KUCHARZ Opoczno oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie menu, przygotowywanie da艅 zgodnie z ustalonym menu, przygotowywanie p贸艂produkt贸w - krojenie itp., wydawanie da艅, zmywanie naczy艅, sprz膮tanie pomieszcze艅 przeznaczonych do przygotowywania posi艂k贸w.
Data publikacji: 2020-10-12
Lokalizacja: Opoczno (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Opoczno, powiat: opoczy艅ski, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie menu, przygotowywanie da艅 zgodnie z ustalonym menu, przygotowywanie p贸艂produkt贸w - krojenie itp., wydawanie da艅, zmywanie naczy艅, sprz膮tanie pomieszcze艅 przeznaczonych do przygotowywania posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|3
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opoczno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opoczy艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1007
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Umiej臋tno艣膰 1] : znajomo艣膰 i umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni azjatyckiej, w tym w szczeg贸lno艣ci kuchni bengalskiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5871726808
danePracodawcy_regon: 386937390
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opocznie
Adres pracodawcy:
Rolna 6, 26-300 Opoczno, powiat: opoczy艅ski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: opoczy艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1007
Gmina pracodawcy: Opoczno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opoczno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0967943
Ulica pracodawcy: Rolna
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opocznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 13.10.2020
Oferta pracy wa偶na do: 15.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.10.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d6a12ecdf153578cbdbc18652d0727c4
Podobne oferty pracy
jw.
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Sprz膮tanie, piel臋gnacja
InterKadra sp. z o.o. - 2017-04-06 - Steknica (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.Miejsce wykonywania pracy: 艁贸d藕, ul. krokusowa 15/17, ul. Gazowa 8.
POGOTOWIE OPIEKU艃CZE NR 1 - 2019-02-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez prze艂o偶onego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagania: Mile widziane do艣wiadczenie w pracy na kuchni z 偶ywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynno艣ci zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowi膮zk贸w. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - ODDZIA艁 FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
wypiek pizzy
Vegas Grzegorz Wi艣niowski - 2020-08-26 - Pietrowice Wielkie (艣l膮skie)
Przygotowywanie 偶ywno艣ci g艂贸wnie z zakresu da艅 zimnych, przek膮sek oraz wyrob贸w cukierniczych. Istotna na w/w stanowisku jest pomys艂owo艣膰 w przygotowywaniu prezentacji da艅 zgodnie z normami jako艣ci obowi膮zuj膮cymi w hotelu jak r贸wnie偶 opieka i kontrola sprz臋tu kuchennego, oraz terminowe wykorzystywanie zasob贸w kuchennych.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Niemcy (Niemcy)
nauczanie w grupie 3-latk贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zamawianie towaru u dostawc贸w tureckich
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Praca przy linii produkcyjnej polegaj膮ca na montowaniu element贸w sprz臋tu AGD.Umowa zlecenie oko艂o 200 h w m-cu, dyspozycyjno艣膰 ca艂odobowa.Zatrudnienie min. 24 miesi膮ceMiejsce pracy:ul. LG Electronics 1-2, 55-040 Biskupice Podg贸rne
MAX POWER POLAND Sp. z o.o. - 2020-07-10 - Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, d藕wiganie do 20 kg. Praca w godz. 6-18 w systemie r贸wnowa偶nym, r贸wnie偶 w weekendy. PRACA NA UMOW臉 O PRAC臉 LUB UMOW臉 ZLECENIE
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-10-25 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Uk艂adanie menu przygotowywanieposi艂k贸w zgodnie z recepturami, tworzenie nowych przepis贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, koordynacja pracy w zespole.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowe BIMEX Jerzy Bitel - 2017-06-21 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, podawanie, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 z kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Prasowanie odzie偶y w ko艅cowej fazie produkcji.
WIP Sp. z o.o. - 2017-02-20 - Legnica (dolno艣l膮skie)
praca w pizzerii, mo偶e by膰 do przyuczenia
Ma艂gorzta Gosty艅ska "RESTAURACJA OZORK脫W"" - 2017-11-10 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-06-13 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Pomoc przy pracach budowlanych.
