KUCHARZ Szczecin oferta pracy RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI PRZY PRZYGOTOWANIU POTRAW ORAZ BIEŻĄCA KONSERWACJA URZĄDZEŃ, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA), PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DESERÓW NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, SKRUPULATNOŚĆ, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU MINIMUM PÓŁ ROKU, PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 09.00-23.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI, MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA, WYNAGRODZENIE BRUTTO 14,70 ZŁ/H
Data publikacji: 2019-11-13
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI PRZY PRZYGOTOWANIU POTRAW ORAZ BIEŻĄCA KONSERWACJA URZĄDZEŃ, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA), PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DESERÓW NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, SKRUPULATNOŚĆ, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU MINIMUM PÓŁ ROKU, PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 09.00-23.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI, MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA, WYNAGRODZENIE BRUTTO 14,70 ZŁ/H
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: WYNAGRODZENIE BRUTTO 14,70 ZŁ/H
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.11.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SKRUPULATNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Nazwa pracodawcy:
RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2019
Oferta pracy ważna do: 27.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d27a5fe85057eda50eb0b06068f5a201
Podobne oferty pracy
Obsługa maszyn iurządzeń, kontrola jakości pracy i urządzeń, obsługa pomocnicza
"PEON" Usługi remontowe. naprawcze, transportowe Ryszard Goździkowski - 2016-12-12 - Łęg (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz uroczystych przyjęć
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2017-02-09 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
J.W.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Lipsko (mazowieckie)
drobne prace kuchenne, przygotowanie składników do potraw, zmywanie garnków i naczyń, nakrywanie stów przed posiłkami, sprzątanie sali po posiłkach(godziny pracy 8 - 16)
Firma Handlowo-Usługowa "KRACY" Mirosław Krać - 2019-10-11 - Koczukówka (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW I DAŃ KUCHNI REGIONALNEJWYMAGANIA:UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI REGIONALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, GODZINY PRACY 7-15; 9-17, PRACODAWCA PROSI KONIECZNIE O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM.
"MARLENA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Szkoła Podstawowa nr 215 im. Piotra Wysockiego - 2019-07-08 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Cukiernia Grzegorz Domarecki - 2017-06-27 - Śniadków Górny (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja dań kuchni włoskiej.
1.WOJT Wojciech Piechociński 2.ALWO Wojciech Piechociński /wspólnik spółki cywilnej/ - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
prowadzenie kuchni cateringowej, przygotowywanie posiłków
7 HEAVEN CATERING - 2016-03-24 - Skierniewice (łódzkie)
WYKONYWANIE POLECEŃ SZEFAWYKSZTAŁCENIE: ŚREDNIEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI DIETETYCZNEJ, POLSKIEJ, WŁOSKIEJ, MINIMUM 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, SAMODZIELNA PRACA W KUCHNIWYNAGRODZENIE: 14,70ZŁ BRUTTO/GODZINĘ180GODZIN PRACY W MIESIĄCU, PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 7-20
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków i organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na miejscu pracy
GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2019-05-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, zarządzanie personelem w kuchni
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-17 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami. Dowóz gotowych zamówień do klientów (pizzeria)
GA STAR S.C. Pleszew - 2016-10-10 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań. Praca na terenie powiatu kartuskiego.
DREMAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Krapkowice (opolskie)
wg zakresu obowiązków
Powiatowa Bursa Szkolna w Człuchowie - 2019-10-09 - Człuchów (pomorskie)
-Samodzielne przygotowywanie potraw:kuchnia zimna, kuchnia gorąca,przygotowywanie dańkuchni europejskiej,polskiej,włoskiej sushi.
Grzegorz Łoniewski - 2018-02-19 - Karpacz (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI ORIENTALNEJ : KOFTE, DOLMA, SARMA, MANTY, BIRYANI; PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW, NAPOJÓW
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Kielce (świętokrzyskie)
dbanie o czystość na obiekcie ( praca Media Markt,Perm)
MC Anklar Sp. Z o.o., Sp. Komandytowa - 2016-12-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
jw
Agencja Służby Społecznej B.Kościelak Sp.Jawna - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem : wykształcenie - średnie zawodowe o kierunku gastronomicznym, doświadczenie -min. 2 lata na stanowisku kucharz kuchni arabskiej (orientalnej)), umiejetności: przygotowywanie potraw kuchni arabskiej (orientalnej) ,uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Lublin (lubelskie)
Doradcy Eures z Zentrale Auslands - und Fachvermittlung poszukują 5 kucharzy dla pracodawców z hoteli i restauracji w regionie Turyngii i Saksonii-Anhalt. Nie jest to zatrudnienie przez Agencję Pracy Tymczasowej, lecz bezpośrednio u pracodawców niemieckich. - przygotowywanie posiłków w restauracji a-la-carte wg przepisów, - znajomość i przestrzeganie zasad higieny,- zapewnianie wyżywienia dla gości hotelu, - przygotowywanie dań na catering podczas imprez i bankietów,- udział w kształtowaniu menu , planowanie zakupów- różne pracy dodatkowe w kuchni: przygotowywanie kuchni do pracy, dekorowanie, sprzątanie na bieżąco oraz po zakończonej pracy, planowanie zakupów itd.
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2016-02-19 - Niemcy (Niemcy)
Opiekunka zajmuje się dziećmi w wieku2,5-6 lat. Pielęgnuję je, wychowuje, dba o ich prawidłowy rozwój, bezpieczeństwo. Do jej zadań należy poznanie indywidualnych właściwości i tempa rozwoju dziecka, kształtowanie aktywności i samodzielności w czynnościach codziennych i zabawie. Jej zadaniem jest rozwiązanie i utrzymanie kontaktu uczuciowego z każdym dzieckiem powierzonym jej opiece. Zaspokaja potrzeby biologiczne i psychospołeczne dziecka. Zadania te realizuje za pomocą różnych codziennych czynności, np. higienicznych, czuwa przy spożywaniu posiłków (karmi, pomaga przy spożywaniu). Dba o bezpieczeństwo na terenie przedszkola i poza ni,. Dba o wystrój i higienę pomieszczeń (sprzątanie sal, toalet itp.)
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Miechucino (pomorskie)
pełna obsługa klienta- osób fizycznych oraz firm
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie - dania proste, kuchnia polska.
kontakt przez OHP - 2019-01-03 - Gorlice (małopolskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.Praca związana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2019-03-22 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)