KUCHARZ POTRAW ARABSKICH D膮browa Tarnowska oferta pracy AMIR KEBAB SABRI ADOUANI
Stanowisko: KUCHARZ POTRAW ARABSKICH
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw z zakresu kuchni tunezyjskiej
Data publikacji: 2019-10-11
Lokalizacja: D膮browa Tarnowska (ma艂opolskie)
Pracodawca: AMIR KEBAB SABRI ADOUANI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艣cielna 11, 33-200 D膮browa Tarnowska, powiat: d膮browski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw z zakresu kuchni tunezyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ POTRAW ARABSKICH
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: D膮browa Tarnowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: d膮browski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: D膮browa Tarnowska
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.10.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
arabski, w mowie - C2 - bieg艂y, w pi艣mie - C2 - bieg艂y
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagana :znajomo艣膰 potraw arabskich oraz umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania
Nazwa pracodawcy: AMIR KEBAB SABRI ADOUANI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w D膮browie Tarnowskiej
Adres pracodawcy:
Ko艣cielna 11, 33-200 D膮browa Tarnowska, powiat: d膮browski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie PUP
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: d膮browski
Gmina pracodawcy: D膮browa Tarnowska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: D膮browa Tarnowska
Ulica pracodawcy: Ko艣cielna
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w D膮browie Tarnowskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.10.2019
Data dodania oferty pracy: 11.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 18.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c386d70be552eff81767579db3a49372
Podobne oferty pracy
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY NA STANOWISKO SAMODZIELNEGO KUCHARZA. PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W TRZYZMIANOWYM TRYBIE PRACY: 7:00 - 15:00, 9:00-17:00, 10:00 - 18:00.PRACA W ZGRANYM ZESPOLE, W PRZYJAZNEJ ATMOSFERZE. DO OBOWI膭ZK脫W NALE呕Y:- PRZYGOTOWYWANIE ORAZ WYDAWANIE POSI艁K脫W- PRZYGOTOWYWANIE NOWYCH PROPOZYCJI DA艃 W OPARCIU O SEZONOWO艢膯 PRODUKT脫W- UTRZYMANIE PORZ膭DKU W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH
FIRMA BARTEK - 2017-03-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie baru sa艂atkowego, przygotowanie i sprzeda偶 pizzy, kebabu i sa艂atek
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie da艅 zgodnie ze standardami Restauracji (przekazywane podczas przyjmowania do pracy), zarz膮dzanie osobami na stanowisku pomocy kuchennych. Praca w godz. 13-21. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 13-19.
Restauracja Anna De Croy Jaros艂aw Domaradzki - 2016-08-12 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie surowc贸w oraz da艅 kuchni orientalnej, kierowanie zespo艂em ludzi
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-02-09 - Wo艂omin (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, dbanie o porz膮dek, przestrzeganie bhp, ppo偶, haccp, przygotowywanie jad艂ospis贸w, pobieranie towaru z magazynu, robienie zestawie艅 itp.
Przedszkole Nr 148 - 2019-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Sta偶 w Domu Pomocy Spo艂ecznej Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr 37
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawnie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morzaa, warzyw i innych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony.Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Umiej臋tno艣膰 projektowania z u偶yciem oprogramowania CAD 3D w dziedzinie mechanika i budowa maszyn
Zak艂ad Budowy Maszyn MADREW Sp. z o.o. - 2018-01-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
Bar "BIS" Lucyna Kusztal - 2019-06-26 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-04-09 - Stegna (pomorskie)
przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej , miejsce pracy: Opole, Solaris, ul. Pl.Kopernika 16.
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI BENGLADESKIEJ, SPRZ膭TANIE STANOWISKA PRACY, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI BANGLADESKIEJ, MILE WIDZIANA DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I S艁ABA BANGLADESKIEGO,GODZINY PRACY OD 12-20.
STAR PORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
Restauracja Kr贸lewska Monika Grze艣kiewicz - 2019-10-09 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy, obs艂uga klienta, sprzeda偶 towar贸w
呕uberek Rafa艂 Stanis艂aw Firma "RAFF" - 2018-08-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca
RADO艢膯 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYDAWANIE POSI艁K脫W Z KARTY, ORGANIZACJA PRACY
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFA艁 KRAMARZ - 2019-09-09 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty da艅 - wyb贸r naczy艅 do podawania da艅 - wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅 - nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami - dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni - ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw - zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania - nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych - ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋
Hotel Sp. z o.o. - 2019-09-25 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
kucharz - refundowane
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
prace zwi膮zane ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 11-23 w D藕wirzynie.
Jarmark S.C. Marek Go艂uchowski,Jaros艂aw Klimowski - 2016-05-04 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
zgodny ze st.
IRENA STEBLECKA - 2016-03-07 - Cieszk贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej i w艂oskiej (pizze, makarony).
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
Centrum Us艂ugowe SIEDLISKO Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Pszczyna (艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Szczawnica (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji
MA艁GORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2018-08-01 - Modlnica (ma艂opolskie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Brzeg (opolskie)