KUCHARZ Sławków oferta pracy Halina Musiorska, P.P.U.H. KAMAR 2 , Bar "Stara LOża"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.I umowa na okres próbny do 3 miesięcy z możliwością przedłużenia (możliwość ustalenia rodzaju umowy bezpośrednio z pracodawcą).Praca również w weekendy. Praca na dwie zmiany w przedziale godzinowym od 11:00 do 22:00 (do uzgodnienia z pracodawcą).
Data publikacji: 2020-11-09
Lokalizacja: Sławków (śląskie)
Pracodawca: Halina Musiorska, P.P.U.H. KAMAR 2 , Bar "Stara LOża"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 15, 41-260 Sławków, powiat: będziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.I umowa na okres próbny do 3 miesięcy z możliwością przedłużenia (możliwość ustalenia rodzaju umowy bezpośrednio z pracodawcą).Praca również w weekendy. Praca na dwie zmiany w przedziale godzinowym od 11:00 do 22:00 (do uzgodnienia z pracodawcą).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|3
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sławków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: będziński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2401
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sławków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: [Inne] : aktualna książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
Halina Musiorska, P.P.U.H. KAMAR 2 , Bar "Stara LOża"
danePracodawcy_nip: 6321321923
danePracodawcy_regon: 273506989
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Adres pracodawcy:
Rynek 15, 41-260 Sławków, powiat: będziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Dokumenty aplikacyjne.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: będziński
danePracodawcy_kodPowiatu: 2401
Gmina pracodawcy: Sławków
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sławków
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943285
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.11.2020
Oferta pracy ważna do: 08.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b2f8ef0d82ddb114de1917ce0f33e33a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Żary (lubuskie)
prace na kuchni, gotowanie, obsługa kuchni
TOWARZYSTWO SPOŁECZNYCH DZIAŁAŃ NA RZECZ DZIECI I MŁODZIEŻY "RAZEM W PRZYSZŁOŚĆ" - 2019-08-12 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw luchni koreańskiej; dbanie o jakość i escetykę przygotowanych potraw; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności; serwowanie posiłów; utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Umowa o pracę na cazs nieokreślony poprzedzona umową na czas określony. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI INDYJSKIEJ, PODAWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Łódź (łódzkie)
Praca w charakterze kucharza. Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-07-07 - Racibórz (śląskie)
Organizowanie i utrzywywanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Połaniec (świętokrzyskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej płyty, opracowanie nowego menu, czystość. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
POLITAŃSKI Stanisław Politański - 2016-02-16 - Rybnik (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Ustalanie zapotrzebowania na materiały do produkcji na podstawie bieżących planów produkcji, analiza braków, porównywanie cen i warunków dostaw, prowadzenie negocjacji oraz wybór najkorzystniejszej możliwości zakupu, zamawianie materiałów do produkcji, prowadzenie postępowania reklamacyjnego, prowadzenie dokumentacji handlowej i technicznej w zakresie zakupów i zamówień.
HLT sp. z o.o. - 2018-01-10 - Głuchołazy (opolskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-08-25 - Kliczków (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni.
Travel & Visage Sp. z o.o. - 2019-03-13 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
PRACE MANUALNE ZWIĄZANE Z OBRÓBKĄ SUROWCÓW I PRZYGOTOWANIEM PRODUKTÓW I PÓŁPRODUKTÓW. PRACE W KUCHNI Z WYKORZYSTANIEM MASZYN I URZADZEŃ POZOSTAJĄCYCH NA WYPOSAŻENIU KUCHENNYM. PRZYGOTWANIE POTRAW I ICH WYDAWANIE, UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY.
