KUCHARZ Sopot oferta pracy SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i dietami; wydawanie posi艂k贸w. Sprz膮tanie stanowiska pracy.
Data publikacji: 2020-07-01
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Chrobrego 6/8, 81-756 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i dietami; wydawanie posi艂k贸w. Sprz膮tanie stanowiska pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w systemie r贸wnowa偶nym 12-godzinnym;
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sopot
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Sopot
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2264
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sopot
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 8
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.07.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
doswiadczenie zawodowe w zbiorowym 偶ywieniu. Badania sanitarno-epidemiologiczne. Praca w systemie r贸wnowa偶nym 12-godzinnym od poniedzia艂ku do niedzieli.
Nazwa pracodawcy: SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT
danePracodawcy_nip: 5851342944
danePracodawcy_regon: 000308235
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Adres pracodawcy:
Chrobrego 6/8, 81-756 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Sopot
danePracodawcy_kodPowiatu: 2264
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sopot
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934783
Ulica pracodawcy: Chrobrego
Numer budynku pracodawcy: 6
danePracodawcy_nrLokalu: 8
Oferta zg艂oszona przez: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 01.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6e077a557d6b85af984cfbaf71386f2d
Podobne oferty pracy
Dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posi艂k贸w, znajomo艣膰 nale偶no艣ci 偶ywieniowych, przestrzeganie punkt贸w kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrz膮conych posi艂k贸w
31 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-08-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, nadz贸r nad 艣wie偶o艣ci膮 uzywanych sk艂adnik贸e, kontrole nad dostawami
HUBAL Albert Jasi艅ski - 2019-09-26 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
jw.
CENTRUM KARNISZY MARCIN ZYDER - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci, pieczenie ciast i innych wypiek贸w, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniu kuchni oraz zaplecza, odbi贸r p贸艂produkt贸w spo偶ywczychzatrudnienie na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony (3 lata), nast臋pnie umowa o prac臋 na czas nieokreslony, praca jednozmianowa w godzinach 7:00-15:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzenie i obr贸bka potraw typu fast food z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 w przyczepie lub pawilonie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2019-12-10 - Bolk贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie pizzy, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni
P.H.U. Izabela B艂och - 2018-08-16 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Wetlina (podkarpackie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 garma偶eryjnych. Dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy.Praca na dwie zmiany 6-14, 10-18.
ZAGRODA SMAK脫W STENCEL DARIUSZ - 2018-11-23 - Rumia (pomorskie)
Przygotowanie 艣niada艅 w formie bufetu (dania ciep艂e i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. 艁obzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 z艂 brutto na okresie pr贸bnym (w zale偶no艣ci od do艣wiadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-06-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
obs艂uga pieca, przygotowanie potrawutrzymanie 艂adu i porzadku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
planowanie, organizowanie program贸w i projekt贸w zwi膮zanych z utrzymywaniem i napraw膮 budynk贸w; wizyty kontrolne na placach budowy; nadzorowanie planach budowy; zarz膮dzanie plan贸w budowy; zarz膮dzanie kontraktami budowlanymi; kontakty z kontrahentami ukrai艅skimi
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni, przyjmowanie towaru, obr贸bka mi臋s, gotowanie, serwowanie posi艂k贸w, praca zmianowa
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-03-24 - Modlnica (ma艂opolskie)
obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego, obs艂uga stanowiska mi臋so i w臋dlin, zarz膮dzanie towarem, dbanie o czysto艣膰 , prawid艂owa obs艂uga klienta z zasadami firmy
kontakt przez OHP - 2016-11-16 - Kietrz (opolskie)
Przygotowanie potraw wed艂ug systemu a la carte, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac w zespole wsp贸艂pracownik贸w.
Guido Baschnagel Hotel Tannenm眉hle - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Obs艂uga sieci i instalacji wodno-kanalizacyjnychGodziny pracy: 7-15; 6-14; 14-22; 22-6
Firma Handlowo Us艂ugowa ERSON Jan Wi艣niewski - 2020-08-06 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie produkt贸w do pizzy, przygotowywanie ciasta na pizze, wypiekanie, przygotowywanie sos贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Gorzkowice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wypieki pizzy. Przygotowywanie surowc贸w do produkcji.
P.P.H.U. EISPOL Urszula Podlewska - 2018-06-14 - Gostynin (mazowieckie)
organizowanie pracy kuchni, przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Mo偶liwo艣膰 zatrudnienia w ramach umowy o prac臋 po okresie pracy w ramach umowy - zlecenie. Istnieje mo偶liwo艣膰 zakwaterowania.
GO艢CINIEC POD LUBOMIREM - 2016-02-17 - W臋gl贸wka (ma艂opolskie)
przygotowywanie lod贸w niezawieraj膮cych ulepszaczy chemicznych, wypiek ciasta i przygotowywanie innych s艂odko艣ci oraz napoj贸w dla klient贸w, obs艂uga go艣ci
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, sk艂adanie zam贸wie艅 na produkty
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw / samodzielny kucharz/
A. M. TRADE Sp. z o.o. - 2018-06-24 - Ryman贸w-Zdr贸j (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
MARTA STOPA SPE艁NIENIE MARZE艃 - 2018-04-06 - Ognica (zachodniopomorskie)
Dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej 偶ywno艣ci, porcjowanie 偶ywno艣ci, przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w.
2 Wojskowy Oddzial Gospodarczy we Wroc艂awiu - 2017-01-03 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-11-23 - Gliwice (艣l膮skie)
Kucharz zmianowy, kuchnia mi臋dzynarodowa, praca pod nadzorem szefa kuchni, obs艂uga grup ukrai艅skich i rosyjskich, przygotowywanie menu, podstawowa najomo艣c j臋z. ukrai艅skiego. Praca wg grafiku, dyspozycyjno艣膰 w godz. 11:00-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z umow膮.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Ostr贸w (podkarpackie)
uk艂adanie koski brukowej na jezdniach, chodnikach
ZIELBUD Zak艂ad Us艂ugowo Handlowy - 2018-06-22 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy, dow贸z posi艂k贸w do klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)