KUCHARZ/MŁODSZY KUCHARZ Haren (Ems) oferta pracy Gastronomiebetriebe GmbH Schloss Dankern in Haren (Ems)
Pewne i sprawdzone place zabaw.Stanowisko: KUCHARZ/MŁODSZY KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 842,1 EUR
Zakres obowiązków: - praca w charakterze kucharza w głównej restauracji- w godzinach 8.00 -11.00 bufetu śniadaniowego i dań restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30. - w każdy wtorek i czwartek przygotowanie dań do bufetu samoobsługowego- przygotowywanie sałatek, dań głównych, zup - w razie potrzeby gotowanie dań bezglutenowych, wegetariańskich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapasów- składanie zamówień towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu głównego- przestrzeganie norm żywności HACCP
Data publikacji: 2020-01-16
Lokalizacja: Haren (Ems) ()
Pracodawca: Gastronomiebetriebe GmbH Schloss Dankern in Haren (Ems)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 49733 Haren (Ems) , NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- praca w charakterze kucharza w głównej restauracji- w godzinach 8.00 -11.00 bufetu śniadaniowego i dań restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30. - w każdy wtorek i czwartek przygotowanie dań do bufetu samoobsługowego- przygotowywanie sałatek, dań głównych, zup - w razie potrzeby gotowanie dań bezglutenowych, wegetariańskich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapasów- składanie zamówień towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu głównego- przestrzeganie norm żywności HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 42
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 842,1 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/MŁODSZY KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Haren (Ems)
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 842,1 EUR
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania: Miejsce pracy: Haren (Ems), Dolna Saksonia
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
pracodawca organizuje zakwaterowanie – koszt 250 euro od osoby/m-c (wliczona woda i prąd), zakwaterowanie w odległości ok. 1 km od miejsca pracy, pokój jednoosobowy, pracownicy zostaną zaopatrzeni w służbowe rowery,- 30 % rabatu na wyżywienie w godzinach pracy,- darmowe napoje dla pracowników,- przy pełnym etacie przysługują 2 dni urlopowe na miesiąc (w sumie 16 podczas trwania 8-miesięcznej umowy).
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Czas trwania umowy: czas określony – maks. do 30.11.2020Praca 2-zmianowa, 1 dzień w tygodniu wolny - mile widziane pary, - minimalny czas zatrudnienia to 3 miesiące, - możliwość ponownego zatrudnienia w przyszłym roku, - nadgodziny płatne co miesiąc
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 16.03.2020
Data zakończenia pracy: 30.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
• Wykształcenie: wymagane w zawodzie kucharz • Doświadczenie zawodowe: wymagane na podobnym stanowisku • Znajomość języków: niemiecki - podstawowy• Motywacja, umiejętność pracy w zespole, przyjazne nastawienie do klienta, schludny wygląd, odporność na stres, niezawodność, gotowość do pracy w weekendy i święta• Chęć do doskonalenia znajomości języka niemieckiego
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Gastronomiebetriebe GmbH Schloss Dankern in Haren (Ems)
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy: Marta Kędzierska tel. 74 88 66 562
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV w j. polskimMile widziane CV w j. niemieckim
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
marta.kedzierska (at) dwup.pl W tytule maila proszę wpisać „kucharz/młodszy kucharz – Schloss Dankern“
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Jeden z największych ośrodków rekreacyjno-wypoczynkowych w Niemczech. Park rozrywki Schloss Dankern (Pałac Dankern) to miejsce będące synonimem relaksu i dobrej zabawy. Znajduje się w mieście Haren, położonym nad rzeką Ems, w kraju związkowym Dolna Saksonia (północno-zachodnia część Niemiec, niedaleko granicy z Holandią). Park rozrywki Schloss Dankern zajmuje powierzchnię 200 hektarów i posiada ponad 200 różnych atrakcji. Dzieci mają do swojej dyspozycji między innymi zamek Drago, w którym mogą wcielić się w rolę rycerzy oraz tor kartingowy dla małych kierowców. Wybór jest naprawdę duży, bo znajdziemy tutaj zjeżdżalnie, ścianki wspinaczkowe, karuzele, lodowisko, a nawet basen z piaszczystą plażą. Park rozrywki Schloss Dankern to miejsce, w którym możemy połączyć przyjemne z pożytecznym, a mianowicie dobrą zabawę z aktywnością fizyczną. Istnieje możliwość uprawiania różnych sportów, takich jak tenis ziemny i stołowy, badminton czy jazda na rolkach. Dodatkową atrakcję stanowią rowery wodne, kręgielnia oraz park linowy. Dostępne jest również kino oraz dyskoteka dla dzieci.
