KUCHARZ Poznań oferta pracy SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
Data publikacji: 2019-04-29
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: odpowiedzialność
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_1: KOMUNIKATYWNOŚĆ
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_2: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
brak skazania prawomocnym wyrokiem przeciwko mieniu, przeciwko obrotowi gospodarczemu, przeciwko działalności instytucji państwowych oraz jednostek samorządu terytorialnego, przeciwko wiarygodności dokumentów lub za przestępstwo skarbowe
Nazwa pracodawcy:
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, LM, dokumenty potwierdzające wykształcenie, uprawnienia i staż, podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgoody na przetwarzanie danych osobowych, oświadczenie o korzystaniu z pełni praw publicznych, oświadczenie o niekaralności
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, e-mail , Godziny : 8.00-15.30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: CZECHOSŁOWACKA
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.04.2019
Oferta pracy ważna do: 08.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0a182bb2f281eb0c18ae6456874069bb
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy- Pensjonat Polonia- Krynica Morska
Angel Sp. z o.o. - 2017-04-10 - Krynica Morska (pomorskie)
Przyrządzanie dań, przekąsek, przystawek, deserów. Utrzymywanie czystości, skrupulatność.
AGENCJA WIST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-24 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
pRZYGOTOWYWANIE DAŃ , PÓLPRODUKTÓW, DO DAŃ TYPU SOSY, SAŁATKI. pRACA W ZESPOLE W .KUCHNI. pRACA NA 2 ZMIANY . pRACA W GODZINACH 8.00-02.00 . Tygodniowo 40 godzin we grafiku ustalanego elastycznie.
PPHU "EDMA" S.C. - 2017-06-23 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.Wymagana znajomość kuchni polskiej, dyspozycyjność i uczciwość.
SANEX Monika Siudzińska - 2016-06-28 - Sulejówek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków/zup, mięs, sosów, surówek itp.
Mango Studio Paweł Perenc - 2018-06-19 - Ksawerów (łódzkie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Skarbimierz (opolskie)
-Obsługa urządzeń i narzędzi ślusarskich,-Wynagrodzenie 13 zł netto za godzinę,-Miejsce pracy: Pruszcz Gdański,Osoby zainteresowane ofertą i spełniające podane przez nas wymagania prosimy o przesłanie CV na adres email gdansk (at) jobhouse.pl z podaniem nr ref. SLU/PRG/GDAProsimy o dopisanie następującej klauzuli "Wyrażam zgodę na wykorzystanie przez Jobhouse Natalia Bogdan z siedzibą na al. Grunwaldzkiej 31 80-241 Gdańsk moich danych osobowych w celu pośrednictwa pracy (posiadanie i przetwarzanie danych osobowych oraz ich udostępnianie klientom w ramach prowadzonych projektów rekrutacyjnych) zgodnie z obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz.926 ze zm.) aż do momentu wycofania zgody. Potwierdzam, że zostałem/am poinformowany/a o prawach do poprawiania, dostępu i ochrony tych danych. Informujemy, że administratorem zbieranych danych osobowych jest Jobhouse Natalia Bogdan z siedzibą na al. Grunwaldzkiej 31 80-241 Gdańsk (nr wpisu do rejestru agencji zatrudnienia: 7097), gdzie zbierane są i zabezpieczane dane.".
JOBHOUSE SP. Z O.O. - 2016-04-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Porcjowanie i wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
P&T INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2018-05-04 - Gdynia (pomorskie)
witanie gości, wskazywanie im wolnego miejsca, podawanie menu, udzielanie informacji na temat potraw i napojów, doradzanie w wyborze, przyjmowanie zamówienia, dostarczanie zamówionych potraw, przyjmowanie zapłaty, wydawanie reszty, fiskalizacja sprzedaży, przygotowanie sali, dbanie o czystość stołów, nakryć i ich prawidłowe nakrycie, jak najlepsza obsługa Gości, dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.
DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL" - 2018-03-08 - Charzykowy (pomorskie)
Przygotowanie potraw m. in. kuchni ormiańskiej, obróbka termiczna, wydawanie potraw, sprzatanie.
JAZZ PIZZA Leszek Hersztek - 2016-01-21 - Gdynia (pomorskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie, smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Libusza (małopolskie)
- dbanie o dobre imię przedsiębiorstwa;- dążenie do uzyskiwania na powierzonym odcinku pracy jak najlepszych wyników i przejawianie w tym celu odpowiedniej inicjatywy, także stałe podnoszenie kwalifikacji;- sumienne, terminowe i staranne wykonywanie prac wynikających z zakresu obowiązków oraz stosowanie się do poleceń przełożonego;- przestrzeganie regulaminu pracy, ustalonego w firmie czasu pracy, przepisów i zasad bhp, p.poż., tajemnicy służbowej i państwowej;- dbałość o dobro firmy, chronienie jej mienia oraz używanie go zgodnie z przeznaczeniem;- dokładna znajomość przepisów, instrukcji i zarządzeń oraz wytycznych dotyczących stanowiska pracy, oraz przestrzeganie ich postanowień;- wykonywanie pracy zgodnie z przyjętymi w Bierhalle standardami i procedurami produkcjiGodzina zakończenia pracy: 23:00System czasu pracy: 2/2Kontakt z pracodawcą: aleksandraksiazczyk (at) globret.com lub 601677403
"TOP TEN" SP. ZO.O. - 2017-03-13 - Wrocław (dolnośląskie)
SPORZADZANIE DAŃ Z KARTY MENU DLA KLIENTÓW OBCOJĘZYCZNYCH W TYM KLIENTÓW Z UKRAINY, PRZYGOTOWANIE MENU UKRAIŃSKIEGO NA PODSTAWIE STRON INTERNETOWYCH
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-11-02 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca po 12 godzin w godz. 7.00-19.00 od poniedziałku do niedzieli wg ustalonego grafiku w OSW "BESKIDEK" w Szczyrku.
AGROMEP S. A. - 2015-12-10 - Szczyrk (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gałki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2017-08-29 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-17 - Zgierz (łódzkie)
Kucharz - pizzer
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHOŁ - 2017-07-07 - Dobrzechów (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Opoczno (łódzkie)
wstępnaobróbka i sportzadzanie dań z karty menu, potraw regionalnych kuchni poskiej i innych narodów praz potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe. Wykańczanie porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kuźnica Skakawska (łódzkie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (małopolskie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Zduńska Wola (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w restauracji Vanessa
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-11-30 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i normami żywieniowymi, przestrzeganie stanu sanitarnego pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Radom (mazowieckie)
- przygotowywanie dań dla gości
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Borzechowo (pomorskie)
księgowanie, numerowanie dokumentów zakupu i sprzedaży, rozliczenie księgowe miesiąca
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków (obiady, imprezy okolicznościowe itp.).Godz. pracy 10.00-18.00 / 18.00-24.00.Umowa zlecienie jako okres próbny. Następnie umowa o pracę na czas określony. Docelowo zatrudnienie na stałe.Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2500 PLN
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2016-09-19 - Września (wielkopolskie)