KUCHARZ- PRACE INTERWENCYJNE EFS RPO ŻAGAŃ Żagań oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ- PRACE INTERWENCYJNE EFS RPO ŻAGAŃ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw w restauracji
Data publikacji: 2021-05-11
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- PRACE INTERWENCYJNE EFS RPO ŻAGAŃ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0810
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2021
Data zakończenia pracy: 28.02.2022
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie branżowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_3: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Możliwośc zatrudnienia osoby posiadającej doświadczenie zawodowe jako kucharz bez wykształcenia gastronomicznego.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 9241254497
danePracodawcy_regon: 978011816
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: żagański
danePracodawcy_kodPowiatu: 0810
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Żagań
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0988661
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data dodania oferty pracy: 11.05.2021
Oferta pracy ważna do: 10.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7ae6e2392d9e863bb5e0224fc0fdb941
Podobne oferty pracy
j.w
ENNOVATICA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz kuchni włoskiej- przygotowanie stanowiska pracy, przygotowywanie posiłków i ich wydawanie.
DA GRASSO S.C. KATARZYNA PISZCZATOWSKA, LESZEK MURAWSKI - 2019-01-25 - Łomża (podlaskie)
Prace kadrowo-płacowe związane z zatrudnianiem cudzoziemców. Praca w godzinach 8.00-17.00, pon. 8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2020-01-09 - Mechlin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiekanie pizzy, utrzymanie porządku i higieny miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2021-04-23 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
kontakt z klientem, wypisywanie dokumentów, obsługa samochodów
CHLEBICKI KRZYSZTOF AL- AS Krzysztof Chlebicki - 2019-04-25 - Alwernia (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne receptury.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Łódź (łódzkie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych i socjalnych.
CLAR SYSTEM S.A. - 2017-10-24 - Żary (lubuskie)
fryzjerstaż w godz. 8-15, 10-18
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
do uzgodnienia
ELEFANT PHU IMPORT EXPORT - 2016-04-26 - Błażowa (podkarpackie)
- Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej w oryginalny tajski sposób. Przygotowywanie Spring-roli, PAD THAI-a, suszonych mięs, zupy TOM YUM oraz potraw z owoców morza. Wytwarzanie sosu sojowego, past CURRY, past TOM YUM, tofu, lodów na gorąco, sosu rybnego oraz ostrygowego i kiełbasy NAAM. Carving. Korzystanie ze stacji smażącej na WOK-a. Suszenie krewetek koktajlowych. Klasyfikowania produktów tajskich i klasyfikowanie ich jakości. Tworzenie receptur do dań kuchni tajskiej.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni tajskiej w oryginalny tajski sposób. Wymagana umiejętność przygotowywania Spring-roli, PAD THAI-a, suszonych mięs, zupy TOM YUM oraz potraw z owoców morza. Wymagana umiejętność wytwarzania sosu sojowego, past CURRY, past TOM YUM, tofu, lodów na gorąco, sosu rybnego oraz ostrygowego i kiełbasy NAAM. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tajskich. Wymagana umiejętność tworzenie nowych receptur. Wymagana umiejętność Carving-u. Wymagana umiejętność korzystania ze stacji smażącej na WOK-a. Wymagana umiejętność suszenia krewetek koktajlowych. Wymagana umiejętność klasyfikowania produktów tajskich i klasyfikowania ich jakości.
