KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2019-12-09
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren Poznania, 61-001 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: KSIĄŻECZKA SANEPID
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praca na II zmiany, praca na terenie Poznania,praca w kuchni pryz produkcji potraw, produkcja wg receptur
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.12.2019
Oferta pracy ważna do: 09.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4a81c54b6d01ca6d702dc076859bfc9c
Podobne oferty pracy
Obsługa konsumenta w zakładach gastronomicznych.
Niegowski Zdzisław "AGROLA" Zakład Handlowo- Produkcyjny - 2019-03-25 - Płatkownica (mazowieckie)
-prace kucharskie
BART-POL Bartosz Schweitzer - 2020-07-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im Oskara Bielawskiego w Kościanie - 2017-11-27 - Kościan (wielkopolskie)
montaż nap, przygotowanie materiału do mocowania nap.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Borowianka (śląskie)
Tworzenie zaawansowanych raportów z wykorzystaniem MS Excel Odpowiedzialność za przygotowanie, aktualizowanie i zarządzanie planami projektu, a także kontrola jakości i ryzyka zgodnie z wymaganiami Managera Projektu. Aktywne monitorowanie postępu prac projektowych zgodnie z najlepszymi praktykami metodyk zarządzania projektami. Wsparcie zarządzania - planowanie, koordynacja, sporządzanie protokołów z posiedzeń i raportowanie dalszych działań. Odpowiedzialność za modelowanie procesów biznesowych, standaryzację i optymalizację
ATOS GLOBAL DELIVERY CENTER POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-07-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań, w tym dań kuchni wschodniej wg oryginalnych receptur kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Łódź (łódzkie)
utrzymanie porządku na terenie zewnętrznym Jednostki Wojskowej (koszenie trawy, grabienie, utrzymanie porządku, odśnieżanie)
ZAKŁAD SPRZĄTANIA WNĘTRZ JÓZEF JANKOWSKI "MOP 83" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-07-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca z artystami-śpiewakami solistami podczas lekcji, prób i przedstawień, praca na umowę o pracę na czas określony, przerywany czas pracy, praca w godzinach: 10-14, 18-22.
Opera Wrocławska - 2017-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Praca w godz 8-16. (pierwsza umowa na okres 3 miesięcy)
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Piła (wielkopolskie)
wg zakresu czynnosci
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Wałcz (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej,- praktyka zawodowa w kuchni indyjskiej 5 - lat,- znajomość języka angielskiego oraz hinduskiego w stopniu zaawansowanym,- wykształcenie średnie gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Września (wielkopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Biskupin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskieji orientalnej, krojenie warzyw, wydawanie posiłków
SAP GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Cewice (pomorskie)
Przygotowanie kebabu i dań kuchni indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Gdynia (pomorskie)
mile widziane doświadczenie w gastronomii (pizzerii, restauracji lub piekarni)
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2015-11-02 - Strzelce Opolskie (opolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 340 "KASZTANOWEGO LUDKA" - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny- możliwość dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - Łagów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni. Praca w wymiarze 3/4 etatu (6 godzin dziennie) od godziny 10:00 do 16:00. Proponowane wynagrodzenie 15,00 zł na godzinę brutto.
PHU Ania Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-20 - Tomisław (dolnośląskie)
- Obsługa grilla, przygotowywanie kanapek, zapiekanek, sprzedaż produktów garmażeryjnych. Dbanie o czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 10:00-18:00 + soboty. Wymagane wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 502-384-898) w godzinach: 8:00-16:00. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 502-384-898) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. STRZELCóW BYTOMSKICH 33 m. 18, 41-902 Bytom) lub e-mail: ewa (at) garmazer.pl
PIOTR POWAŁA PARADISE CATERING - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-11-23 - Poznań (wielkopolskie)
Praca na stanowisku kucharz.Praca w godzinach 12.00-24.00
Fun Factories SP. Z O.O. - 2017-04-25 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie wyrobów garmażeryjnych. Dbanie o miejsce pracy.
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2016-05-18 - Dęblin (lubelskie)
praca w kuchni
"PROFES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-03 - Kwidzyn (pomorskie)
-
"12 STOLIKÓW " AGNIESZKA LEWNAU - 2016-04-21 - Zielona Wieś (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - kebab, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, krojenie kebaba.
Hüseyin Demir - 2018-05-11 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
dbanie o zakres produkcji, planowanie i wykonywanie najwyższej jakości produktu
kontakt przez OHP - 2017-08-17 - Bytom (śląskie)
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posiłków.Doświadczenie zawodowe mile widziane.
Centrum Swobodna Przestrzeń Sp. z o.o. - 2018-03-29 - Cisie (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Rzekuń (mazowieckie)