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Rozmowy rekrutacyjne z pracodawcą odbędą się w Wałbrzychu w dniu 4.02.2020 r., o godz. 11.00Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracyul. Ogrodowa 5b58-306 WałbrzychSala nr 123 (I piętro)
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2020
Oferta pracy ważna do: 03.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?85414b11196d5f3543013ed0fc21c6ed
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy według ustalonego grafiku w Szczyrku.
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-07-22 - Szczyrk (śląskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, według przepisów kuchni włoskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw. Umowa o pracę na 3 lata. Praca według grafiku.
kontakt przez PUP - 2020-02-06 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
gotowanie, kuchnia polska
ART BIS Bronisława i Sławomir Aleksiejuk - 2016-01-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
.Przygotowanie posiłków
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-06 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa maszyn sterowanych numerycznie, umiejętność pracy w zespole, wykształcenie podstawowe/zawodowe, doświadczenie 3 lata, znajomość rysunku technicznego, programów CAD oraz starowania maszyn numerycznych HEJDENHAIN; praca zmianowa 7-15 i 14-22kontakt: osobisty, telefoniczny 52-384 00 22 i e-mail: biuro (at) ermet.pl
ERMET Magdalena Morzyńska Wojciech Morzyński sc - 2016-08-09 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
zg
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Przysiek (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przyrządzanie potraw
EVER CLEANING Sp. z o.o. - 2019-05-23 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności; dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pośród poszczególnych pracowników kuchni, ustalanie elastycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i zasad higieny w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, dbanie o czystość i odpowiednie przechowywanie potraw i produktów
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Dorotowo (warmińsko-mazurskie)
gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie potraw jarskich i mięsnych, porcjowanie potraw, ob-sługa urządzeń kuchennych, sprzątanie stanowiska pracy
SIGO S.C. Dorota Golec, Tomasz Siudak - 2020-03-06 - Piaseczno (mazowieckie)
- gotowanie potraw (praca w restauracji)
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Wieliczka (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
obsługa klientów,przyjmowanie towaru,ekspzycja towaru,zamawianie towaru
SKLEP SPOŻYWCZO PRZEMYSŁOWY " ANKA" - 2017-09-26 - Strykowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie różnego rodzaju dań oraz wydawanie potraw na salę konsumpcyjną
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Przygotowywanie surowców do produkcji, produkcja kulirnarna, porcjowanie, wykańczanie i dekoracja dań
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2017-07-27 - Strzyżów (podkarpackie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - wybór naczyń do podawania dań - wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę
Hotel Sp. z o.o. - 2019-09-25 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, m.in. lepienie pierogów; godz. pracy 10-18; okres zatrudnienia 1 rok
kontakt przez PUP - 2019-11-20 - Słupsk (pomorskie)
gotowanie,wydawanie posiłków
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2018-04-10 - Zawoja (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie posiłków (porcjowanie, gotowanie zup, wywarów, surówek, pieczenie ciast)
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorlice (małopolskie)
obsługa klienta w lodziarni
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Istebna (śląskie)
do uzgodnienia
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "ALEX" Leopold Ungeheuer - 2017-03-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków - obiady, sałatki. Praca w godzinach 11-21 (nie w każdy dzień).
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2017-06-01 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Gniezno (wielkopolskie)
Zgodny
KRYSTIAN GRUSZCZYŃSKI KMJ SIMPLE - 2017-06-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)