KUCHARZ-OFPR/17/0654 Namysłów oferta pracy OPOLSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY
Stanowisko: KUCHARZ-OFPR/17/0654
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2017-04-20
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: OPOLSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PUŁASKIEGO 3b, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Aplikacje proszę przekazywać na adres mailowy: kadry (at) ohp.opole.pl
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-OFPR/17/0654
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętnoś pracy samodzielnej i zespołewej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie w gastronomii
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
dokładność, rzetelność w wykonywaniu obowiązków służbowych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobre umiejętności organizacyjne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
OPOLSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 4, 45-071 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Aplikacje proszę przekazywać na adres mailowy: kadry (at) ohp.opole.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: Q DZIAŁALNOŚĆ - OCHOTNICZE HUFCE PRACY
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, wynagrodzenie minimalne + do 50% premii
Urbański Przedsiębiorstwo Budowlane Ryszard Urbański - 2016-05-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
malowanie elewacji
Firma Ogólnobudowlana POR-BUD Marek Porbacki - 2016-08-03 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, plnowanie menu, zakup produktów, wydawanie posiłków, zapewnienie czystości urządzeń i maszyn, współpraca z klientami, dbanie o standardy obsługi
Royal Greenland Seafood Sp. z o.o. - 2016-09-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-21 - Ścinawka Średnia (dolnośląskie)
Prace typowe dla kucharza ( przygotowanie dań a la carte, przygotowanie przystawek, sosów, sałatek , marynowanie)
ARWA Personaldienstleistungen GmbH - 2015-10-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia. Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-08-28 - Serock (mazowieckie)
proste prace wykończeniowe, pomoc w rozbiórkach budynków, tynkowanie, ocieplanie budynków
PB SERWIS POLAND Sp. z o.o. - 2017-04-03 - Pszczyna (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Kontakt: kariera (at) bristolbusko.pl
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-03-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane (możliwość przyuczenia)Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2018-07-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie zaplecza kuchennego wraz z myciem naczyń, znajomość HACAP, układanie menu z dietetykiem mile widziane, praca dwuzmianowa od poniedziałku do piątku: 7-15,10-18, w okresie próbnym umowa zlecenie, następnie umowa o pracę
Niepubliczne Przedszkole i Żłobek TUPTUŚ Justyna Mazurczak - 2016-11-08 - Brwinów (mazowieckie)
wydawanie i przygotowanie posiłków,utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Augustów (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy 12.00- 20.00
"EMAR" S. C. M. Szpakowicz, E. Łozowicka - 2017-03-29 - Słupsk (pomorskie)
Obsługa maszyn produkcyjnych, przestrzeganie standardów jakości i bezpieczeństwa produktu, prowadzenie dokumentacji produkcyjnej, dbałość o utrzymanie porządku na miejscu pracy, zgodnie z zasadami 5S.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Nysa (opolskie)
roboty budowlane
Z-D BUDOWNICTWA OGÓLNEGO "MABI" MAREK BICZYSKO Namysłów - 2016-12-07 - Namysłów (opolskie)
Przyrządzanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-11 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, wymagana znajomość kuchni polskiej i europejskiej, doświadczenie min. 2 lata, praca OSTOJA CHOBIENICE
ONIX Sp. z o.o. - 2018-07-11 - Chobienice (wielkopolskie)
Przygotowanie kuchni do pracy, sprzątanie, mycie. Przygotowywanie półproduktów do produkcji potraw, dekoracja posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Miedzichowo (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Bar "El Jot" - 2017-09-25 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Lublin (lubelskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-05-02 - Starowa Góra (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Stawnica (wielkopolskie)
PRACA NA KUCHNI
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowywanie dan kuchni japońskiej, obsługa urządzeń kuchennych charakterystycznych dla kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Borkowski Aleksander - 2016-03-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w równoważnym systemie pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyjmowanie wniosków dotyczących organizacji stażu. Przygotowywanie dokumentacji do naliczenia stypendiów. Przygotowywanie informacji dla potrzeb statystyki. Bieżąca obsługa klientów. Obsługa urządzeń biurowych. Sporządzanie projektów pism.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Gdynia (pomorskie)