KUCHARZ Supraśl oferta pracy HAL - GEN E. i E. Pacewicz, H.P i P. Zembrowscy spółka jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca w Hotelu Knieja.
Data publikacji: 2020-09-07
Lokalizacja: Supraśl (podlaskie)
Pracodawca: HAL - GEN E. i E. Pacewicz, H.P i P. Zembrowscy spółka jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Niepodległości 6, 16-030 Supraśl, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca w Hotelu Knieja.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Supraśl
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2002
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Supraśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
HAL - GEN E. i E. Pacewicz, H.P i P. Zembrowscy spółka jawna
danePracodawcy_nip: 5420205527
danePracodawcy_regon: 050030597
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Aleja Niepodległości 6, 16-030 Supraśl, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: białostocki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2002
Gmina pracodawcy: Supraśl
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Supraśl
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0923472
Adres strony pracodawcy: www.hotelknieja.pl
Ulica pracodawcy: Aleja Niepodległości
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: ośrodek wypoczynkowyHotel + sanatorium
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 07.09.2020
Oferta pracy ważna do: 07.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?08edd97aad90bdf69b17cd8293ccdbd0
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00, sobota do 16.00).
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2018-08-07 - Zabrze (śląskie)
Praca w godz. 11-22, dbanie o porządek w lokalu, obsługa klienta oraz przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie farszu i lepienie pierogów.
Anna Marczyk Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa AMAR - 2019-05-07 - Stary Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2017-01-23 - Szamotuły (wielkopolskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw na bazie świeżych produktów - kuchni regionalnej i międzynarodowej w oparciu o system "à la carte" oraz menu bankietowego i indywidualnego. Zorientowanie na klientów restauracji, innowacyjne i twórcze podejście do pracy. Organizacja pracy własnej i podległego zespołu. Zapewnienie przestrzegania norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM.
"HUONG SEN" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-08-27 - Lublin (lubelskie)
nauczyciel języka angielskiego w szkole podstawowej
SZKOŁA PODSTAWOWA IM. JANA Z LUDZISKA W LUDZISKU - 2016-08-24 - Ludzisko (kujawsko-pomorskie)
Sprzątanie wewnętrznych powierzchni budynku biurowego (hole, sanitariaty, pokoje) w ramach serwisu popołudniowego. Sprzątanie powierzchni produkcyjnej.
"HOMBRE SERVICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-21 - Gdańsk (pomorskie)
umiejętność właściowego współżycia w zespole, charakterystyka pracy: przygotowanie posiłków, gotowanie, pomoc w restauracji- sprzątanie, chęci do pracy miejsce pracy: Mirsk
HELENA ROSIK KAWIARNIA PAPROTKA - 2019-03-12 - Mirsk (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków,dbanie o higienei czystość miejsca pracy.
AQUAKULTURA M. RÓŻAŃSKA, M.OGŁAZA S.C. - 2020-02-20 - Podgórzyn (dolnośląskie)
1. monitorowanie udziału w projekcie uczestników projektu, tj. rodzin zastępczych, wychowanków, osób usamodzielnianych oraz rodziców biologicznych,2. przygotowanie, realizacja, monitorowanie oraz ocena indywidualnych ścieżek reintegracji dla uczestników projektu,3. bieżące wspieranie, stały kontakt i rozwiązywanie problemów uczestników projektu,4. monitoring harmonogramów realizowanych działań projekt.,5. poradnictwo rodzinne,6. organizacja działań środowiskowych zaplanowanych w projekcie,7. prowadzenie działań animacyjnych na rzecz rodzin zastępczych, promocja rodzicielstwa zastępczego,8. przygotowywanie materiałów edukacyjnych, promocyjnych do publikacji na stronach internetowych,9. współpraca z pozostałą kadrą projektu oraz pracownikami zespołu ds. rodzinnej pieczy zastępczej.Praca na czas określony: 14.12.2020 do 30.11.2022
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Słupsku - 2020-11-27 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw kuchni śródziemnomorskiej i polskiej.Praca w godz. 8-16 (pon.-ptk.)
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłkow i cateringów
WITAMINKA S.C. A.BALCZYŃSKI W.NOWAK - 2018-03-30 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z menu
Bar Szybkiej Obsługi Agnieszka Sówka w Kolnie - 2016-08-30 - Kolno (podlaskie)
Zgodnie z załączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Żywiec (śląskie)
Przyrządzanie pizzy, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie składników do wyrobu ciasta, obsługa pieca.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Mszana Dolna (małopolskie)
sprzątanie obiektów
kontakt przez OHP - 2019-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
Pomoc przy / przyuczenie do: murowania, montażu zbrojenia, montażu deskowań, betonowania, układania płytek, tynkowania, szpachlowania, malowania.Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 7-17Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata. Aktualne miejsca pracy: ul. Ubocze Wrocław, Bielany Wrocławskie, ul. Jana Pawła II 8 Wrocław oraz wg dalszych zleceń
MB BUDOWNICTWO MAREK BRUŹ - 2020-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Produkcja kulinarna dotycząca kuchni polskiej, kresowej, ukraińskiej; sporządzanie półproduktów mięśnych, rybnych; pieczenie ma grillu weglowym ; sporządzanie surówek i sałatek. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 8 godzin dziennie w przedziale 8:00-24:00+wg grafiku w soboty, niedziele. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Wrocław (dolnośląskie)
W/g zawodu.
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz w pizzerii. Istnieje możliwość przyuczenia do pracy.
Pizzeria "MAXIMUS", Ogórek Łukasz - 2016-01-11 - Nowy Sącz (małopolskie)
Obróbka wstępna surowców, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, sporządzanie potraw w kuchni regionalnych, przygotowanie potraw, deserów.
kontakt przez OHP - 2017-10-25 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
doświadczenie na ww stanowisku
Jerzy Wawrzyniak - 2016-11-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Układanie i wdrażanie receptur kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, litewskiej. przygotowywanie potraw ww. kuchni, w tym wypieków cukierniczych).Zamówienia towarów.
MACHANDEL P.Czerepacha, T.Gross s.c. - 2017-04-28 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharzoferta pracy dla osób zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadających II profil , pomocy , sporządzanie i przygotowywanie potraw, mile widziane doświadczenie , praca na zmiany: I zm-7-15, II zm-15-23
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Majdan Królewski (podkarpackie)