KUCHARZ Szczecin oferta pracy SKT MARIUSZ SIWAK, PRZEMYSŁAW KSIĘŻOPOLSKI, JOANNA TARNIOWA SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW, ZAKUP PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMAWIANEJ ŻYWNOŚCI, KONTROLA I ROZDZIELANIE PRACY MIĘDZY POMOCNIKÓW KUCHENNYCH, PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP W KUCHNI, SPRAWDZANIE STANU ŚWIEŻOŚCI I JAKOŚCI PRODUKTÓW, NADZÓR NAD PRZYGOTOWANIEM I WYDAWANIEM DAŃ, DBANIE O POZYTYWNY WIZERUNEK RESTAURACJI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, ZARZĄDZANIE PRACĄ ZESPOŁU WYCZUCIE SMAKU, WIELOZADANIOWOŚĆ, SKRUPULATNOŚĆ, DBANIE O PORZĄDEK, PRACA POD PRESJĄ CZASU, UMIEJĘTNOŚĆ NEGOCJACJI Z KLIENTEM I KOMUNIKATYWNOŚĆ, MINIMUM 6 MIESIĘCY NA STANOWISKU KUCHARZ, PRACA W GODZINACH 07.00-15.00, 10.00-18.00
Data publikacji: 2019-11-19
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SKT MARIUSZ SIWAK, PRZEMYSŁAW KSIĘŻOPOLSKI, JOANNA TARNIOWA SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:EDMUNDA BAŁUKI 6A/U1, 70-406 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW, ZAKUP PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMAWIANEJ ŻYWNOŚCI, KONTROLA I ROZDZIELANIE PRACY MIĘDZY POMOCNIKÓW KUCHENNYCH, PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP W KUCHNI, SPRAWDZANIE STANU ŚWIEŻOŚCI I JAKOŚCI PRODUKTÓW, NADZÓR NAD PRZYGOTOWANIEM I WYDAWANIEM DAŃ, DBANIE O POZYTYWNY WIZERUNEK RESTAURACJI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, ZARZĄDZANIE PRACĄ ZESPOŁU WYCZUCIE SMAKU, WIELOZADANIOWOŚĆ, SKRUPULATNOŚĆ, DBANIE O PORZĄDEK, PRACA POD PRESJĄ CZASU, UMIEJĘTNOŚĆ NEGOCJACJI Z KLIENTEM I KOMUNIKATYWNOŚĆ, MINIMUM 6 MIESIĘCY NA STANOWISKU KUCHARZ, PRACA W GODZINACH 07.00-15.00, 10.00-18.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.11.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KOMUNIKATYWNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: WIELOZADANIOWOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRACA POD PRESJĄ CZASU
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOBRA ORGANIZACJA PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SKRUPULATNOŚĆ
Nazwa pracodawcy:
SKT MARIUSZ SIWAK, PRZEMYSŁAW KSIĘŻOPOLSKI, JOANNA TARNIOWA SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
EDMUNDA BAŁUKI 6A/U1, 70-406 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA ADRES E-MAIL
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: EDMUNDA BAŁUKI
Numer budynku pracodawcy: 6A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2019
Oferta pracy ważna do: 16.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3b895bd901d0dd19932b2ff2d8ad3134
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-06-22 - Głuchołazy (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami dietetyka.
Zakład Gastronomiczny MAGI Teresa Szadkowska - 2019-06-27 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze sztuką kulinarną, praca w zespole, przygotowywanie imprez (wesela, urodziny), składanie zamówień.
