KUCHARZ Miasteczko Śląskie oferta pracy MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2020-09-02
Lokalizacja: Miasteczko Śląskie (śląskie)
Pracodawca: MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Śląska 150, 42-610 Miasteczko Śląskie, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Miasteczko Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2413
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Miasteczko Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI"
danePracodawcy_nip: 5771025414
danePracodawcy_regon: 150375100
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Adres pracodawcy:
Śląska 150, 42-610 Miasteczko Śląskie, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: tarnogórski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2413
Gmina pracodawcy: Miasteczko Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Miasteczko Śląskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943902
Ulica pracodawcy: Śląska
Numer budynku pracodawcy: 150
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.09.2020
Oferta pracy ważna do: 02.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bfe3378610489f816ade1fac7c187741
Podobne oferty pracy
umiejetnosc prac porzadkowych i naprawczych, murarskich,wykonczeniowych
Zugil S. A. Oddział MIK w Schodniej - 2016-08-03 - Ozimek (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2020-06-25 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
przyrządzanie potraw
Medical - Logistic Tadeusz Szablewski - 2018-10-05 - Smólnik (kujawsko-pomorskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
-zmywanie naczyń-przygotowywanie i wydawanie posiłków-obsługa imprez okolicznościowych-dbanie o środowisko pracy
Bar-Kawiarnia Alicja Sp.c. Agnieszka Korol, Renata Sędłak - 2018-03-29 - Leszno (wielkopolskie)
orka,
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ABAPOL" GOSPODARSTWO ROLNO-PRZEMYSŁOWE BIŃCZE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI - 2017-11-17 - Kijno (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy American Trading Company Sp. z o.o. we Wrocławiu.
AMERICAN TRADING COMPANY Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem restauracji Silver Dragon
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-07-08 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków dla dzieci,dbanie o dietę dzieci ze specjalnymi potrzebami.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Zambrów (podlaskie)
pakowanie produktów
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Kamyk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18 (wg grafiku) w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele. Możliwość pracy w ramach własnej działalności.
GRZEGORZ CIEŚLIK PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "JG CIEŚLIK" - 2019-11-12 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Bytom (śląskie)
praca w kuchn
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Kraśnik (lubelskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Praca w godzinach: 11:00-20:00 + soboty, niedziele - według grafiku.
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" SŁAWOMIR SZOJDA - 2021-05-05 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla restauracji, fast food, pizza, dania szefa
DUSSMANN POLSKA SP. Z O.O. - 2016-06-01 - Gądki (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2015-12-09 - Bydgoszcz (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Miechów (małopolskie)
przygotowywanie sushi i potraw japońskich i koreańskich
HL BNF Sp. z o.o. - 2016-06-28 - Poznań (wielkopolskie)
Przyrządzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-07-06 - Bytom (śląskie)
obsługa klientów na sali, praca w bufecie
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2017-06-08 - Oświęcim (małopolskie)
Praca na kuchni, przygotowanie posiłków, pomoc kucharzowi. Praca dwuzmianowa między godziną 9:00 a 21:00.
F.H.U. BWP Przemysław Bober - 2020-06-10 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
.
TRANSPETROL-BIS Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu i przy wydawaniu posiłków. Praca również w soboty i niedziele w Kołobrzegu w godz. 13-20.
ZŁOTA Paweł Nagilun - 2018-05-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. ''KONTRAST'' STANISŁAWA SZULC - 2017-03-10 - Ińsko (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków (śniadanie/kolacja bufet, obiad półmiski/talerze) dla około 300 osób
Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - 2019-05-10 - Jastarnia (pomorskie)
przygotowywanie surowca do wypieku, przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-04-18 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań na kuchni. Dania mięsne, ryby. Przekąski zimne oraz gorące. Przyrządzanie deserów, zup oraz sosów. Przygotowywanie listy zakupów oraz sprawdzanie stanu magazynowego. Organizacja przyjęć okolicznościowych. Przyrządzanie tradycyjnych polskich deserów jak również deserów kuchni międzynarodowej. Praca w godzinach 11.00-23.00, także w dni wolne.
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2019-09-24 - Zgorzelec (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; I umowa zlecenie (okres do uzgodnienia); praca w godzinach 07.00-19.00 - wg grafiku dzień/dzień; praca również w dni wolne
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2018-11-05 - Zgorzelec (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)