KUCHARZ Ostrowo oferta pracy Czapnictwo Modniarstwo Jacek Kr贸likowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Najwa偶niejsze obowi膮zki:Nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw w lokalu gastronomicznymPrzygotowywanie da艅 zgodnie z recepturami i okre艣lonymi standardamiDba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchennyOczekiwania wobec kandydat贸w:Wykszta艂cenie/Do艣wiadczenie gastronomiczneZnajomo艣膰 kuchni polskiejUmiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracy z zespo艂emAktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznychZnajomo艣膰 system贸w kontroli jako艣ci i czysto艣ci (HACCP)
Data publikacji: 2020-05-18
Lokalizacja: Ostrowo (pomorskie)
Pracodawca: Czapnictwo Modniarstwo Jacek Kr贸likowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:D臉BOWA 6, 84-105 Ostrowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Najwa偶niejsze obowi膮zki:Nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw w lokalu gastronomicznymPrzygotowywanie da艅 zgodnie z recepturami i okre艣lonymi standardamiDba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchennyOczekiwania wobec kandydat贸w:Wykszta艂cenie/Do艣wiadczenie gastronomiczneZnajomo艣膰 kuchni polskiejUmiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracy z zespo艂emAktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznychZnajomo艣膰 system贸w kontroli jako艣ci i czysto艣ci (HACCP)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostrowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pucki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2211
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: W艂adys艂awowo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Kurs przygotowuj膮cy do egzaminu czeladniczego w zawodzie kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharskie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: przyuczenie do zawodu kucharza
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Nazwa pracodawcy: Czapnictwo Modniarstwo Jacek Kr贸likowski
danePracodawcy_nip: 5881002756
danePracodawcy_regon: 190489982
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Pucka 30, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: wejherowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2215
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wejherowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934984
Ulica pracodawcy: Pucka
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 18.05.2020
Oferta pracy wa偶na do: 20.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.05.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?80ee9a2a550069a60a7dbc49f6c709b6
Podobne oferty pracy
wszelkie roboty remontowo-budowlane, prace monta偶owe, rozbi贸rka, murowanie, tynkowanie
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Bart膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty da艅
"CENTRALKA" Pawe艂 Jakubczak - 2019-12-23 - Zamo艣膰 (lubelskie)
praca w delegacjach - ca艂y kraj ( praca w wymiarze 1/2 etatu )
RING-ASJ Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 sp贸艂ka komandytowa - 2016-06-01 - Siod艂kowice (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie cateringu, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣cipraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca wed艂ug grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
rezerwa do 45r.偶ycia
kontakt przez PUP - 2019-11-13 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Pozyskiwanie klient贸w. Sprzeda偶 produkt贸w. Negocjacje cen. Kontakty z chi艅skimi kontrahentami.
OPAL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-23 - Kozery (mazowieckie)
Ca艂okszta艂t pracy w kuchni
"POLONEZ" Hotel-Bar Jan Hara - 2018-06-25 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchnii
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - 艁opatno (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie i sprzeda偶 posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg istniej膮cych receptur.Praca w Hotelu Prezydent w godzinach 14-22.Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania.
Jacek Urba艅czyk Firma Consultingowa "PROMOTOR - 2019-06-05 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
zapewnienie prawid艂owego funkcjonowania centrum dystrybucyjnego poprzez przyjecie, rozmieszczanie, przygotowywanie oraz wydawanie towar贸w
Jeronimo Martins Polska Sp. akcyjna - 2016-07-19 - Skarbimierz (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w bezglutenowych dla cateringu dla szk贸艂, praca w godz. 6-14
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2016-02-24 - Osowiec (opolskie)
PRZYJMOWANIE I SPE艁NIENIE WYMAGA艃 DOTYCZ膭CYCH PRZECHOWYWANIA SUROWC脫W I MATERIA艁脫W, WYTWARZANIE PRODUKT脫W KULINARNYCH, UTRZYMANIE W艁A艢CIWEGO STANU SANITARNEGO POMIESZCZE艃 I URZ膭DZE艃, OBS艁UGA MASZYNY DO PRZYGOTOWANIA PASZTECIK脫W, OBS艁UGA KLIENTAWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, MILE WIDZIANE WY呕SZE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY Z 呕YWNO艢CI膭, PRZYGOTOWYWANIA WYROB脫W KULINARNYCH, OBS艁UGI MASZYNY DO PRZYGOTOWANIA PASZTECIK脫W, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO- EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIAPRACA W GODZ. 08:00-20:00
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
POGOTOWIE OPIEKU艃CZE NR 1 - 2019-11-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,18,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-01-31 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
Zak艂ad Us艂ug Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2019-03-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA GASTRONOMICZNA Bo偶ena Walczak - 2019-09-09 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2017-03-24 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w, planowanie oraz organizacja pracy, zamawianie towaru, wydawanie posi艂k贸w
Olchowy Go艣ciniec Sp. Jawna - 2016-11-23 - Zielona G贸ra (lubuskie)
-wykonywanie prac ziemnych,-obs艂uga 艂adowarki zgodnie z zasadami bezpiecze艅stwa,-wsp贸艂praca z zespo艂em realizuj膮cym projekt
TRANSPOL LIDER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-08-17 - Rogowo (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie posi艂k贸w obiadowych- catering. Praca od pon-pt w godz. 8:00-16:00,
BO呕ENA PAZIK BAR NA OSIEDLU - 2019-04-09 - Nadarzyn (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brenna (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
Bar u Lucy PRZEMYS艁AW BELCER - 2020-06-22 - Gorlice (ma艂opolskie)
- przygotowywanie da艅 w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodark臋 magazynow膮,- dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy,- wykonywanie zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-11-10 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie - roczne, uprawnienia do 1 kVzakres obowi膮zk贸w: wykonywanie instalacji elektrycznych , k艂adzenie tras kablowych
Instalacje Elektroenergetyczne i Techniczne - 2018-08-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla podopiecznych - 艣niadania, obiady i kolacje, organizowanie pracy w kuchni, wsp贸艂udzia艂 w tworzeniu jad艂ospis贸w, sporz膮dzanie zapotrzebowania na produkty 偶ywno艣ciowe.Praca w godz. 6.00-14.00 w Bielsku-Bia艂ej. Pierwsza umowa zostanie zawarta na czas okre艣lony 12 miesi臋cy, docelowo na czas nieokre艣lony. Pracodawca wyp艂aca dodatki sta偶owe i nagrody jubileuszowe oraz gwarantuje stabilno艣膰 zatrudnienia i p艂ynno艣膰 wynagrodzenia.
Zesp贸艂 Plac贸wek Opieku艅czo-Wychowawczych - 2018-11-14 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Praca dla osoby pe艂ni膮cej funkcj臋 szefa kuchni w sto艂贸wce szkolnej wydaj膮cej 700 obiad贸w na dzie艅. Planowanie jad艂ospis贸w w porozumieniu z intendentem, realizacja zapotrzebowania na produkty oraz monitorowanie pracy podleg艂ego personelu. Kontorla i nadz贸r nad czysto艣ci膮 oraz niezbednymi wymogami stawianymi prze SANEPID w w/w zakresie. Praca od pon. do pt. w godzinach od 7 do 15.
Szko艂a Podstawowa Nr 8 Im. Przyjaci贸艂 Ziemi - 2020-09-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kra艣nik (lubelskie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 do obr贸bki metali
"LENA WILK脫W" Sp. z o.o. - 2019-05-16 - Nowy Ko艣ci贸艂 (dolno艣l膮skie)