Wowra Adrian - 2016-02-12 - Chałupki (śląskie)
gotowanie, obsługa sali jadalnej, wydawanie posiłków
Polska Akademia Nauk Dom Rencisty im. Prof. W. Orłowskiego - 2016-03-16 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej i wschodniej
Pavlo Agarkov - 2018-11-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
opieka nad osobami starszymi
kontakt przez OHP - 2016-09-22 - Leszno (wielkopolskie)
kompletowanie towaru, przyjmowanie towaru, sortowanie,etykietowanie towaru,obsługa urządzeń technicznych,załadunek/rozładunek
kontakt przez PUP - 2019-11-18 - Piaseczno (mazowieckie)
-
KN-Kupper S.C. - 2016-08-05 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2017-01-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-05-16 - Polkowice (dolnośląskie)
Wydawanie opinii i raportów związanych z procedurami związanymi z przeciwdziałaniem praniu pieniędzy. Zbieranie informacji o klientach takich jak: struktura firmy czy dane adresowane. Ustalenie właściwych właścicieli, zbieranie opinii na temat firmy czy też kierownictwa firmy. Weryfikacji list sankcyjnych. Pomoc w wypełnianiu i weryfikacja formularzy związanych z procesem FATCA. Monitoring transakcji klienta banku pod względem nielegalnych działalności. Korzystanie z systemu SAP w codziennej pracy.
PwC Polska Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
MIDO - Agata Badawy - 2018-08-30 - Radom (mazowieckie)
Prowadzenie zmiany zgodnie ze standardami sieci, zarzadzanie procesami na sali sprzedaży, zarzadzanie pracownikami, obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, składanie zamowień.
"Stokrotka" Sp. z o.o. - 2018-06-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
produkcja dań z karty, produkcja wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
PPH A&W KONDRACCY S.J. - 2019-04-25 - Augustów (podlaskie)
Praktyczna nauka jazdy samochodem osobowym oraz ciągnikiem rolniczym
Centrum Kształcenia Praktycznego - 2019-01-17 - Zamość (lubelskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie dańtworzenie menuorganizacja pracy w kuchnizarządzanie zespołem
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Ustroń (śląskie)
Obróbka wstępna surowca, przygotowywanie i wydwanie potraw wg receptur, składanie zamówień towaru, prowadzenie sekcji
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotwywanie dań z karty menudbanie o porządek rozpakowywanie towaru i układanie w magazyniepomoc przy imprezach okolicznosciowych
Roman Ligorowski - 2019-03-27 - Strzeszów (dolnośląskie)
Obsługa klientów
Stacja Paliw Gazowych, Marzanna Rogala - 2016-05-31 - Glinka (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy, praca na terenie województwa śląskiego.
DRYPS SERVICE SPÓŁKA ZO.O - 2018-02-09 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY - 2018-03-15 - Stężyca (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich przechowywanie przed użyciem. Punktualne przygotowywanie posiłków wg ustalonego jadłospisu i wydawanie w porcjach zgodnie z obowiązującymi normami. Przestrzeganie zasad technologii sporządzania posiłków oraz przepisów higieniczno-sanitarnych. Dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych.
Zespół Szkolno-Przedszkolny im. Legionów Polskich 1914 - 1918 w Legionowie - 2018-09-24 - Legionowo (mazowieckie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Prusewo (pomorskie)
Zarządzanie procesem przygotowania posiłków- śniadań, obiadów i kolacji dla 95 uczesników obozu, tworzenie menu w porozumieniu z komendantem obozu oraz zamawianie produktów u intendenta. Każdego dnia do pomocy kierowani są harcerze, którymi kieruje kucharz.
ZWIĄZEK HARCERSTWA RZECZYPOSPOLITEJ - OKRĘG WIELKOPOLSKI - 2017-06-27 - Mostowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy
FINEZJA Halina Rogozik - 2016-03-22 - Klucze (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Dobór fryzur i koloru włosów do twarzy i typu urodyStałe śledzenie nowych kosmetyków, sposobu i technik malowania twarzy, zgodnie z trędami modyStylizacja wizerunkuDoradztwo z zakresu stylu i kolorystyki, prezentacji siebieTworzenie fryzur okolicznościowych, modelowanie, charakteryzowanieKorygowanie niedoskonałości urodyAnaliza potrzeb klientkiDobór kosmetyków
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Leźno (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Jabłonowo (mazowieckie)