KUCHARZ Racibórz oferta pracy HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 22 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków na kuchni.Wymagania: doświadczenie. Pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie, w następnych miesiącach możliwość zawarcia umowy o pracę
Data publikacji: 2020-03-06
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 25, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków na kuchni.Wymagania: doświadczenie. Pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie, w następnych miesiącach możliwość zawarcia umowy o pracę
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 22 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Godzinowo
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 22 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.03.2020
Nazwa pracodawcy:
HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 25, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Adres strony pracodawcy: www.hotelracibor.pl
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?96d02e9bd7af84bf4c84c3de572fa4ca
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie dań kuchni tureckiej
Recep Goktas Firma AY YILDIZ - 2019-09-11 - Starachowice (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Radom (mazowieckie)
gotowanie w restauracji wietnamsiej
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - Kochlice (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca przy rozładunku materiałów, przyjmowanie i kontrola dostaw, utrzymanie porzadku w magazynie, wydawanie materiałów do produkcji, prowadzenie dokumentacji, kontrolowanie stanów magazynowych, praca od poniedziałku do piątku w godz. 9-17
CANVAS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych.Zatrudnienie na okres próbny 3 miesiące, docelowo na czas nieokreślony.
AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo - 2017-11-08 - Maróz (warmińsko-mazurskie)
Prace spawalnicze, ślusarskie.
Zakład Mechaniczny "PRECYZJA" Sp. z o.o. - 2019-01-02 - Czchów (małopolskie)
Umiejętność gotowania, obsługa urządzeń kuchennych. Sprzątanie pomieszczeń kuchennych i przynależnych do kuchni.
Publiczne Przedszkole Małego Kopernika M. Król, E.Antoniuk, W. Wrona - 2019-02-22 - Radzymin (mazowieckie)
-Składanie i klejenie kartonów z tektury falistej,-Praca na terenie Tczewa,-Oferta skierowana do osób posiadających orzeczenie o stopniu niepelnosprawności,-Godziny pracy 7:00-15:00,-Kontakt 793-467-428
RGZ SPÓŁKA Z O.O. - 2019-01-10 - Tczew (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "TIM", M. Małdziński - 2017-02-21 - Trzcianka (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy
Hoa-Hong Sinh Nguyen Truong - 2019-09-03 - Tuszyn (łódzkie)
Przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków. Oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi. Utrzymywanie wzorowej czystości sprzętów i naczyń kuchennych oraz odzieży ochronnej. Uczestniczenie w zakupach wyposażenia kuchni. Porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Józefów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków/ dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie ww. kuchni; umowa na 3 lata;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, pieczenie pieczywa tureckiego (chlebki tureckie), przygotowywanie regionalnych zimnych przekąsek, utrzymanie porządku w kuchni; doświadczenie w gastronomii oaz w przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Zawadzkie (opolskie)
przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posiłków w ustalonych godzinach; zapewnienie podstawowych produktów żywnościowych i napojów oraz ich udostępnianie mieszkańcom; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności; utrzymanie porządku na stanowiskach pracy; dbanie o estetyczny wygląd jadalni; sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń przed i po zakończeniu pracy; współuczestniczenie w: planowaniu żywienia mieszkańców DPS z uwzględnieniem postanowień HACCAP, zasad dietetyki i żywienia, opracowywaniu zestawów posiłkoów na poszczególne diety zgodnie z uwzględnieniem potrzeb mieszkańców i ich stanu zdrowia, norm żywieniowych i zaleceń lekarskich, sporządzaniu dekadowych jadłospisów i codziennych zapotrzebowań żywnościowych; opracowywaniu nowych i aktualizowaniu istniejących receptur posiłków
kontakt przez PUP - 2020-03-11 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw indyjskich (kebab)
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Ciechanów (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-19.00
Baltic Rehabilitacja i Wypoczynek - 2017-06-01 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie sushi i dań orientalnych
Be Able Adam Gregorczyk - 2018-03-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw oraz serwowanie (pizza, sałatki, dania obiadowe).
MULTIPROFF Filip Downarowicz - 2016-09-29 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
brukowanie ulic, placów, dróg, chodników, praca na terenie powiatu
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
gotowanie: Kuchnia Polska, Śląska, dbanie o czystość
PUH "MAJA" PATRYCJA ŚLUSAREK - 2018-02-27 - Chorzów (śląskie)
- Szybkie, ręczne rozkręcanie cienkich placków do pizzy z wcześniej przygotowanych kulek. Następnie nałożenie na łopatę placka z odpowiednimi składnikami oraz jego zsunięcie bezpośrednio na kamień szamotowy pieca elektrycznego. Ostatnia faza to kontrolowanie procesu wypieku aż do momentu wyciągnięcia z pieca.- Wynagrodzenie: 15 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane przynajmniej 6 miesięczne doświadczenie w przeciągu ostatnich 24 miesięcy na tym samym stanowisku. Wymagane umiejętności: szybkie, ręczne rozkręcanie cienkich placków do pizzy z wcześniej przygotowanych kulek; nałożenie na łopatę placka z odpowiednimi składnikami oraz jego zsunięcie bezpośrednio na kamień szamotowy pieca elektrycznego; kontrola wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w/g obowiązujących procedur,obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Kajew (łódzkie)
zgodny z wymganym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Człuchów (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg. receptur kuchni wietnamskie
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Jabłonowo (mazowieckie)