KUCHARZ - PIZZERMAN Tomaszów Bolesławiecki oferta pracy ANNA ŻURAW, PIZZA TOMATO, AGROTURYSTYKA
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 4 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie pizzy i innych potraw z karty menu. Miejsce wykonywania pracy Tomaszów Boleslawiecki 23.
Data publikacji: 2019-09-17
Lokalizacja: Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
Pracodawca: ANNA ŻURAW, PIZZA TOMATO, AGROTURYSTYKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-720 Tomaszów Bolesławiecki 23, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie pizzy i innych potraw z karty menu. Miejsce wykonywania pracy Tomaszów Boleslawiecki 23.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tomaszów Bolesławiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Warta Bolesławiecka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 100 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 23.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe; doświadczenie, kiążeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane oprawo jazdy kategorii B.
Nazwa pracodawcy: ANNA ŻURAW, PIZZA TOMATO, AGROTURYSTYKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
59-720 Tomaszów Bolesławiecki 23, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty w godzinach otwarcia pizzerii po umówieniu się telefonicznym numer telefonu 691-090-966.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 13-20
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Warta Bolesławiecka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tomaszów Bolesławiecki
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 17.09.2019
Oferta pracy ważna do: 17.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ffbec8d0372e687630c774eb4bb08e0c
Podobne oferty pracy
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-10-20 - Bondyrz (lubelskie)
praca na kuchni jako samodzielny pracownik
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie przyrządzanie dań rybnych, filetowanie, różne techniki przygotowywania, tworzenie karty dań. Praca w Restauracji 3Ryby w Bolszewie.
ARTEMOR Ewelina Szeląg - 2018-11-22 - Bolszewo (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Kuchnia polska i europejska
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Gliwice (śląskie)
samodzielne prowadzenie i zarządzanie kuchnią
PRZEDSIĘBIORSTWO TECHNOLOGICZNE POLWIND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Kaniewo (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Białystok (podlaskie)
zgodny z charakterystyką pracy
Przedsiębiorstwo Rolne Taczanów Spółka z o.o. - 2015-12-03 - Karmin (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie dań
Cafe-Bar BASZTA Bazydło Lucjan - 2019-03-28 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
nauka przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
-
MONO S.C. - 2018-05-08 - Kościerzyna (pomorskie)
- praca w kuchni serwujące potrawy śląskie, polskie
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Bytom (śląskie)
Wybór właściwych produktów i półproduktów do przygotowywania dań kuchni azjatyckiej, dbanie o czystość na stanowiskupracy, obróbka mięsa, wyrabianie ciast z tofu na makarony i wietnamskie pierogi, przygotowywanie posiłków.Język wietnamski jest wymagany z uwagi na pracę w zespole z innym kucharzem- obywatelem Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa sprzętów gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-02-07 - Kraków (małopolskie)
zgonie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Marzena Niegowska Agro-Turystyka Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi - 2018-02-02 - Brok (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków i inne prace w kuchni.
RAFAŁ ABRAMCIÓW - 2018-09-21 - Kraków (małopolskie)
Przygowywanie posiłków kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix - 2017-04-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2018-01-09 - Bralin (wielkopolskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przestrzeganie zasad BHP. Przygotowywanie posiłków z karty menu oraz pod imprezy okolicznościowe
ALOHA Sp. z o.o. - 2018-02-07 - Cibórz (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, wyroby garmażęryjne
SMAKOSZ Kazimiera Nabielec i Kamila Nabielec, Anna Nabielec - 2016-02-15 - Świebodzice (dolnośląskie)
Organizacja i nadzór podległego personelu, planowanie produkcji i ustalanie asortymentu produkcji. Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie min 5 lat w zakładach żywienia zbiorowego. Miejsce wykonywania pracy LUBKOWO gm. Krokowa.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ w Lubkowie - 2017-06-12 - Lubkowo (pomorskie)
przygotowywanie i pieczenie pizzy
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2019-08-19 - Strzegom (dolnośląskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Lublin (lubelskie)