KUCHARZ/PIZZER Pogwizdów oferta pracy PIZZERIA "PALERMO" SEWERYN KŁOŚ W POGWIZDOWIE
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie pizzy i dań typu fast-food
Data publikacji: 2020-01-20
Lokalizacja: Pogwizdów (podkarpackie)
Pracodawca: PIZZERIA "PALERMO" SEWERYN KŁOŚ W POGWIZDOWIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:37-126 Pogwizdów 175, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie pizzy i dań typu fast-food
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pogwizdów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czarna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: staz pracy mile widziany
Nazwa pracodawcy: PIZZERIA "PALERMO" SEWERYN KŁOŚ W POGWIZDOWIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
37-126 Pogwizdów 175, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Czarna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pogwizdów
Numer budynku pracodawcy: 175
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2020
Oferta pracy ważna do: 20.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?71c778a7d6877c2a0729d005a3c769c8
Podobne oferty pracy
analizowanie rynku branzowego na Ukrainie i w Rosji, nawiązywanie kontaktów handlowych z podmiotami mającymi siedzibę na Ukrainie i w Rosji, budowanie korzystnego wizerunku firmy
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), według wytycznych dietetyka, umiejętność dekorowania potraw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Radziejowice (mazowieckie)
Przyrządzanie dań z zakresu kuchni indyjskiej w tym curry i dań z pieca tandoor. Około 180 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 10-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Mango Mama Rynek Sp. z o.o. - 2019-11-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Zakres obowiązków:• dobór i sprzedaż części do samochodów ciężarowych,• dobór i sprzedaż akcesoriów,• pozyskiwanie nowych klientów.
Suder & Suder sp. z o.o. - 2015-12-02 - Częstochowa (śląskie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2017-06-22 - Siewierz (śląskie)
PROWADZENIE RESTAURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2018-07-30 - Polkowice (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie dań na miejscu i na wynos, obsluga klienta.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów hotelu, restauracji i kawiarni.
FORM-PLASTIC Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
w/g programu stażu
Zajazd Leśny - Firma Cateringowa - 2017-08-09 - Prace Małe (mazowieckie)
Przygotowanie potraw tradycyjnych kuchni tureckiej.
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Mielec (podkarpackie)
Prace budowlane, umiejętność zagęszczania betonu, obsługa niwelatora, gotowość do wyjazdów w delegacjeWymiar etatu: 20 godz.tygodniowo
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Andrespol (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej, organizacja pracy na kuchni, przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe.
Gaststätte Brunnenhof Thomas Sauberbrey - 2017-07-31 - Niemcy (Niemcy)
-Prace ogólnobudowlane, wykończeniowe,-Praca na terenie Tczewa i okolic,-Kontakt telefoniczny 886-125-393, e-mail: grzkamrowski (at) wp.pl
P.H.U Usługi Hydrauliczno-Budowlane Grzegorz Kamrowski - 2019-08-27 - Subkowy (pomorskie)
przygotowywanie potraw, pprzygotowywanie fast foodów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Bielsk (mazowieckie)
praca na kuchni
WR PERFECT Spółka Cywilna - 2018-09-04 - Drogomyśl (śląskie)
Przygotowanie składników, przygotowywanie ciasta na pizze, palenie w piecu do wypieków pizzy, segregowanie składników.
PIZZERIA "CASAMIA" KAMILA OTTO - 2018-06-28 - Antoniów (śląskie)
Przyrządzanie dań kuchni indyjskiej. Obróbka mięsa, owoców i warzyw. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Przyjmowanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SKŁADANOWSKI - 2018-03-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
Typowe prace dla kucharza
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-12-14 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posilków wschodnio-ukraińskich.
MATEO Xavier Mika - 2016-06-23 - Bytom Odrzański (lubuskie)
obliczanie wartości odzywczej potraw, wykonywanie potraw, posługiwanie sie narzędziami, maszynami,
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Tyszowce (lubelskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, sporządzanie posiłków, obróbka surowców do produkcji posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, dbanie o jakość, smak i estetyke posiłków. Obsługa maszyn i sprzętów kuchennych, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, pobieranie prób żywnieniowych i właściwe ich przechowywanie.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ogrodzieniec (śląskie)
praca fizyczna
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Aleksandrówka (mazowieckie)
Przygotowywanie dań na poziomie restauracyjnymPrzygotowywanie list zakupówPrzygotowywanie impres okolicznościowych typu stypa,wesela, urodziny
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2016-11-10 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2018-07-03 - Poznań (wielkopolskie)