KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW (R脫WNIE呕 MI臉SNYCH), DOB脫R SK艁ADNIK脫W, WSP脫艁PRACA Z RESZT膭 OBSADY LOKALU "CEGLANA". PRACA W DU呕YM OB艁O呕ENIU, G艁脫WNIE STOJ膭CA.
Data publikacji: 2020-06-26
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW (R脫WNIE呕 MI臉SNYCH), DOB脫R SK艁ADNIK脫W, WSP脫艁PRACA Z RESZT膭 OBSADY LOKALU "CEGLANA". PRACA W DU呕YM OB艁O呕ENIU, G艁脫WNIE STOJ膭CA.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: BRUTTO/GODZINA
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.07.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 9552246560
danePracodawcy_regon: 320829191
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 27.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 25.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?95999c12f8d7001fd32ef56ec748943a
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innych oraz podstawowych potraw r贸偶nych diet.Zamawianie art. spo偶ywczych, 偶ywno艣ci do wykonywania potraw.Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w oraz deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 wykorzystywanych w gastronomii.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gorzewo (mazowieckie)
Obs艂uga kelnerska, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoc贸w na p贸藕niejsze potrawy, dora藕na pomoc szefowi kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom, obs艂uga pieca konwencyjno parowego Rational oraz pieca do pizzy Forno.umowa zlecenie na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2020-09-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kierowanie lud藕mi
SUWAJ PIOTR WYROBY Z DREWNA , TARTACZNICTWO - 2016-03-14 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w. Obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋sa. Planowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2020-07-21 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
SPORZ膭DZANIE R脫呕NEGO RODZAJU DA艃 KUCHNI POLSKIEJ, OBS艁UGA URZ膭DZE艃 U呕YWANYCH W KUCHNI (NP. PIEC), ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE MA艁EJ GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
- dostawa sprz臋tu RTV AGD do klienta- wniesienie i rozpakowanie sprz臋tu RTV i AGD- rozliczenbia got贸wkowe- dbanie o stan samochodu firmowego- prowadzenie dokument贸w dostaw
ENERGO LOGISTIC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-08-22 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
gotowanie potraw
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMI艃SKI - 2017-02-21 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug recepturzamawianie towar贸wkontrolowanie czysto艣ci stanowisk pracyprzestrzeganie norm i standard贸w HACCP dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu
BROWAR WYSPA M艁Y艃SKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-09-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie da艅 kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2019-01-24 - Bramki (mazowieckie)
prace wyko艅czeniowe wn臋trz lokali; praca w godzinach od 07:00 do 15:00 na terenie powiatu stargardzkiego
ZAK艁AD OG脫LNOBUDOWLANY I INSTALATORSTWO ELEKTRYCZNE Grzegorz Majewski - 2019-07-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
Prace budowlane na dachach i remonty. Praca w terenie. Praca do przyuczenia bez wymaga艅.
P.P.H.U Dach - Styl Jan Ciak - 2017-03-06 - Je偶owe (podkarpackie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w do obr贸bki, samodzielna obr贸bka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ci臋偶kich, zabezpieczenie produkt贸w gotowych.
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Mys艂owice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Zapoznanie z Regulaminami obowi膮zuj膮cymi w DPS, szkolenie wst臋pne i stanowiskowe w zakresie BHP, zapoznanie z zakresem obowi膮zk贸w na stanowisku Kucharza, wykonywanie prac pomocniczych i porz膮dkowych, Przygotowywanie potraw wed艂ug ustalonego jad艂ospisu zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami kulinarnymi i zachowaniem wymog贸w Sanepid-u, przygotowanie p贸艂produkt贸w z mi臋s, drobiu i ryb, obr贸bka cieplna p贸艂produkt贸w, pomoc przy sporz膮dzaniu zup, sos贸w gor膮cych, sporz膮dzanie da艅 p贸艂mi臋snych, jarskich, porcjowanie potraw zgodnie z gramatur膮 podan膮 w jad艂ospisie, wydawanie obiad贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 b臋d膮cych na wyposa偶eniu kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Tuczno (zachodniopomorskie)
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz da艅 z menu, dbanie o prz膮dek na miejscu pracy, zamawianie produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, pobieranie pr贸b posi艂kowych z kuchni og贸lnej i prawid艂owe przechowywanie ich zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami, przyjmowanie produkt贸w przeznaczonych do kuchni, nadzorowanie nale偶ytego ich przechowywania oraz prowadzenia inwentaryzacji kuchennej,
ZAK艁AD PIEL臉GNACYJNO-OPIEKU艃CZY im. ks. Jerzego Popie艂uszki - 2020-02-24 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi, wst臋pna obr贸bka surowc贸w z zachowaniem ich warto艣ci od偶ywczej w celu sporz膮dzenia da艅 i posi艂k贸w, wa偶enie produkt贸w spo偶ywczych, obieranie ziemniak贸w przy u偶yciu zmechanizowanej obieraczki do ziemniak贸wz nap臋dem elektrycznym, mielenie mi臋sa i szatkowanie warzyw przy u偶yciu zmechanizowanych urz膮dze艅 gastronomicznych i profesjonalnych robot贸w kuchennych z nap臋dem elektrycznym, obs艂uga pieca konwekcyjnego, sma偶enie mi臋sa przy u偶yciu elektrycznej patelni do sma偶enia, wyrabianie niekt贸rych typ贸w ciasta, utrzymanie czysto艣ci naczy艅 , narz臋dzi przy u偶yciu zmywarki oraz komory do mycia naczy艅.Praca na 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00).
Dom Pomocy Spo艂ecznej Nr 2 - 2020-01-22 - Zabrze (艣l膮skie)
obs艂uga urz膮dze艅 prasowalniczych, prasowanie, etykietowanie, gotowych wyrob贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - G艂owno (艂贸dzkie)
kucharz-sprzedawca
Bo偶ena Lachowicz GASTRO-SERVICE - 2017-09-14 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 z menu restauracji
kontakt przez PUP - 2019-09-12 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie kebaba, kanapek, gyrosa, frytek, sa艂atek, pieczenie bu艂ek
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w艂oskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu.
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2018-03-05 - Mur贸w (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, obs艂uga cateringu, uk艂adanie jad艂ospisu,sporz膮dzanie zam贸wie艅, dokonywanie zam贸wie艅, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci naczy艅 i pomieszcze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Jas艂o (podkarpackie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; rok do艣wiadczenia zawodowego; ks. sanepidu; zakres obowi膮zk贸w: praca na kuchni; przygotowywanie potraw do sprzeda偶y; mycie naczy艅; jedna zmiana; miejsce pracy: Pyskowice
FIRMA US艁UGOWO-HANDLOWA "KAMIL" SKANDY ARTUR - 2020-09-28 - Pyskowice (艣l膮skie)
obr贸bka wstepna produkt贸w, przygotowanie i podawanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godz. 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2016-05-11 - Janki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Warszawa (mazowieckie)