KUCHARZ Rzeszów oferta pracy Firma "BARTEK" Cecylia Bańkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Restauracja Cafe Cela, ul. Dąbrowskiego 30 poszukuje osoby na stanowisko kucharza od poniedziałku do piątku w godzinach 6.00 - 17.00 (6.00-14.00, 7.00-15, 9.00-17.00) . Może być osoba do przyuczenia na w/w stanowisko.Obowiązki:- przygotowywanie dań z karty - kuchnia polska- dbałość o prządek w pomieszczeniach kuchennych- współpraca z Szefem Kuchni w zakresie przygotowania zamówień- przygotowanie cateringów
Data publikacji: 2020-09-30
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: Firma "BARTEK" Cecylia Bańkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:DĄBROWSKIEGO 30, 35-036 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Restauracja Cafe Cela, ul. Dąbrowskiego 30 poszukuje osoby na stanowisko kucharza od poniedziałku do piątku w godzinach 6.00 - 17.00 (6.00-14.00, 7.00-15, 9.00-17.00) . Może być osoba do przyuczenia na w/w stanowisko.Obowiązki:- przygotowywanie dań z karty - kuchnia polska- dbałość o prządek w pomieszczeniach kuchennych- współpraca z Szefem Kuchni w zakresie przygotowania zamówień- przygotowanie cateringów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1863
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze branżowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: EFEKTYWNA PRACA W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: Firma "BARTEK" Cecylia Bańkowska
danePracodawcy_nip: 8132578786
danePracodawcy_regon: 690110760
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
TERLICZKA 13, 36-001 Trzebownisko, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: rzeszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1816
Gmina pracodawcy: Trzebownisko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Trzebownisko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0664651
Ulica pracodawcy: TERLICZKA
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 30.09.2020
Oferta pracy ważna do: 09.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8431accb37dd22bd160b2eec4de66903
Podobne oferty pracy
Przyjmowanie i wydawanie towaru.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "SMYK" HURT-DETAL IMPORT-EXPORT T. WINNIK I H. ŻYLIŃSKI - SPÓŁKA JAWNA - 2019-03-13 - Suwałki (podlaskie)
-wykładanie towaru-dbanie o ekspozycje
kontakt przez OHP - 2017-08-02 - Łódź (łódzkie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Nowosielce (podkarpackie)
gotowanie potraw wegetariańskich
BAR WEGETARIAŃSKI S.C. Poddemska Mariola,Ziemba-Grodska Bożena - 2016-07-28 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg norm, przestrzeganie przepisów sanitarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej kuchni w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-24 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
praca nauczyciela zgodnie ze stanowiskiem pracy
Zespół Szkół w Drogoszach - 2016-07-15 - Drogosze (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-05-10 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań oraz menu, obsługa klientów pochodzenia wietnamskiego, negocjacje z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, pizzy, obsługa grila
MS FORTUNA POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-11 - Konin (wielkopolskie)
SPRZEDAŻ PRZYGOTOWYWANYCH PRODUKTÓW, OBSŁUGA KLIENTA . PRACA W GREEN-BISTRO UL. PORTOWA 13 B W SŁUPSKU (INKUBATOR TECHNOLOGICZNY)KONTAKT W GOZ. 9.00-14.00 RESTAURACJA AUREUS UL. WESTERPLATTE 4 SŁUPSK
POMORSKIE RESTAURACJE JAROSŁAW DOMARADZKI - 2019-10-25 - Słupsk (pomorskie)
układanie kostki brukowej, roboty ogólno-budowlane
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków w przedszkolu
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE KRYSTYNA MADEJ - 2019-08-30 - Liszki (małopolskie)
- przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie,- wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza,- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów.Około 180 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 10-21. Przewidywany okres wykonywania pracy: 20.04.2020-11.03.2021.
PAPAGAJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-04-17 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMILOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzedaż towaru
ROMAN PROTSYV HANDEL OBWOŹNY - 2020-10-21 - Grzędzice (zachodniopomorskie)
Montowanie wózków dziecięcych
BABY-MAX s.c A. Bednarska, S. Matysiak - 2019-01-25 - Kłobuck (śląskie)
Przygotowanie posiłków w GOW Połonina
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Korbielów (śląskie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - wybór naczyń do podawania dań - wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę
Hotel Sp. z o.o. - 2019-09-25 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2017-12-06 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie wskazanych dani od podstaw zgodnie z recepturami , zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa, produkcja dań mącznych wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja t
MAG AGNIESZKA PITIAK - 2020-08-21 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wynagrodzenie do uzgodnienia
Pizzeria Primavera Krzysztof Juchniewicz - 2016-04-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
pakowanie wyrobów gotowych w opakowania z folii, tektury; konfekcjonowanie wg rozdzielanika; obsługa wózków ręcznych, paletowych; współpraca z magazynem wyrobów gotowych i działem produkcji
KARTONIK Alicja Kruk - 2020-10-09 - Żółkiew-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie potraw
DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko - 2019-08-19 - Konikowo (zachodniopomorskie)
prrzygotowywanie posiłków
Polskie Piekarnie sp. z o.o. sp. komandytowa - 2020-06-05 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kraków (małopolskie)
obsługa sali, klientów, przygotowanie posiłków
RESTAURACJA KOMFORT - 2020-09-24 - Margonin (wielkopolskie)
znajomość kuchni ukraińskiej, sprzątanie kuchni, mycie garnków i urządzeń kuchennych, przygotowywanie warzyw i produkcji. Zlecenie ok 100 godzin miesiecznie, dyspozycyjność w godz 16-23Termin umowy: 3 lata
SH s.c. - 2020-08-05 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,PÓŁPRODUKTÓW ORAZ MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO JAK I Z KRAJU WIETNAM, PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO.
P.C.U. - CONG UOC PHAM - 2019-08-23 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posiłków pracownikom
PAŃSTWOWE PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU METALOWEGO "POMET" - 2018-08-28 - Nowogród Bobrzański (lubuskie)