KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowanie potraw zgodnie z zamówieniami, dbanie o stanowisko pracy.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-22:00 + sobota. Wymagania: wykształcenie zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska. Kontakt wstępnie telefoniczny (513-125-211) celem ustalenia spotkania z pracodawcą.
Data publikacji: 2018-04-13
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dworcowa 2, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie potraw zgodnie z zamówieniami, dbanie o stanowisko pracy.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-22:00 + sobota. Wymagania: wykształcenie zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska. Kontakt wstępnie telefoniczny (513-125-211) celem ustalenia spotkania z pracodawcą.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia wydana przez "Sanepid"
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska.
Nazwa pracodawcy: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Dworcowa 2, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (513-125-211) celem ustalenia spotkania z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.04.2018
Data dodania oferty pracy: 13.04.2018
Oferta pracy ważna do: 22.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie menu w obieikcie Kormoran: bufety szwedzkie+a'la carte; praca w godz. 6-10, 18-22;kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-20 - Rowy (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa pieca do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA STAROŃ - 2016-06-20 - Pajęczno (łódzkie)
Wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem obiadu dla 350 uczniów.
Szkoła Podstawowa Nr 5 - 2016-07-19 - Otwock (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2018-06-06 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie stanowiska pracy, dezynfekcja i sterylizacja narzędzi do pracy, wykonywanie czynności związanych z procedurami medycznymi.
Prywatna Praktyka Stomatologiczna "DENTICUS" S.C. - 2018-08-16 - Radzanowo (mazowieckie)
g
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej. Obsługa klienta.
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O CZYSTOŚĆ
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Mojęcice (dolnośląskie)
Praca w charakterze kucharza
K&D PIZZA WORLD S.C. Jakub Goryl, Dawid Nieckarz - 2016-04-26 - Racibórz (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2018-07-12 - Radomsko (łódzkie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni i organizacja pracy, zarządzanie produktami i stanami magazynowymi
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2016-07-04 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłkow, sprawowanie menagerstwa nad personelem kuchni
P.H.U. "COMPLEX" Ciosek Jarosław, Ciosek Mariusz - 2016-08-01 - Węgrzce Wielkie (małopolskie)
obsługa pieca tandoor
Krzysztof Grabski "Lobo" - 2018-02-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
nadzór nad pracownikami, organizowanie pracy pracownikom
AG-POL Zakład Usługowo Produkcyjno Handlowy Dariusz Kruszyński - 2016-10-17 - Starachowice (świętokrzyskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-11-14 - Tczew (pomorskie)
dbanie o asortyment i sporządzanie listy zapotrzebowania;obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców;przygotowywanie potraw;obsługa urządzeń kuchennych;dowóz do klienta przygotowywanych dań
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Cieszyn (śląskie)
jw.
RESTAURACJA "MOJE CURRY" ANNA GANDHI - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Sortowanie, składanie, prace na hali produkcyjnej, pakowanie asortymentów, prace przy maszynach i urządzeniach pralniczych - po przeszkoleniu. Pracodawca organizuje dojazd z Myśliborza do Nowego Czarnowa.
"ALBATROS" Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2017-01-04 - Nowe Czarnowo (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków w bistro
Firma Handlowo-Usługowa "MIXLINE" Maciej Świstek - 2017-03-14 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru (znajomość języka wietnamskiego)
NTMH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2018-06-26 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowanie stanowiska pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie potraw zgodnie z recepturą, wydawanie potraw, porządkowanie stanowiska pracy. Praca na dwie zmiany w godzinach 10.00 - 22.00.
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Brzesku - 2017-03-16 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń AGD.
Monika Luberda "DUET" - 2016-01-18 - Charsznica (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Grabowiec (mazowieckie)