KUCHARZ Szczecin oferta pracy MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: PRACA W KUCHNI OŚRODKA POLEGAJĄCA NA PRZYGOTOWYWANIU I WYDAWANIU CZTERECH POSIŁKÓW DZIENNIE DLA OK. 70 OSÓB,UTRZYMYWANIE CZYSTOSCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD HACCP
Data publikacji: 2021-03-18
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JAGIELLOŃSKA 58, 70-382 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRACA W KUCHNI OŚRODKA POLEGAJĄCA NA PRZYGOTOWYWANIU I WYDAWANIU CZTERECH POSIŁKÓW DZIENNIE DLA OK. 70 OSÓB,UTRZYMYWANIE CZYSTOSCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: BRUTTO + WYSŁUGA LAT MAX. DO 20%
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2021
Data zakończenia pracy: 31.07.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: GASTRONOMICZNE
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ZNAJOMOŚĆ ZAGADNIEŃ HACCP
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KOMUNIKATYWNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: RZETELNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 4)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOBRA ORGANIZACJA PRACY WŁASNEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
ŻYWIENIE ZBIOROWE (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 4)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_4: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_5: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_6: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie branżowe, kierunek: GASTRONOMICZNE
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2
danePracodawcy_nip: 8521712196
danePracodawcy_regon: 000223792
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
JAGIELLOŃSKA 58, 70-382 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA E-MAIL
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: JAGIELLOŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 58
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 18.03.2021
Oferta pracy ważna do: 17.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d9a53c8c09c8c7847e2a3fb6fd602d67
Podobne oferty pracy
Wspomaganie sprzedaży środków smarnych i filtrów do przemysłu
KOWALSKI Tomasz Kowalski - 2016-04-01 - Władysławowo (pomorskie)
PRZYGOTOWTYWANIE I WYDAWANIE POTRAW SPRZĄTANIE STANWISKA PRACE ZWIĄZANE Z KUCHNIĄ
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel Stacja Kutno sp.zoo - 2017-07-14 - Kutno (łódzkie)
- obsługa klienta- sprzedaż artykułów rolnych, nawozów, płodów rolnych- nawiązywanie kontaktów- znajomość branży rolnej
PW Plus Waldemar Kijowski - Kołaczkowo - 2018-03-22 - Kołaczkowo (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców,obróbka wstępna mięsa i ryb,przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw do karty menu oraz pod konkretne zamówienie klienta dbałość o jakość, świeżość i estetykę podawanych dań.
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2019-06-04 - Warszawa (mazowieckie)
DEKOROWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, DESERÓW ; ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, POLSKIEJ, INDYJSKIEJ, TURECKIEJ, ARABSKIEJ ; PORCJOWANIE I DEKOROWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, GASTRONOMICZNEGO ROZBIORU MIĘSA ; OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNO-PAROWEGO 5XGN1/1 CHEFTOP MIND.MAPS ONE 7 KW UNO, GRILLU ROLLER GR60E, FRYTUR SWITCHON-DF-BOO1 TECH FORM
kontakt przez PUP - 2020-07-13 - Pabianice (łódzkie)
PROWADZENIE KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, USTALANIE MENU WG ZAMÓWIEŃ INDYWIDUALNYCH KLIENTÓW;WYMAGANIAZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU;
NOVA PRACA Sp.z o.o - 2018-01-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i napojów, wykańczanie, porcjowanie i wydawanie wyrobów kulinarnych. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.
kontakt przez PUP - 2021-04-16 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej, właściwy dobór składników i przypraw.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łódź (łódzkie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 pełnych miesięcy w ramach pełnego oddelegowania. Praca w godz.: 9:00-21:00, 2 dni pracy, 2 dni wolne. Proponowany okres zatrudnienia: rok.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie warzyw , obieranie warzyw, krojenie, sprzątanie w kuchni w restauracji, miejsce pracy: Opole, Karolinka, ul. Wrocławska 152, ul.Krakowska 11-13.p
kontakt przez PUP - 2020-07-03 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie da, gospodarowanie towarem, utrzymywanie porządku związanego z pracą na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2021-05-20 - Stara Kiszewa (pomorskie)
przyjmowanie towaru od dostawcówmetkowanie towaru (ceny i kody)ekspozycja towarówsprawdzanie terminów ważnościdbanie o prawodłowe przechowywanie towarówobsługa klientaobsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2021-03-10 - Gruczno (kujawsko-pomorskie)
Utrzymanie czystości wyposażenia biur, hoteli itp.Obsługa gości hotelowych i akwenów basenowych, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Nowy Targ (małopolskie)
Zapewnienie podopiecznym Domu całodziennego wyżywienia poprzez przygotowywanie posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem przy uwzględnieniu obowiązujących norm żywieniowych.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WILKOWICZKACH - 2021-06-07 - Wilkowiczki (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta detalicznego i hurtowego, sprzedaż towarów, prezentacja i ekspozycja towaru, przyjmowanie i wydawanie towaru, składanie i odbieranie zamówień, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Pszczyna (śląskie)
Wykonywanie pizzy i dań zgodnie z recepturami firmy, produkcja deserów, sprzątnie kuchni
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Tychy (śląskie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-09-08 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta,obsługa kasy fiskalnej,sprzątanie lokalu,podawanie potraw,napojów i deserów z zakresu kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Praca w kuchni.
Byczkowska Dorota OŚRODEK WYPOCZYNKOWO-SZKOLENIOWY ŁAPINO - 2017-06-05 - Kolbudy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej, opracowywanie receptur nowych dań, przygotowywanie menu lunch, bieżąca obsługa zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Branża gastronomiczna.- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - arabskiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składnikówPraca w przedziale czasowy: 6.00-14.00; 14.00-22.00.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posłków zgodnie z przepisami zbiorowego żywienia, podawanie ich klientom, utrymanie czystości i przestrzeganie przepisów bhp, SANEPID
SZYMON SZYMAŃSKI S-DECOR - 2016-06-24 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna mięsa, warzyw oraz obróbka termiczna, Przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, a w efekcie końcowym gotowych wyrobów tj. pierogów, uszek, klusek śląskich, naleśników, krokietów
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Nowa Wieś (małopolskie)
wykonywanie prac budowlanych
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Charzykowy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków na obozie w Pleśnej (województwo zachodniopomorskie)Wymagania:- książeczka sanitaro - epidemiologiczna- umiejętność przyrządzania obiadokolacji dla większej liczby osób- samodzielność i rozwiązywanie sytuacji konfliktowych- zdolność do kooperacji z współczynnikami dla osiągnięcia wspólnego celuTurnusy organizowane są w okresach:1. 24.07.2021 -31.07.20212. 31.07.2021 - 07.08.20213. 07.08.2021 - 14.08.20214. 14.08.2021 - 21.08.20215. 21.08.2021 - 28.08.2021Mile widziany wyjazd na większą ilość turnusów
Ośrodek Sportu i Rekreacji Racibórz - 2021-05-07 - Pleśna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej z wykorzystaniem oryginalnych przepisów, odczytywanie przepisów w języku hindii. Przygotowywanie zamówień klientów i kontakt z dostawcami produktów spożywczych, również z Indii.
KABIR OMKAR SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2021-06-01 - Tuszyn (łódzkie)