DOM WESELNY "ANNA" ANNA GRABIŃSKA - 2017-12-18 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
miejsce pracy - woj. podlaskie, ewentualnie delegacje na terenie Polski
POŻARSKI BUDOWNICTWO MIROSŁAW POŻARSKI - 2016-08-08 - Białystok (podlaskie)
Podstawowe obowiązki:1) zapewnienie bezpieczeństwa systemów teleinformatycznych, w których są przetwarzane informacje niejawne, poprzez sprawowanie nadzoru nad przestrzeganiem zasad i procedur z zakresu ochrony informacji niejawnych;2) prowadzenie ewidencji eksploatowanych: a) systemów teleinformatycznych, b) środków ochrony elektromagnetycznej;3) zarządzanie ryzykiem bezpieczeństwa informacji niejawnych w systemach teleinformatycznych;4) podejmowanie wskazanych przez Pełnomocnika Ochrony działań zmierzających do wyjaśnienia okoliczności naruszania przepisów ustawy o ochronie informacji niejawnych w systemach teleinformatycznych;5) zapewnienie bieżących kontroli zgodności funkcjonowania systemu teleinformatycznego z dokumentacją bezpieczeństwa i reagowanie na stwierdzone nieprawidłowości;6) nadzorowanie prac administratorów systemów teleinformatycznych w zakresie bezpieczeństwa tych systemów;7) prowadzenie szkoleń dla żołnierzy i pracowników wojska z zakresu przepisów o ochronie informacji niejawnych ze szczególnym uwzględnieniem bezpieczeństwa teleinformatycznego;8) przestrzeganie zasad dyscypliny wykonawczej i kultury sztabowej przy opracowywaniu materiałów i dokumentów;9) podnoszenie i doskonalenie kwalifikacji zawodowych na zajmowanym stanowisku.
REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY - 2016-12-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta na stacji paliw, oferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 roku życia, II profil pomocy
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
smażenie i przygotowanie ryb
SMAŻALNIA RYB ATOL Łukasz Grabowski Darłowo - 2016-03-08 - Darłowo (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA PODSTAWIE PRZEPISÓW WŁASNYCH JAK I JUŻ OBOWIĄZUJĄCYCH
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE SOMBUD MIROSŁAW SOCHA - 2019-10-16 - Kartuzy (pomorskie)
3
kontakt przez PUP - 2020-08-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
OBSŁUGA MASZYNY DO PAKOWANIA PRÓŻNIOWEGO
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Polkowice (dolnośląskie)
obsługa klientów, odpowiedzialność za rozwijanie sprzedaży w firmie, pozyskiwanie nowych klientów i obsługa stałych, przede wszystkim pochodzenia chińskiego
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
szycie obić na meble i łóżka
"MEBLE MARZENIE" WĘGŁOWSKI I STRYJAKIEWICZ SP.J - 2018-11-29 - Opatów (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, odczytywanie receptur,przepisów oryginalnych półproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Kutno (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2015-11-24 - Słupsk (pomorskie)
Zapewnienie największej jakości przygotowanych potraw, odpowiedzialnośc za powierzony sprzę w kuchni. Praca na umowę zlecenie, wynagrodzenie 13,60zł/godz.Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-06-24 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej; komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie; doświadczenie: 1 rok; akt. ks. zdrowia; zakres obowiązków: przyg. dań kuchni polskiej i europejskiej, utrzymanie czystości stanowiska pracy; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
"GOSPODA POD WIĄZEM" EWA JAROSZYŃSKA - 2016-10-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie surówek, salatek, potraw i dań kuchni polskiej, deserów, ciast.1/2 etatudyspozycyjność od 6 do 18, praca na dwie zmiany od 6 do 14, od 10 do 18
kontakt przez PUP - 2019-09-24 - Wrocław (dolnośląskie)
wyrób pizzy
Pośrednictwo Handlowe Anastazja Niemiałtowska - 2020-09-02 - Przasnysz (mazowieckie)
Obsługa imprez okolicznościowych, wesel i bankietów. Dni pracy oraz godziny pracy, jak również dni wolne do uzgodnienia z pracodawcą.
Galerie Venus Ewa Banaś - 2020-09-16 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW, DBANIE O PORZĄDEK, KONTROLA ASORTYMENTU, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKCJI DO WITRYNY, ZMYWANIE NACZYŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)