KUCHARZ Środa Wielkopolska oferta pracy MPROVOKE Maia Miętkiewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 500 - 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2020-10-08
Lokalizacja: Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Pracodawca: MPROVOKE Maia Miętkiewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI, 63-000 Środa Wielkopolska, powiat: średzki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 500 - 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Środa Wielkopolska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: średzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3025
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Środa Wielkopolska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 500 - 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMII, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ POSIŁKÓW WEGE
Nazwa pracodawcy: MPROVOKE Maia Miętkiewicz
danePracodawcy_nip: 7851710768
danePracodawcy_regon: 302430617
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Środzie Wielkopolskiej
Adres pracodawcy:
Gostyńska 51, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK DANYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: śremski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3026
Gmina pracodawcy: Śrem
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Śrem
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0971560
Ulica pracodawcy: Gostyńska
Numer budynku pracodawcy: 51
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Środzie Wielkopolskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 08.10.2020
Oferta pracy ważna do: 31.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0cb46d0961d0d33314f6bf44063e8ac6
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem produktów typowych dla tej kuchni- obsługa grillaUmowa o pracę na czas określony: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2020-10-07 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
ASB PALKA WIOLETTA PALKA - 2019-06-05 - Blanki (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łososina Dolna (małopolskie)
PROWADZENIE KSIĘGOWOŚCI KANCELARII
KOMORNIK SĄDOWY PRZY SĄDZIE REJONOWYM W SKIERNIEWICACH - 2018-02-15 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-05-05 - Karczowiska (dolnośląskie)
Przygotowanie do wydania posiłków typu fast-food
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
montaż rusztowań
Firma Remontowo - Budowlana Stanisław Sobierajski - 2019-05-06 - Chrostkowo Nowe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2019-01-10 - Wejherowo (pomorskie)
Gotowanie gulaszu, farszów do naleśników, surówek, dań dnia itp.
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie hamburgerów, hot dogów, kanapek, kebaba, pit itp. Serwowanie kawy, hernaty, napojów sezonowych oraz deserów.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLIŃSKA - 2017-04-26 - Olesno (opolskie)
- przygotowywanie dań dla Gości zgodnie z przyjętymi recepturami- przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi- prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2017-03-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ, PRACA STOJĄCA, CZĘSTO W NOCY
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Skierniewice (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
organizowanie pracy kuchni w bistro, przygotowywanie przepisów, przygotowywanie i wydawanie potraw w godzinach pracy bistro.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni azjatyckiej - wietnamskiej w tym sałatek. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy oraz dbałość o dobrostan przestrzeni kuchennej.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)
prace elektromontera, prace w Lubinie
ZUW Urbex sp. z o.o. - 2019-06-28 - Lubin (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków dla Mieszkańców w oparciu o ustalone receptury, ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu- dochowanie wymogów wagowych oraz kaloryczności przygotowywanych posiłków- mile widziana umiejętność przygotowywania ciast i wyrobów garmażeryjnych
Dom Pomocy Społecznej im. św. Franciszka Salezego - 2019-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów, i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw, gospodarka magazynowa, obserwacja i wdrażanie nowych trendów kulinarnych ; dwie zmiany: 06.00-14.00, 14.00-21.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjne JEANS Teresa i Jan Szablewscy - 2016-07-29 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych m.in.pierogów, krokietów
Zakład Produkcyjno-Usługowy "DUET" Danuta Kozioł - 2016-03-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Sporządzanie ofert, kalkulacje ofert, pomocnicze prace projektowe.
Woodlife Kamil Balcerzak - 2017-05-10 - Nowe Miasto-Folwark (mazowieckie)
zgodny ze st.
DTB SYSTEM SP. Z O.O. - 2018-11-05 - Sławoszowice (dolnośląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Gniezno (wielkopolskie)
Obsługa klientów i kasy fiskalnej. Praca co drugi dzień w godzianch: 8-22 (do uzgodnienia).
BAR U JANA Jan Falba Jan Wyszyński spółka cywilna - 2020-07-06 - Turzyn (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej oraz indyjskiej, według rezeptur spisanych w języku kraju pochodzenia potraw. Praca na 1/2 etatu, 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Miejsce pracy: ul. Wróblewskiego 7, 51-627 WrocławForma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas określony od 01.03.2020-01.03.2023, praca na jedną zmianę w godz 8-16. Oferta w sali: G
N&W INVESTMENT SP Z O O SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2020-02-24 - Wrocław (dolnośląskie)
krojenie kebaba, wypiek pizzy, przygotowywanie sałatek, sosów.
Monika Paw Döner Peyman - 2018-08-23 - Oświęcim (małopolskie)
-
PLUS Spółka Cywilna Kościerzyna J. i A. Szyca - 2018-03-09 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Około 80 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 11-23.Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
TAORMINA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-07-01 - Wrocław (dolnośląskie)