KUCHARZ Stężyca oferta pracy Wyspa Wisła Marek Postrzech

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 15 PLN

Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków

Data publikacji: 2019-11-15

Lokalizacja: Stężyca (lubelskie)

Pracodawca: Wyspa Wisła Marek Postrzech

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Rekreacyjna 1, 08-540 Stężyca, powiat: rycki, woj: lubelskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stężyca

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rycki

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stężyca

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz

Data rozpoczęcia pracy: 25.11.2019

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID

wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: umiejętność robienia pizzy

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dyspozycyjność, mlie widziane doświadczenie zawodowe

Nazwa pracodawcy: Wyspa Wisła Marek Postrzech

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rykach

Adres pracodawcy:
Rekreacyjna 1, 08-540 Stężyca, powiat: rycki, woj: lubelskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: lubelskie

Powiat pracodawcy: rycki

Gmina pracodawcy: Stężyca

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Stężyca

Ulica pracodawcy: Rekreacyjna

Numer budynku pracodawcy: 1

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rykach

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 15.11.2019

Oferta pracy ważna do: 14.12.2019

Data udostępnienia oferty pracy: 15.11.2019

Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2019

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e63bda53498891bc0e4d22a8e61cca88

Podobne oferty pracy

MAGAZYNIER - od 2 650 PLN

Wydawanie i rozkładanie towarów.
FROG MS DELKO Sp. z o.o. - 2019-03-22 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

przygotowanie posiłków kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2017-03-16 - Zabrze (śląskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowanie potraw wietnamskich zgodnie z zamówieniami, bieżąca konserwacja urządzeń, obróbka wstępna surowców, zamawianie produktów w wietnamskich sklepach
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotelu w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)

MAGAZYNIER ŚRODKÓW PRODUKCJI - od 1 100 PLN

Przygotowywanie surowców do wydania z magazynu na podstawie dokumentów, przyjmowanie surowców na stany magazynowe, prowadzenie dokumentacji i gospodarki magazynowej, wydawanie towaru z chłodni. Wymagane: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, obsługa komputera. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Praca - 1/2 ETATU. Tel.: 513 158 250 Iwona Migga-Nazwalska. Adres e-mail: iwona.migga-nazwalska (at) leks.com.pl
LEKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-15 - Sulęcin (lubuskie)

PRACOWNIK KANCELARYJNY - 1 017,4 PLN

obsługa sekretariatu
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Świdnik (lubelskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

wypiek pizzy
PIZZERIA IBIZA Leszek Bojar - 2019-04-08 - Izbica (lubelskie)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZ, TECHNOLOG, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00MIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-03-13 - Przecław (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 3 400 PLN

- przygotowywanie posiłków/dań kuchni gruzińskiej (zapewniamy szkolenie)- dbanie o porządek na stanowisku pracy- przygotowywanie zamówień na towar- inwentaryzacja magazynu[Praca na okres próbny] : 3 miesiące[Godzina zakończenia pracy] : 14:00
Mimino Sp. z o.o. - 2017-02-01 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 950 PLN

j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ - od 2 250 PLN

przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Radomsko (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowanie posilków, obsługa klienta
GAZI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kalisz (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 15 PLN

kucharz (kuchnia włoska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-05-10 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ - do 2 700 PLN

przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, praca na czas określony: 3 latagodziny pracy 12:00 - 20:00
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej kuchni orientalnej samosy, kebap, przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Płock (mazowieckie)

KUCHARZ- KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ - od 2 250 PLN

-przygotowywanie dań głównych, zup, przystawek, przekąsek, deserów, sałatek, ciast wg. receptur kuchni śródziemnomorskiej, arabskiej i tureckiej.
Group Impulse Missaoui Moez - 2019-06-24 - Suchedniów (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 13 PLN

Przygotowanie posiłków wg kuchni orientanej, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, ustalanie karty dań, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - od 1 500 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW KSIĘGOWOŚCI(NR 7807) - od 2 000 PLN

dekretowanie i księgowanie dokumentów, prowadzenie ewidencji księgowych i uzgadnianie ich z kontami księgi głównej,przygotowywanie deklaracji podatkowych oraz sprawozdań i raportów na potrzeby wewnętrzne oraz dla instytucji zewnętrznych, współpraca z instytucjami zewnętrznymi (US, ZUS, GUS, Banki),przygotowywanie przelewów bankowych i księgowanie wyciągów bankowych, potwierdzanie i uzgadnianie sald z kontrahentami,sporządzanie list płac, deklaracji PIT-11, PIT4R oraz deklaracji ZUS.
BYDGOSKIE TOWARZYSTWO BUDOWNICTWA SPOŁECZNEGO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)

POMOC KUCHENNA - do 588 PLN

Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców. Utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego. Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zaplecza sanitarnego. Czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy. Doraźna Pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom. Pozostałe
TAWERNA DOMINIKAŃSKA Ireneusz Szydłowski - 2019-05-14 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ I WIETNAMSKIEJ. - od 2 250 PLN

Przygotowywanie i gotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

przygotowanie potraw, praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-05-18 - Augustów (podlaskie)

KUCHARZ R145/2127-701/16 - od 1 850 PLN

obsługa gości restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ/ KUCHARKA - od 1 850 PLN

Kucharz/ kucharka w Pizzerii "Ferro Di Cavallo" w Słupsku; praca od zaraz; jedna zmiana (12-20); kontakt z pracodawca e-mailowy.
MAGMA Mariusz Schlotterer - 2016-03-08 - Słupsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

Układanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, obsługa pensjonariuszy, wydawanie posiłków.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na zastępstwo minim. 2 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 7-15 pn-pt
Dzienny Dom Pomocy - 2016-09-30 - Mikołów (śląskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowanie posiłków; dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków
Barbara KUCHARSKA RESTAURACJA "SADOWIANKA" - 2019-08-21 - Sadów (śląskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań kuchni bliskiego wschodu i dalekiego wschodu z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu.
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Myszyniec (mazowieckie)

KUCHARZ - do 2 250 PLN

Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)


Wybierz powiat