopolskie)
gotowanie zup, przygotowywanie surówek, obróbka wstępna, porcjowanie rzygotowywanie dań głównych, smażenie, pieczenie, gotowadznie, sporządzanie listy zakupów, zabezpieczanie towaru po zakończeniu pracy, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-08 - Ukta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2017-01-27 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami dietetyka.
Zakład Gastronomiczny MAGI Teresa Szadkowska - 2019-06-27 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jarosław (podkarpackie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-07-01 - Starowa Góra (łódzkie)
wyrób i wypiek pizzy, przygotowanie innych potraw oraz sałatek i sosów
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Orneta (warmińsko-mazurskie)