KUCHARZ Mikołajki oferta pracy SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań,sporządzanie zamówień,rozpakowywanie towarów,utrzymywanie porządkuwykształcenie min. zawodowe,mile widziane doświadczenie zawodowe w gastronomii
Data publikacji: 2019-03-25
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Handlowy 14, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie oraz wydawanie dań,sporządzanie zamówień,rozpakowywanie towarów,utrzymywanie porządkuwykształcenie min. zawodowe,mile widziane doświadczenie zawodowe w gastronomii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Kopernika 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: gastromia i zakwaterowanie
Nazwisko osoby zgłaszającej: Katarzyna Bujanowska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.03.2019
Data dodania oferty pracy: 25.03.2019
Oferta pracy ważna do: 23.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań z jadlospisem oraz ich wydawanie. Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-10-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-08-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
Gotowanie potraw, dokumentacja HACCP, sprzątanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Wydawanie posiłków, przygotowywanie potraw.
Firma Gastronomiczna " FOSA" Adam Odejewski - 2017-11-24 - Chojnice (pomorskie)
Praca w kuchni restauracji, przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2018-08-13 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni ciepłej i zimnej, prace porządkowe, kontrola magazynowa, przeprowadzanie rozmów w języku obcym z klientami. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 12-20
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej z elementami kuchni europejskiej.
K&G GASTRONOMY Kazimierz Madeja - 2016-11-03 - Zabrze (śląskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca w godz. 6.00-14.00 w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2018-08-31 - Bielsko-Biała (śląskie)
strzyżenie damskie i męskie, farbowanie i modelowanie fryzur
Salon Fryzjersko-Kosmetyczny "Claudia" Klaudia Gdańska - 2016-07-25 - Grodzisko Dolne (podkarpackie)
bieżące usuwanie zgłoszonychawarii maszyn i urządzeń, wypełnianie kart zgłoszenia awarii, wykonywanie remontów oraz przeglądów maszyn i urzadzeń, wykonywanie innych zadań zleconychprzez przełożonego
UNIWHEELS Production (Poland) Sp z o.o., Stalowa Wola - 2016-05-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Sprzątanie i utrzymanie czystości terenów zewnętrznych, sprzątanie powierzchni biurowych, socjalnych itp.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw kuchni polskiej zgodnie z zamówieniamiDekoracje potrawObróbka mięs, warzywWdrażanie własnych przepisówPosługiwanie się urządzeniami i narzędziami stosowanymi w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Brzyście (podkarpackie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-26 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Puck (pomorskie)
Praca w zawodzie, diagnozowanie usterek i wykonywanie uzgodnionych napraw, wykonywanie przeglądów okresowych, modyfikacja i przygotowanie pojazdów pod kątem wypraw terenowych, prace renowacyjne w zakresie przygotowania elementów konstrukcyjnych pojazdów, dbanie o powierzone narzędzia oraz zaplecze techniczne. Praca Kraków-Bieżanów.
ROBERT ZIEMIANEK PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "ROBIN'S" - 2017-08-29 - Kraków (małopolskie)
Wg programu stażu (FP 3/1)
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie obiadów w barze mlecznym
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA NA WINIARACH - 2016-08-04 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej
Bar u Basi - 2018-01-31 - Częstochowa (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2015-12-08 - Rybnik (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
-Kontakt telefoniczny 667-654-800
PPU RENPOL RENATA CZAPIEWSKA - 2016-01-08 - Tczew (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Wolbrom (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 512 328 835
Firma Handlowo-Usługowa - Janina Bąk - Bilcza ul. Szkolna 1 26-026 Morawica - 2016-02-11 - Bilcza (świętokrzyskie)
-
Firma Usługowo-Handlowa "CHOMA" Stanisław Choma - Restauracja Polonia - 2016-01-07 - Krynica Morska (pomorskie)
Wykształcenie kierunkowe - mile widziane; doświadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia śląska; chęci do pracy; miejsce pracy: Sośnicowice; 3/4 etatu
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-03-17 - Sośnicowice (śląskie)
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Huszcza w Mrągowie.
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2018-04-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Boćki (podlaskie)
przygotowywanie dań, robienie pizzy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2019-01-03 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)