KUCHARZ RPO Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ RPO
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Oferta dla osób powyżej 30 roku życia, kobiet posiadających niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Data publikacji: 2019-10-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta dla osób powyżej 30 roku życia, kobiet posiadających niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ RPO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Możliwość przyuczenia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 102
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.10.2019
Oferta pracy ważna do: 31.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b8bdc63bff25932c755c1f60ff9e6e05
Podobne oferty pracy
planowanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, rozliczanie satnów magazynowych towaru na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie warzyw, sosów oraz kebabów, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.- Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm.- Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem.- Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość ich wydania .- Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem zasad HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych.- Właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm.- Właściwe i oszczędne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporządzaniu posiłków.- Pobieranie i zabezpieczanie próbek pokarmowych posiłków na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/19-02-2019-ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,27,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-02-20 - Lublin (lubelskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, przewóz dań na terenie zakładu pracy - LG Electronics
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-13 - Mława (mazowieckie)
Oferta prac interwencyjnych.Dostawy i odbiór materiałów i narzędzi budowlanych.
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Wiązowna (mazowieckie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, skaładanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
jw
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 9 - 2018-08-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
BAR "POD STRZECHĄ" BARBARA PORADA - 2016-07-20 - Jastrowie (wielkopolskie)
przygotoywanie posilków w restruracji
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, organizowanie pracy w kuchni, zarządzanie pracą pomocy kuchennej. Praca na dwie zmiany na 3/4 etatu.
ELACTIVE Sp. z o.o. - 2016-01-07 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Zgierz (łódzkie)
wg stanwoiska
PH OLMA Małgorzata Gryszkiewicz - 2017-05-26 - Krzywe (podlaskie)
-
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2017-05-12 - Września (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej z zastosowaniem wszystkich niezbędnych przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań.
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Raszyn (mazowieckie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie i sprzątanie stanowiska pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw wg receptury, sztuka dekorowania potraw, wydawanie potraw, zapoznanie się z organizacją przyjęć okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Wygiełzów (małopolskie)
Kucharz - kuchnia śródziemnomorska.
Restauracja "EL GRECO" Filipos Simeonidis - 2017-03-21 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-18 - Zagórze (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, deserów i ciast, opracowywanie receptur, planowanie menu
Adam Marcówka Zajazd "Marcówka" - 2017-03-31 - Bakałarzewo (podlaskie)
produkcja wyrobów cukierniczych z ciasta drożdżowego, przygotowywanie ciast do wypieku
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Kornica (świętokrzyskie)
przyjmowanie gości, pomocnicze prace gastronomiczne, utrzymanie porządku na terenie hotelu i otoczeniu
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
samodzielne sporządzanie dań kuchni hinduskiej na podstawie receptur (mile widziana znajomość hindi do komunikacji z resztą zespołu)
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-01-30 - Mielec (podkarpackie)
Utrzymania w należytej czystości przydzielonych pomieszczeń.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W OLEŚNICY - 2019-05-08 - Oleśnica (dolnośląskie)
- sporządzanie potraw wg znanych receptur- obróbka wstępna surowców i półproduktów- dobieranie surowców do produkcji potraw- układanie menu- konserwacja maszyn i urządzeń- umowa zlecenie na okres 6 miesięcy
kontakt przez PUP - 2019-01-24 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Hel (pomorskie)