KUCHARZ Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 9,34 - 10,99 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej, udział w sporzadzaniu inwentaryzacji i zamówień,
Data publikacji: 2016-01-22
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej, udział w sporzadzaniu inwentaryzacji i zamówień,
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 9,34 - 10,99 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 8 zł. netto za godz.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 9,34 - 10,99 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.01.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Oczekiwania pracodawcy wobec kandydatów do pracy: min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe lub kurs kucharza umiejętności: przygotowywanie i dekoraowanie potraw i deserów, umiejętnośc pracy samodzielnej i zespolowej, dyspozycyjność uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe : min. 1 rok na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 22.01.2016
Oferta pracy ważna do: 05.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na dziale produkty świeże , obsługa klienta, sprawdzanie dat
Carrefour Polska Sp. z o.o. - 2017-06-06 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dan kuchni polskiej (placówka specjalizuje się w daniach z ziemniaków)
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "GULIWER" ESTKOWSKI, SAWICKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-29 - Nasielsk (mazowieckie)
sprzątanie hal produkcyjnych
NOWA PIEKARNIA Z ŁUKOWA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-18 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
DGP Catering Partner Sp. z o.o. - 2017-02-17 - Starachowice (świętokrzyskie)
j.w
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; samodzielność, zaangażowanie w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-08-27 - Gliwice (śląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-03-20 - Tczew (pomorskie)
Spawacz
FHU "COM I BUD" DARIUSZ UTRATA - 2018-07-20 - Niedomice (małopolskie)
Przygotowanie dań,dbanie o prawidłowe magazynowanie produktów,zapewnienie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego,zapewnienie wysokiej jakości produktów
Gospoda pod Kogutem Gąsiorek Milena - 2017-03-07 - Zawonia (dolnośląskie)
praca na kuchni
WILANESKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Myszków (śląskie)
ręczne sortowanie rozdrobnionej frakcji w kabinie sortowniczejprzygotowanie materiału do prawidłowego przebiegu produkcjikontrola i ocena kompletności wsadu
kontakt przez OHP - 2018-08-09 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: planowanie, organizowanie, decydowanie, kontrola, nadzór w obszarach: realizacji zadań przewozowych, efektywnego wykorzystania pracy taboru autobusowego, planowanie i rozliczanie czasu pracy kierowców, zarządzenie kierowcami w celu realizacji zadań przewozowych, rozliczanie zrealizaowanych zadań przewozowych, pracy dyżurnych ruchu, opracowywania koncepcji układu sieci komunikacyjnej; WYMAGANIA: wykształcenie wyższe techniczne, ekonomiczne, menadżerskie, roczne doświadczenie na stanowisku kierowniczym lub samodzielnym w obszarach związanych z planowaniem i organizacją pracy zespołów (mile widziane doświadczenie na stanowiskach zwiazanych z transportem samochodowym), znajomość zagadnień funkcjonowania komunikacji samochodowej, znajomość przepisów związanych z branżą transportową, umiejętność zarządzania zespołem, analizy, syntezy, znajomość programów Word, Excel, programów pocztowych, przeglądarki internetowej na poziomie podstawowym, umiejętność obsługi urządzeń biurowych, prawo jazdy kat. B
Przedsiębiorstwo Komunikacji Samochodowej w Lublińcu Sp. z o.o. - 2016-11-08 - Lubliniec (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków. Realizacja zamówień. - Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wykształcenie min. zawodowe, gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wstępnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda Śląśka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2016-07-05 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, wypiek ciast ukraińskich, umowa zlecenie plus ZUS, 80 godzin w miesiącu, także w weekendy, dyspozycyjność w godz. 5:30 - 22:00.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotoowanie wstępne materiału do obróbki, cięcie, szlifowanie, wiercenie, włączanie i wyłączanie maszyn, sprawdzanie jakości cięcia i innych operacji wykonywnych przez maszyny, regulacja parametrów maszyn zgodnie z wytycznymi, , drobne naparwy i przeglądy mmaszyn, organizacja własnego czasu pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Bługowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-02-15 - Chojnice (pomorskie)
zgodnie z umową
Spółdzielnia Socjalna "Dobry Adres" - 2017-03-17 - Słupca (wielkopolskie)
organizacja imprez, przygotowanie potraw dla klienta dziennego
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2017-08-29 - Orzech (śląskie)
przygotowanie posilków dla dzieci do lat 3
Żłobek Miejski Nr 3 - 2018-06-19 - Białystok (podlaskie)
REGENERACJA TONERÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE NOWAK -JERZY NOWAK - 2015-11-05 - Witnica (lubuskie)
do uzgodnienia
MATBUD SIKORA SYLWIA - 2016-08-01 - Boguchwała (podkarpackie)
rozładunek towaru, układanie towaru na półkach, kompletowanie zamówień, skanowanie produktów, pakowanie, wysyłka towarów
kontakt przez OHP - 2017-11-09 - Sosnowiec (śląskie)
Konserwacja maszyn budowlanych (zagęszczarki, zacieraczki, młoty wyburzeniowe, agregaty prądotwórcze, ubijaki stopowe itp.), bieżąca kontrola parametrów i uzupełnianie środków smarowych oraz płynów chłodzących w układach maszyn i urządzeń, kontrola szczelności układów smarowania i chłodzenia, wymiana olejów przemysłowych w zbiornikach maszyn i urządzeń, dystrybucja środków smarnych na terenie zakładu, wykonywanie prostych prac konserwacyjnych oraz porządkowych.
FHU POWER - 2018-01-15 - Jędrzychów (opolskie)
Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, obsługa stanowiska mięso i wędliny, zarządzanie towarem, dbanie o czystość , prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy.
Dino Polska SA - 2016-06-06 - Radomsko (łódzkie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zabrze (śląskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo WI-TA W. H. Szurgot T. Prytuło s. j. - 2016-08-01 - Augustów (podlaskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Prowadzenie zmiany.
PHU "ALPOL" s.c - 2016-11-14 - Rochna (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska).
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-05-18 - Gdynia (pomorskie)
właścicwy dla stanowiska pracy: kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Bielsk Podlaski (podlaskie)