KUCHARZ - PIZZERMAN Tomaszów Bolesławiecki oferta pracy Anna Żuraw, Pizza Tomato, Agroturystyka
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie pizzy i innych potraw z karty menu, praca w systemie dwuzmianowym, pierwsza umowa na okres próbny, proponowane wynagrodzenie 3500 zł
Data publikacji: 2020-01-30
Lokalizacja: Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
Pracodawca: Anna Żuraw, Pizza Tomato, Agroturystyka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-720 Tomaszów Bolesławiecki 23, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie pizzy i innych potraw z karty menu, praca w systemie dwuzmianowym, pierwsza umowa na okres próbny, proponowane wynagrodzenie 3500 zł
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tomaszów Bolesławiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Warta Bolesławiecka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie, prawo jazdy kategorii B.
Nazwa pracodawcy: Anna Żuraw, Pizza Tomato, Agroturystyka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
59-720 Tomaszów Bolesławiecki 23, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach otwarcia pizzerni po umówieniu telefonicznym. Kontakt telefoniczny w godzinach 08.00-15.00., e-mail a.zuraw (at) pizzatomato.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Warta Bolesławiecka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tomaszów Bolesławiecki
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 30.01.2020
Oferta pracy ważna do: 01.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4619c9db746c8554841a00361ebee116
Podobne oferty pracy
zg
kontakt przez PUP - 2020-01-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej w oryginalny tajski sposób. Przygotowywanie Spring-roli, PAD THAI-a, suszonych mięs, zupy TOM YUM oraz potraw z owoców morza. Wytwarzanie sosu sojowego, past CURRY, past TOM YUM, tofu, lodów na gorąco, sosu rybnego oraz ostrygowego i kiełbasy NAAM. Carving. Korzystanie ze stacji smażącej na WOK-a. Suszenie krewetek koktajlowych. Klasyfikowania produktów tajskich i klasyfikowanie ich jakości. Tworzenie receptur do dań kuchni tajskiej.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni tajskiej w oryginalny tajski sposób. Wymagana umiejętność przygotowywania Spring-roli, PAD THAI-a, suszonych mięs, zupy TOM YUM oraz potraw z owoców morza. Wymagana umiejętność wytwarzania sosu sojowego, past CURRY, past TOM YUM, tofu, lodów na gorąco, sosu rybnego oraz ostrygowego i kiełbasy NAAM. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tajskich. Wymagana umiejętność tworzenie nowych receptur. Wymagana umiejętność Carving-u. Wymagana umiejętność korzystania ze stacji smażącej na WOK-a. Wymagana umiejętność suszenia krewetek koktajlowych. Wymagana umiejętność klasyfikowania produktów tajskich i klasyfikowania ich jakości.
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2015-11-23 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa
Przedsiębiorstwo Handlowo-Inwestycyjne "ER-KA" Roman Kipisz - 2018-10-08 - Łańcut (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
1. FIRMA EDUKACYJNO-ROZWOJOWA MONIKA GIERSZON; 2. MORSKIE PRZEDSZKOLE W GDAŃSKU MONIKA GIERSZON; 3. MORSKA SZKOŁA PODSTAWOWA W - 2020-01-20 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw tadżyckich
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dańdostosowanych do indywidualnych wymagań klintów, właściwe stosowanie produktów spożywczych, serwowanie desrerów napojów i dodatków
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Serokomla (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i chińskiej zgodnie z procedurami obowiązującymi w tych kuchniach, wprowadzanie nowych potraw, opracowywanie kart menu.
SON PHAN VAN "ZŁOTY SMOK" - 2018-11-22 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw, rozdzielanie pracy pomocnikom
SORENO Alina Maciejewska - 2017-11-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Praca z chorymipraca w godz. 7-15 lub 8-16
NZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy "Hospicjum Świętego Ojca Pio" - 2017-01-16 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie półproduktów
FENIX - 2016-12-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- zaopatrzenie w produkty,- przygotowanie posiłków - śnaidania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzedaż
Pizzeria Canarino - 2018-04-27 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw wietnamskich, mięso, ryba, warzywa; gotowanie dań kuchni wietnamskiej. Umowa o pracę na czas określony, poprzdzona okresem próbnym. Proponowany okres próbny - 1 miesiąc, następnie czas określony - 3 lata. Praca jednozmianow: 12:00-20:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie kuchni i przygotowywanie posiłkówi
"EUREKA" JACEK MIKOŁAJCZAK - 2019-04-04 - Rzeczka (dolnośląskie)
przygotowywanie portraw orientalnej. Praca w Opolu, ul. Wrocławska 152, ul. Krakowska 11-13.
kontakt przez PUP - 2020-01-17 - Opole (opolskie)
Prace budowlane na terenie Małopolski i Śląska
Brańka Kamil eRBe-DACH - 2017-01-02 - Zawadka (małopolskie)
Praca na portierni RDLP we Wrocławiu, obserwacja za pośrednictwem ekranów monitoringu, obchody posesji, drobne prace porządkowe konserwatorskie. Umowa zlecenie 160h w m-cu, ruch ciągły.
Lasy Państwowe Zakład Usług Leśnych we Wrocławiu - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie ppotraw kuchni polskiej.
KRZYSZTOF JANKOWSKI KARCZMA POD TOPOLAMI, CATERING, GARMAŻERKA - 2017-08-14 - Konopki Młode (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, rosyjskiej. Wybór naczyń do podawania dań. Nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni. Staż pracy co najmniej rok na danym stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Łódź (łódzkie)
praca na kuchni jako samodzielny pracownik
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie półprodyktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Łódź (łódzkie)
Refundacja na wskazaną osobę
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań typu kebab, obsługa kasy fiskalnej
Firma Handlowo-Usługowa Monika Wawrzyniak - 2018-03-26 - Rawicz (wielkopolskie)
Prace kuchenne, sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Konary (małopolskie)