KUCHARZ Radymno oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie ciasta i sk艂adnik贸w do produkcji pizzy. Wyr贸b pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅 typu fast food. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2016-10-26
Lokalizacja: Radymno (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Radymno, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie ciasta i sk艂adnik贸w do produkcji pizzy. Wyr贸b pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅 typu fast food. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radymno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaros艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.11.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 2, 37-500 Jaros艂aw, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jaros艂awski
Gmina pracodawcy: Jaros艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaros艂aw
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Ruchome plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.10.2016
Data dodania oferty pracy: 24.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 07.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
K艂adzenie tynk贸w, prace og贸lnobudowlane, praca w godz. 7-15, praca na terenie wojew贸dztwa opolskiego
Us艂ugi Remontowo-Budowlane Alfred Fuhl - 2018-07-10 - Opole (opolskie)
wed艂ug stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-17 - S艂omniki (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"SILVER" SP Z OO BUJAK TOMASZ BUJAK DOMINIKA - 2016-12-02 - Zawoja (ma艂opolskie)
Oferta dla os贸b spe艂niaj膮cych warunki Regulaminu Refundacji Wyposa偶enia/Doposa偶enia,艣cie偶ka dost臋pu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocze艣nie zakwalifikowane b膮d藕 kwalifikuj膮ce si臋 do II profilu pomocy, pomi臋dzy 30 a 50 rokiem 偶ycia;Mile widziane wykszta艂cnie gastronomiczne, minimum dwa lata do艣wiadczenia zawodowego mile widziane oraz ksi膮偶eczka sanepidowska; praca w kuchni; miejsce pracy Gliwice;
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Gliwice (艣l膮skie)
- utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprzetu i pomieszcze艅 kuchennych- przygotowanie posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych w kuchni- dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
Pa艂ac na Wodzie sp. z o.o. - 2018-03-19 - Stanisz贸w (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Przygotowywanie stek贸w. Przygotowywanie posi艂k贸w na bankiery, lunch-y, konferencje, 艣niadania. Wydawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok). Wymagane aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana znajomo艣膰 kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (艣l膮skie)
Gotowanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni gor膮cej.
CEPRY KUCZY艃SCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-01-12 - Niepor臋t (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej
ku藕nia s.c. - 2018-04-18 - Suwa艂ki (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy, wydawanie da艅.
"Wenecja" Pizzerio-Pierogarnia Katarzyna Barsul - 2017-02-10 - Z艂ocieniec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w .Praca dwuzmianowa, I zmiana : 7:00-15:00; II zmiana: 11:00-19:00. Piersza umowa- zlecenia, p贸藕niej umowa o prac臋 na czas okre艣lony.
"Astoria" s.c. K. Baran, L. Za艂ucka, 艁. Baran - 2018-02-07 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w..ciast, deser贸w
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wsp贸lnicy - 2018-06-27 - Gielni贸w (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okoliczno艣ciowych
PPHU "MAWI-S" S. Zi臋ba - 2016-06-20 - Tworzyjanki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w godz. 10-22 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla os贸b doje偶dzaj膮cych. Dla os贸b z Ko艂obrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
P.P.H I U "SUPER SALMONS" S.C. Leszek Micha艂owski,Dariusz Ludkiewicz,S艂awomir Przybylski - 2016-05-19 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Sp贸艂ka Jawna - 2018-03-23 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Wykonywanie posi艂k贸w w lokalu - kuchnia polsko-偶ydowska. Nadz贸r nad imprezami okoliczno艣ciowymi.
RESTAURACJA KUGEL Agnieszka Januszewska - 2018-01-09 - Knyszyn (podlaskie)
-wst臋pne przygotowanie miejsca pracy-utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy-obr贸bka wst臋pna surowc贸w-przygotowywanie da艅 typu pizza kebab itp.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Bia艂a Piska (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga go艣ci w restauracji hotelowej
HORECAT Sp.z o.o. - 2017-10-03 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Cisna (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
WYSPA WIS艁A TOWARZYSTWO PRZYJACI脫艁 ST臉呕YCY - 2017-11-23 - St臋偶yca (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
STO艁脫WKA "ANTERS" S.C. HANNA PANEK & BART艁OMIEJ PANEK - 2018-07-21 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Organizacja pracy w艂asnej i innych, przestrzeganie w艂a艣ciwego podzia艂u pracy i nadz贸r nad jej wykonywaniem, przestrzeganie zasad technologi i etyki oraz przepis贸w BHP, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w, pomys艂owo艣膰 w urozmaicaniu posi艂k贸w, w艂a艣ciwe porcjowanie, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni, wsp贸艂praca ze specjalist膮 do spraw 偶ywienia i zaopatrzenia oraz pomoc膮 kuchenn膮.
Przedszkole Miejskie Nr 1 - 2018-07-10 - Legionowo (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
Barbara Pawe艂czyk - 2016-01-25 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w ZDPS. Wymagany sta偶 w zawodzie 10-15 lat
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2016-03-04 - Wiele艅 (wielkopolskie)
Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 do produkcji chemii gospdoarczej. Pakowanie ryrob贸w w opakowania zbiorcze
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Ku艣nie (艂贸dzkie)
PRACA - RESTAURACJA PAPPAS PIZZA & CAFE D臉BICA , PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE "NORDPOL" PAWE艁 KUD艁ACZ - 2018-03-22 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci zgodnie z ustalonym jad艂ospisem. Dbanie o w艂a艣ciw膮 kaloryczno艣膰 posi艂k贸w i zgodno艣膰 z normami 偶ywienia zbiorowego. Stosowanie wytycznych HACCAP. Planowanie i uk艂adanie jad艂ospis贸w.
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 2 - 2017-03-03 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
GOTOWANIE, PRACA NA KUCHNI, WYDAWANIE POTRAWWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPE艁NOSPRANO艢CI, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY NA KUCHNI, GOTOWANIAPRACA W HOTELU NA PRAWOBRZE呕U W SZCZECINIEgodziny pracy: 14:00-22:00
CENTRUM US艁UG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MA艃KOWSKI - 2018-04-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)