KUCHARZ Stężyca oferta pracy Wyspa Wisła Marek Postrzech
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-11-15
Lokalizacja: Stężyca (lubelskie)
Pracodawca: Wyspa Wisła Marek Postrzech
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rekreacyjna 1, 08-540 Stężyca, powiat: rycki, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stężyca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stężyca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 25.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: umiejętność robienia pizzy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dyspozycyjność, mlie widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Wyspa Wisła Marek Postrzech
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rykach
Adres pracodawcy:
Rekreacyjna 1, 08-540 Stężyca, powiat: rycki, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: rycki
Gmina pracodawcy: Stężyca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stężyca
Ulica pracodawcy: Rekreacyjna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rykach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.11.2019
Oferta pracy ważna do: 14.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e63bda53498891bc0e4d22a8e61cca88
Podobne oferty pracy
Wydawanie i rozkładanie towarów.
FROG MS DELKO Sp. z o.o. - 2019-03-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2017-03-16 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie potraw wietnamskich zgodnie z zamówieniami, bieżąca konserwacja urządzeń, obróbka wstępna surowców, zamawianie produktów w wietnamskich sklepach
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotelu w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie surowców do wydania z magazynu na podstawie dokumentów, przyjmowanie surowców na stany magazynowe, prowadzenie dokumentacji i gospodarki magazynowej, wydawanie towaru z chłodni. Wymagane: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, obsługa komputera. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Praca - 1/2 ETATU. Tel.: 513 158 250 Iwona Migga-Nazwalska. Adres e-mail: iwona.migga-nazwalska (at) leks.com.pl
LEKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-15 - Sulęcin (lubuskie)
obsługa sekretariatu
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Świdnik (lubelskie)
wypiek pizzy
PIZZERIA IBIZA Leszek Bojar - 2019-04-08 - Izbica (lubelskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZ, TECHNOLOG, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00MIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-03-13 - Przecław (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków/dań kuchni gruzińskiej (zapewniamy szkolenie)- dbanie o porządek na stanowisku pracy- przygotowywanie zamówień na towar- inwentaryzacja magazynu[Praca na okres próbny] : 3 miesiące[Godzina zakończenia pracy] : 14:00
Mimino Sp. z o.o. - 2017-02-01 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowanie posilków, obsługa klienta
GAZI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kalisz (wielkopolskie)
kucharz (kuchnia włoska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-05-10 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, praca na czas określony: 3 latagodziny pracy 12:00 - 20:00
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej kuchni orientalnej samosy, kebap, przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Płock (mazowieckie)
-przygotowywanie dań głównych, zup, przystawek, przekąsek, deserów, sałatek, ciast wg. receptur kuchni śródziemnomorskiej, arabskiej i tureckiej.
Group Impulse Missaoui Moez - 2019-06-24 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków wg kuchni orientanej, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, ustalanie karty dań, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
dekretowanie i księgowanie dokumentów, prowadzenie ewidencji księgowych i uzgadnianie ich z kontami księgi głównej,przygotowywanie deklaracji podatkowych oraz sprawozdań i raportów na potrzeby wewnętrzne oraz dla instytucji zewnętrznych, współpraca z instytucjami zewnętrznymi (US, ZUS, GUS, Banki),przygotowywanie przelewów bankowych i księgowanie wyciągów bankowych, potwierdzanie i uzgadnianie sald z kontrahentami,sporządzanie list płac, deklaracji PIT-11, PIT4R oraz deklaracji ZUS.
BYDGOSKIE TOWARZYSTWO BUDOWNICTWA SPOŁECZNEGO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców. Utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego. Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zaplecza sanitarnego. Czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy. Doraźna Pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom. Pozostałe
TAWERNA DOMINIKAŃSKA Ireneusz Szydłowski - 2019-05-14 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-05-18 - Augustów (podlaskie)
obsługa gości restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz/ kucharka w Pizzerii "Ferro Di Cavallo" w Słupsku; praca od zaraz; jedna zmiana (12-20); kontakt z pracodawca e-mailowy.
MAGMA Mariusz Schlotterer - 2016-03-08 - Słupsk (pomorskie)
Układanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, obsługa pensjonariuszy, wydawanie posiłków.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na zastępstwo minim. 2 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 7-15 pn-pt
Dzienny Dom Pomocy - 2016-09-30 - Mikołów (śląskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowanie posiłków; dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków
Barbara KUCHARSKA RESTAURACJA "SADOWIANKA" - 2019-08-21 - Sadów (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań kuchni bliskiego wschodu i dalekiego wschodu z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu.
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Myszyniec (mazowieckie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)