KUCHARZ, POMOC KUCHENNA, DYSTRYBUCJA POSIŁKÓW W SZPITALU Kraków oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA, DYSTRYBUCJA POSIŁKÓW W SZPITALU
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów, koordynacja pakowania posiłków do dystrybucji, współpraca z zespołem, realizowanie przydzielonych i zlecanych zadań, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, mycie, czyszczenie, przechowywanie przyrządów używanych w kuchni , prace porządkowe mające na celu utrzymanie kuchni w czystości, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiana przyrządów uzywanych w kuchni
Data publikacji: 2017-06-01
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów, koordynacja pakowania posiłków do dystrybucji, współpraca z zespołem, realizowanie przydzielonych i zlecanych zadań, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, mycie, czyszczenie, przechowywanie przyrządów używanych w kuchni , prace porządkowe mające na celu utrzymanie kuchni w czystości, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiana przyrządów uzywanych w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: czasowy ze stawką miesięczną
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ, POMOC KUCHENNA, DYSTRYBUCJA POSIŁKÓW W SZPITALU
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.05.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie zawodowe w żywieniu zbiorowym, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Młodzieżowe Biuro Pracy Kraków
Adres pracodawcy:
al. Słowackiego 44, 30-018 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ankieta poszukującego pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Adres strony pracodawcy: www.aspen.pl
Ulica pracodawcy: al. Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 44
Profil działalności pracodawcy:
Niespecjalistyczne sprzątanie budynków i obiektów przemysłowych
Oferta zgłoszona przez: Młodzieżowe Biuro Pracy Kraków
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 15
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 8
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.06.2017
Data dodania oferty pracy: 30.05.2017
Oferta pracy ważna do: 30.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
##zakres##
Restauracja Kaskada Smaku - 2015-11-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
wg. zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Radomsko (łódzkie)
Wymagane 3 mies. doświadczenie w przygotowywaniu dań kuchni ukraińskiej: lepieniu pielmeni, kreplachów oraz charotesu według oruginalnej receptury ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2018-01-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prace porządkowe po remoncie.
kontakt przez OHP - 2016-07-08 - Sopot (pomorskie)
Samodzielny kucharz
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWTYWANIE I WYDAWANIE POTRAW SPRZĄTANIE STANWISKA PRACE ZWIĄZANE Z KUCHNIĄ
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dbałość o najwyższą jakość potraw oraz o higienę miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-05-22 - Górzno (kujawsko-pomorskie)
Kucharz do wypieku pizzy.
EMKA s.c. Magdalena Liss, Kinga Kowal - 2015-12-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
rozdrabnianie warzyw na tarce; krojenie i sporządzenie kebaba za pomocą noża; obsługa kasy fiskalnej; praca w godz.: 10-18 lub 14-22
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-03-02 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-02-10 - Białystok (podlaskie)
brukarz
Przedsiębiorstwo Inżynieryjno - Budowlane " INŻBUD" Z. Celeban - 2017-02-28 - Lgota-Nadwarcie (śląskie)
Odbieranie z linii produkcyjnej i pakowanie wyrobów gotowych. Ułożenie kartonów z wyrobem na palecie. Kontrola jakości wyrobu oraz linii technologicznej. Prace porządkowe.
Greiner Packaging Sp. z o.o. - 2017-04-26 - Teresin (mazowieckie)
praca w zawodzie
F.H.U. "GROZ-WIT" LILIANNA PÓŁMIS-GROZMANI RESTAURACJA DAMA PIK - PIZZA GROZ-WITA - 2016-09-15 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-01-10 - Tarnów (małopolskie)
obsługa maszyn przy produkcji opakowań z tektury
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Radomsko (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu dań, obieranie warzyw, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obsługa imprez okolicznościowych
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2017-08-30 - Chorzów (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morz, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i sprzedaż
TRAFART KIESZKOWSKI OKTAWIAN - 2016-04-04 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków; obieranie, mycie i krojenie owoców i warzyw; nauka gotowania
Firma Kateringowo - Usługowa "AL- KRIS" Aldona Ardelli-Tylza - 2017-10-16 - Wilków (dolnośląskie)
produkcja zup, sosów, surówek, deserów; produkcja dań mięsnych różnymi technikami; obsługa cateringów zewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Karnity (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
sprzedaż i obsługa klienta, praca ca cały etat i 1/2 etatu
POCZTA POLSKA S.A. - 2016-09-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wykładanie towaru w sklepie drogeryjnym, przyjmowanie dostaw, układanie towaru na półkach sklepowych i w magazynie.
LTD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-18 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, obsługa sprzętu i jego konserwacja.
VECTOR FINANCE S.C. Barbara Oberda-Pyź Marek Nowak - 2018-08-30 - Hrebenne (lubelskie)
Osoba samodzielnie pracująca na wymienionym stanowisku. Przygotowywanie dań obiadowych, przekąsek itp. dla klienta indywidualnego oraz przygotowywanie impres okolicznościowych (np. komunie)
Adam Lewczuk Firma Handlowo Usługowa - 2016-01-20 - Zbuczyn (mazowieckie)