KUCHARZ R111/2012-984/20 Włocławek oferta pracy BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ
Stanowisko: KUCHARZ R111/2012-984/20
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
Data publikacji: 2020-08-31
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chopina 30a, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R111/2012-984/20
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0464
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.08.2020
Data zakończenia pracy: 30.11.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, doświadczenie, bez znaczącej przerwy w pracy na stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ
danePracodawcy_nip: 8882739897
danePracodawcy_regon: 341283873
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Chopina 30a, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
danePracodawcy_kodPowiatu: 0464
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984752
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 30a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 31.08.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 31.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 31.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3b8d2ae188d9e70dd4210db6744041f4
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK. Wykształcenie średnie - kucharz, min. 1 rok doświadczenia w pracy, znajomość szczegółów kuchni chińskiej, biegła znajomość języka chińskiego oraz obsługa pieca do przygotowania kaczki po chińsku.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2016-04-19 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań, nadzór nad pracą w kuchni
Ośrodek Wczasowy "JANTAR" Sp. z o.o. - 2019-02-18 - Jantar (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i śląskiej
WIEJSKA CHATKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-14 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Miejskie Nr 54 - 2016-11-09 - Gdańsk (pomorskie)
prowadzenie pojazdu, pow.3,5 ton,wykonywanie czynności związanych z załadunkiem, wyladunkiem,realizacja dostaw
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Kraków (małopolskie)
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Okres próbny 3 miesiące. Godz. pracy 05.00-13.00.
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku - 2018-08-03 - Słupsk (pomorskie)
produkcja gastronomiczna, przygotowanie potraw i deserów w restauracji i na przyjęcia okolicznościowe itp.
"HOTEL NEO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla podopiecznych - śniadania, obiady i kolacje, organizowanie pracy w kuchni, współudział w tworzeniu jadłospisów, sporządzanie zapotrzebowania na produkty żywnościowe.Praca w godz. 6.00-14.00 w Bielsku-Białej. Pierwsza umowa zostanie zawarta na czas określony 12 miesięcy, docelowo na czas nieokreślony. Pracodawca wypłaca dodatki stażowe i nagrody jubileuszowe oraz gwarantuje stabilność zatrudnienia i płynność wynagrodzenia.
Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych - 2018-11-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
Wykształceni zawodowe lub średnie gastronomiczne; spec. kucharz; doświadczenie mile widziane; zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań, podwieczorków, gotowanie obiadów, prace porządkowe w kuchni; jedna zmiana miejsce pracy: Gliwice Łabędy
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 9 W GLIWICACH - 2019-02-27 - Gliwice (śląskie)
Organizowanie stanowiska roboczego zgodnie z przepisami BHP, ochrony ppoż., ochronyśrodowiska i ergonomii- ocenia miejsca montażu pod względem możliwości wykonywania określonych prac i montowanieelementów i podzespołów w wyrób gotowy-posługiwanie się narzędziami oraz urządzeniami stosowanymi podczas montażu wyrobów zdrewna.
kontakt przez PUP - 2020-05-14 - Dzięcioły (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-01-18 - Karpacz (dolnośląskie)
prowadzenie ciągnika siodłowego z naczepą firanką, min.3 miesiace doświadczenia jako kierowca ciagnika siodłowego
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Żędowice (opolskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-02-27 - Tarnów (małopolskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-08-07 - Zgierz (łódzkie)
wg stanowiska
"MAMBO" S.C. Barbara Obłamska,Alicja Janczi - 2016-04-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków wraz z obsługą klienta, kuchnia orientalna
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
UTRZYMANIE ŁADU I PORZĄDKU W SZKOLE ORAZ NALEŻYTEJ DYSCYPLINY PRACY, DBANIE O UPORZĄDKOWANIE TERENU WOKÓŁ SZKOŁY, PIECZA NAD BEZPIECZEŃSTWEM BUDYNKU I CAŁOŚCI SPRZĘTU SZKOLNEGO.
kontakt przez PUP - 2020-03-27 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami HACCP; przyjmowanie towaru; dbanie o przestrzeganie przepisów BHP; przedstawianie serwowanych potraw gościom.Miejsce pracy: Restauracja Hotelu Campanile Wrocław, ul. Jagiełły 7
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej w/g orginalnych receptur od surowca do gotowego produktu.
kontakt przez PUP - 2020-09-03 - Łódź (łódzkie)
obsługa wózka widłowego, układanie towaru w magazynie, kompletacja zamówień.
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 06:00-18:00, również w soboty i niedziele.
Ośrodek Sanatoryjno-Wypoczynkowy "POSEJDON" Sp. z o.o. - 2019-05-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Branża gastronomiczna.- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej- właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2018-12-20 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie posiłków- praca na kuchni
"Mielnik Nad Bugiem" Beata Suprunowicz - 2018-03-05 - Mielnik (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie dań kuchni poskiej
DARIUSZ KUNA PHU AGMA - 2016-11-14 - Uniejów (łódzkie)
- Obsługa Klienta,- Nadzór, organiizacja i koordynowanie pracy techników,- Prowadzenie dokumentacji serwisowej.- Kontakt osobisty ul. Czyżykowska 68, Telefon 602-652-492, E-mail: zg (at) prodom.media.pl
"PRO-DOM" Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe Zbigniew Gryczka - 2016-11-14 - Tczew (pomorskie)
według stanowiska
Miejskie Przedszkole Nr 18 w Legnicy - 2018-07-24 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowanie dań obiadowych, przygotowanie pizzy
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
- PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ I AZJATYCKIEJ, GŁÓWNIE ZUPY PHO I MAKARONÓW- SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ U WIETNAMSKICH DOSTAWCÓW
Ha Long Marzena Szczepańska - 2019-11-05 - Radom (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej.Praca w godz. 6.00-14.00 od pn-pt w Bielsku-Białej. Umowa o pracę na czas nieokreślony.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2019-04-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
zawarty w programie stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Rudno (pomorskie)