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Ga艂ki (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2020-07-09 - Chojnice (pomorskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (艣l膮skie)
- obs艂uga go艣ci hotelu,- obs艂uga kasy fiskalnej,- korespondencja telefoniczna oraz mailowa
CITRONEX I SP Z O. O. - 2019-09-18 - Stok (lubuskie)
Kwalifikacje elektromontera lub do艣wiadczenie w pracy jako elektromonter. Charakterystyka pracy: obs艂uga klimatyzacji pod ziemi膮 (mo偶liwo艣膰 pracy r贸wnie偶 w weekendy - dodatkowo p艂atne). Praca na 4 zmiany, godziny 6:00-14:000, 12:00-20:00, 18:00-1.30, 00:00-7:30. Praca w JSW KWK Budryk i KWK Knur贸w-Szczyg艂owice, KWK Zofi贸wka. Kontakt z pracodawc膮 osobisty po wcze艣niejszym um贸wieniu, telefoniczny pomi臋dzy godzin膮 7:00 a 14:00 w dni robocze lub e-mailowy biuro (at) k-j.com.pl. lub w.ozimirski (at) gmail.com
SANICOM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-02-24 - Pszczyna (艣l膮skie)
M. in. przeprowadza mycie i dezynfekcj臋 kuchni i rozdzielni posi艂k贸w zgodnie z planem, zapoznaje si臋 z planem produkcji potraw na dany dzie艅, pomaga przygotowa膰 potrawy wg ustalonego planu produkcji zgodnie z obowiM. in. przeprowadza mycie i dezynfekcj臋 kuchni i rozdzielni posi艂k贸w zgodnie z planem, zapoznaje si臋 z planem produkcji potraw na dany dzie艅, pomaga przygotowa膰 potrawy wg ustalonego planu produkcji zgodnie z obowi膮zuj膮c膮 technologi膮 ich przyrz膮dzania, ponosi pe艂n膮 odpowiedzialno艣膰 za marnotrawstwo i niew艂a艣ciwe przygotowanie posi艂k贸w, wykonuje prace zwi膮zane z przyrz膮dzaniem p贸艂fabrykat贸w, trybuje i porcjuje mi臋so, przyrz膮dza i porcjuje masy mielone, obtacza, panieruje, sma偶y mi臋so, pilnuje gotowanych i sma偶onych potraw, przygotowuje sosy, sur贸wki, desery, czy艣ci ryby, ziemniaki, warzywa, owoce, porcjuje i pomaga wydawa膰 obiady na sto艂贸wk臋, zabezpiecza prawid艂owo艣ci przechowywanych potraw pozosta艂ych na dzie艅 nast臋pny, myje naczynia, utrzymuje czysto艣膰 i porz膮dek na stanowiskach, jest odpowiedzialna za powierzony sprz臋t i maszyny b臋d膮ce na wyposa偶eniu kuchni, przestrzega przepis贸w bhp i p. po偶., informuje o wszelkich nieprawid艂owo艣ciach w pracy urz膮dze艅 i maszyn, reaguje na wszystkie przejawy potrzeby pomocy mieszka艅com poprzez zawiadomienie pracownika oddzia艂u lub w pilnych przypadkach bezpo艣redniej pomocy. 膮zuj膮c膮 technologi膮 ich przyrz膮dzania, ponosi pe艂n膮 odpowiedzialno艣膰 za marnotrawstwo i niew艂a艣ciwe przygotowanie posi艂k贸w, wykonuje prace zwi膮zane z przyrz膮dzaniem p贸艂fabrykat贸w, trybuje i porcjuje mi臋so, przyrz膮dza i porcjuje masy mielone, obtacza, panieruje, sma偶y mi臋so, pilnuje gotowanych i sma偶onych potraw, przygotowuje sosy, sur贸wki, desery, czy艣ci ryby, ziemniaki, warzywa, owoce, porcjuje i pomaga wydawa膰 obiady na sto艂贸wk臋, zabezpiecza prawid艂owo艣ci przechowywanych potraw pozosta艂ych na dzie艅 nast臋pny, myje naczynia, utrzymuje czysto艣膰 i porz膮dek na stanowiskach, jest odpowiedzialna za powierzony sprz臋t i maszyny b臋d膮ce na wyposa偶eniu kuchni, przestrzega przepis贸w bhp i p. po偶., informuje o wszelkich nieprawid艂owo艣ciach w pracy urz膮dze艅 i maszyn, reaguje na wszystkie przejawy potrzeby pomocy mieszka艅com poprzez zawiadomienie pracownika oddzia艂u lub w pilnych przypadkach bezpo艣redniej pomocy.
kontakt przez PUP - 2020-04-29 - Darskowo (zachodniopomorskie)
Praca jako samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - W膮growiec (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
"JASKINIA TYGRYSA" - JAROS艁AW PIETRUSZEWSKI - 2018-02-05 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Praca w zawodzie kucharza, na pocz膮tek okres pr贸bny (3 m-ce), docelowo praca sta艂a
ANNA BARA艃SKA BELLEVUE - 2016-06-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wykonywanie czynno艣ci sprz膮taj膮cych np. zamiatanie pod艂贸g, opr贸偶nianie pojemnik贸w na 艣mieci.
kontakt przez PUP - 2020-09-03 - Aleksandr贸wka (mazowieckie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - D膮br贸wka (mazowieckie)