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Katowice (śląskie)
Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy:Zapewnia opracowanie spraw emerytalno-rentowych z ubezpieczeń społecznych, kapitału początkowego i innych świadczeń, w tym zleconych Zakładowi do realizacji oraz korespondencji.Warunki pracy:Zakład Ubezpieczeń Społecznych jest pracodawcą przyjaznym osobom z niepełnosprawnościami. Stwarza pracownikom optymalne środowisko pracy, uwzględniając ich potrzeby. Istnieje możliwość dostosowania stanowiska pracy i jego wyposażenia do indywidualnych potrzeb osób z niepełnosprawnościami.Wyposażenie stanowiska pracy:- sprzęt komputerowy,- sprzęt biurowy.Warunki wykonywania pracy:- spełniają warunki określone wymogami bhp i ppoż.,- polegają na obsłudze komputera powyżej 4 godzin na dobę,- wiążą się z bezpośrednim kontaktem z klientem ZUS,- konieczność poruszania się po całym obiekcie,- konieczność wykonywania pracy poza biurem,- konieczność odbywania podróży służbowych,- budynek 2-piętrowy z windą oraz pomieszczeniami sanitarnymidostosowanymi do potrzeb osób niepełnosprawnych,- stanowisko pracy zlokalizowane w pomieszczeniach biurowychna 1 i 2 piętrze,- miejsce pracy dostosowane do osób poruszających się przy pomocywózka inwalidzkiego,- wejście do budynku jest zorganizowane z poziomu chodnika,- przy wejściu do budynku znajduje się pochylnia,- drzwi przy wejściu do budynku otwierają się automatycznie,- w bezpośrednim sąsiedztwie wejścia do budynku znajdują sięmiejsca parkingowe dla osób z niepełnosprawnościami.
Zakład Ubezpieczeń Społecznych Oddział w Bydgoszczy - 2019-08-26 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
pon - pt 8.00 - 16.00
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, kolacji i obiadów
Zakład Usług Gastronomiczno Turystycznych i Administracyjnych Tolak - 2017-06-10 - Kiełbice (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ (KEBAB) CIEPŁEJ I ZIMNEJ POD NADZOREM SZEFA KUCHNI, DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2020-07-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Układanie i montaż rurociągów, wykonywanie połączeń zgrzewanych przy budowie sieci z PE
Instan Andrzej Noskiewicz - 2019-09-27 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw regionalnych kuchni rosyjskiej i ukraińskiej oraz dbanie o czystość w higiene w kuchni. Praca w Szczyrku w równoważnym systemie czasu pracy.
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNA S.A - 2017-09-26 - Szczyrk (śląskie)
sporządzanie analiz sprzedaży, uzgadnianie specyfikacji dostaw, współpraca z działem exportu, kontakt z klientami i chińskojęzycznymi producentami towarów
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań określonego działu kuchni.Pracodawca zapewnia dobrą atmosferę w pracy, szkoleenia, elastyczne godziny pracy, możliwość rozwoju, dogodne formy zatrudnienia.
Jakub Urbaniak ZŁOTOPOLSKA DOLINA - 2021-05-12 - Trębki Nowe (mazowieckie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2017-02-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca przy produkcji pizzy.
PP Polska Iwona Lackosz - 2016-01-12 - Krosno (podkarpackie)
1. Przygotowywanie posiłków2. Dbanie o porzadek oraz higiene w kuchni3.Dbanie o odpowiednie przechowywanie żywności
SCHRONISKO DLA NIELETNICH W SZCZECINIE - 2020-02-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość, obsługa kasy fiskalnej. praca w godzinach - 10.00 - 22.00
"SUŁTAN KEBAB" Anna Dzikowska - 2019-09-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne mączne
AMGO S.C. Prod.Wyrobów Garmażeryjnych - 2017-07-21 - Tenczynek (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, pomoc innym pracownikom, sprawdzanie jakości dań, porządkowanie miejsca pracy.praca w godz: 5-13, 7-15, 15-23.
kontakt przez PUP - 2020-01-29 - Rumia (pomorskie)
obsługa kuchni i stołówki
Szekla Katarzyna Nadrowska - 2016-10-25 - Stronie Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej (bengalskiej lub nepalskiej lub indyjskiej)
GAZI KEBAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-09-03 - Różan (mazowieckie)
sortowanie owoców i warzyw, czynności porządkowe
WORK&JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-08 - Kwidzyn (pomorskie)
Praca w stołówce akademickiej.Stołówka czynna od pon. do niedz., natomiast praca jest 5 dni w tygodniu (np. od pon. do pt. lub od śr. do niedz.), zgodnie z zachowaniem tygodniowej normy czasu pracy tj. 40h/tyg; praca w godz. 7-15, 8-16.
KRAKOWSKA AKADEMIA IM. ANDRZEJA FRYCZA MODRZEWSKIEGO - 2019-06-03 - Kraków (małopolskie)